Star Wars: A klónok háborúja (2008) 44

Star Wars: The Clone Wars
98' · amerikai · sci-fi, animációs

A galaxison végigsöpör a klónok háborúja. A Jedi lovagok a rend fenntartásáért és a béke helyreállításáért harcolnak. Mégis egyre több csillagrendszer esik a sötét erők áldozatául, a galaktikus köztársaság pedig mindinkább a szeparatisták és droidhadseregük uralma alá kerül. Anakin Skywalker és… [tovább]

Szereposztás

Christopher LeeDooku gróf (hang)
Matt LanterAnakin Skywalker (hang)
James Arnold TaylorObi-Wan Kenobi (hang)
Tom KaneYoda mester / mesélő / Yularen admirális (hang)
Catherine TaberPadmé Amidala (hang)
Ian AbercrombiePalpatine főkancellár / Darth Sidious (hang)
Anthony DanielsC-3PO (hang)
Samuel L. JacksonMace Windu (hang)
Ashley EcksteinAhsoka Tano (hang)
Hirdetés

Kedvencelte 6

Várólistára tette 14


Kiemelt értékelések

Valentine_Wiggin 

A sorozat színvonalához kicsit gyenge, kicsit szerencsétlen, de hát enélkül az sem lenne, úgyhogy mégiscsak megérte. A történet kicsit butácska, de az Ahsoka-Anakin mester-tanítvány páros első kalandjának tökéletesen megfelel, jól lehet rá építkezni. Egy régebbi kritikám a pilot epizódról:
http://todaywiggin.gportal.hu/gindex.php…

carragher 

A padavan (Ahsoka Tano) néha nagyon idegesítő volt. Meg tényleg inkább mese volt mint a Gadget (bigyó) felügyelőben a gonosz mindig elmenekül. De annyira nem volt rossz nekem tetszett.

Cendrillon0002 

Az élőszereplősökhöz képest könnyedebb, sokkal inkább mesei jellegű, de nyolcéves koromban láttam apukámmal, így megvolt a nosztalgiafaktor. Ahsoka egy vagány lány, a sorozatban kíváncsi leszek a jellemfejlődésére. Jabba kisfia meg nagyon-nagyon cuki *-*

4 hozzászólás
Hippoforaccus 

Leszámítva, hogy milyen a grafikája (amit meg lehet szokni), nincs ezzel semmi baj. Leginkább gyerekeknek szól, szóval vicces, és könnyen emészthető. Obi-van karakterét jól elkapták, „Nem Szeretem A Homokot” Anakin-t pedig egy kicsit kevésbé nyálassá tették, ami nem hátrány.
Összegezve nekem tetszik. Jó előfutár a sorozathoz.

Lunemorte

Tele logikai bakival…Anakin beképzelt ficsúr itt, mellette egy brutál idegesítő kiscsaj, akit nem tudni hogy mégis hogyan akar jedi lenni és miért pont Anakin nevelje ki…Unalmas akció jelenetek, semmitmondó történet.

Timi98 

Én a sorozatot is szeretem, és ez a film is tetszett. Bár az előbbit kicsit jobban :) Tetszett, bár elég hosszú volt. Nem mondom hogy minden perce lekötött, néha hajlamosak egy-egy akciójelenetet elhúzni, de hát nem is én vagyok a célközönség 18 évesen :D minden esetre a sorozatot továbbra is folytatom, és mondanom sem kell, hogy engem semmi sem tántorít el a Star warstól :)

ppayter

Asszem' egy (legfeljebb másfél) évadot néztem végig, de azt sem tudom, hogy miért. Hiába a nagy remények az elején, illetve egy-két egész jó történet meg poén, csak utolérte a frencsájzok átka és színes játékreklám (legóűrhajók, akciófigurák, műanyag lézerkardok stb.) lett belőle. Na meg persze akkoriban már vagy tíz éve nem voltam célközönség-korú.

1 hozzászólás
Nightmare

Látszik, hogy itt még nem volt tökéletes az animálási technika. A történet első felének semmi köze nem volt a másodikhoz, akár valamelyik évadba rakhatták volna ezt bele 3 részben (mondjuk a hatodikba, mert az úgyis rövid volt).


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján