Kedvencelte 1

Várólistára tette 24


Kiemelt értékelések

sipiarpi 

Az eddig látott legjobb Star Wars film!! A karakterábrázolás, a történet, a megvalósítás, mind-mind nagyszerű. És a zenei betétek rendkívül jól illettek a filmbe. Valószínűleg többször is megnézem majd. spoiler

3 hozzászólás
bonnie9 

Egy bizonyos alteregó ügynökség igazgatóját idézve :
– Hogy is mondjam csak, ez olyan, ööö…. mint ööö …
– Milyen?
– Nem találok rá jelzőt.

Fummie

Filmbarátok audiokommentárral néztem meg (https://www.youtube.com/watch…), így előfordulhat, hogy lemaradtam a komplex történet és a fantasztikus párbeszédek egy részéről. A srácokon jól szórakoztam, de a film még így is egy kalap sz… volt.

3 hozzászólás
Valentine_Wiggin 

Az Erő legyen velünk… mindannyiunkkal, de leginkább azokkal, akik végigszenvedik ezt a filmet, mert máshogy nem fogják kibírni. Ez Star Wars? Ez? Ez a… nem tudom leírni. Annyi kritikát hallottam róla, hogy csak leültem mellé, tényleg olyan rossz-e, mint mondják… és nem annyira rossz. Rosszabb. Sokkal rosszabb. Egészségre káros, elviselhetetlen borzalom, aminek a közelébe sem szabadna engedni senkit.

Ákos_Tóth 

Nincs szívem több mint negyven év távlatából őrjöngeni miatta, főleg mivel rém érdekes látni, hogy bizony valami ilyesmivé is kifuthatta volna magát a Star Wars – ha jött volna belőle bevétel, Lucason aligha múlik. Egyébként a maga blőd módján teljesen ártalmatlan, vicces, de mégiscsak hordoz magában valamit az egész széria gyermetegségéből, amit mostanában a készítők reprodukálni, a nézők pedig feldolgozni nem tudnak rendesen. Természetesen filmművészetileg, színészi játék, technikai megvalósítás terén közel értékelhetetlen, unalmas, bizonyos tekintetben igénytelen. Rajongóknak ettől függetlenül kötelező!

Hippoforaccus 

A betyárját! Valamikor láttam én ezt, de az agyam elzárkózott előle, amint az normális egy nagyobb sokknál, így szinte semmire nem emlékeztem belőle. Gondoltam felelevenítem az élményt…
A kutyafáját de rossz ez! :) Értem én, hogy mit akartak kihozni a történetből. Hogy karácsonykor nézzen mindenki tévét spoiler )! Mert a fele film azzal megy el, hogy a Vukik bámulják a tévét spoiler. A másik felében pedig nem igazán csinálnak semmit, csak jópofiznak a szívesen látott vendéggel, és morcosan bánnak a hívatlanul bepofátlankodó birodalmiakkal (mindenkihez mennek ilyenek karácsonykor…). Összességében, ha ez a másfél óra nem lenne csak 30 perc, akkor talán lehetne egy 6*-os történet.

Revan 

Na hosszú évek után végre végignéztem… Nem volt ez olyan rossz, néhol jókat röhögtem :D spoiler

1 hozzászólás
dorottya_k 

Felváltva röhögtem és szörnyülködtem. Én ezt alig bírom feldolgozni, ezt hooooooogy? Nem is értem hogyan készíthették el. Hihetetlen.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján