The DUFF (2015) 339

Bianca épp végzős a középiskolában, amikor rájön, hogy diáktársai DUFF-ként (Designated Ugly Fat Friend, vagyis Ügyeletes Ronda Dagi Barátnő) tekintenek rá népszerű barátnői mellett. A lány élete ettől egy csapásra felborul, és elhatározza, hogy megszabadul a borzalmas címkétől. Bár kedvenc… [tovább]

angol
angol
angol

Képek 24

Szereposztás

Mae WhitmanBianca Piper
Robbie AmellWesley Rush
Bella ThorneMadison Morgan
Bianca A. SantosCasey Cordero
Skyler SamuelsJessica Harris
Ken JeongMr. Arthur
Nick EversmanToby Tucker

Kedvencelte 68

Várólistára tette 190


Kiemelt értékelések

Theana 

Akárhányszor nézem is, mindig megfog. Fiatalos, halálra röhögős, igaz és egy kicsit azért tipikusan amcsis, mégis Bianca karakterével eredetivé teszi a filmet. Szeretem az üzenetét. A színészgárda meg remek, a bloopers rész a stáblista előtt nagyon epic.

7 hozzászólás
Meryl 

Még mindig semmi köze a könyvhöz ami nagy szívfájdalmam, de többedszer megnézve is végig vigyorgom a filmet. :D Szóval agymosásnak, és felvidulásnak tökéletes.

1 hozzászólás
Szeszj 

Olvastam a könyvet és én imádom, elég sokan nem szeretik de nekem nagyon bejött az egész. A film teljesen eltér a könyvtől, nem sok hasonlóságot tudok mondani, de meglepően nem volt gond, nekem nagyon bejött a film, jókat nevetem rajta, érdekes is volt, maga a DUFF jelentése is átjött, szerintem egy jó kis film.
A karakterek is zseniálisak a könyvben is imádtam Bianca-t, de a filmben még jobban. Ohh Wes a könyveb a kedvencem és persze a filmben is, olyan kis édes és vicces, meg helyes is! :D spoiler.
Egyedül Madison nem tetszett, elég idegesítő volt.
Biztos vagyok benne hogy majd még megnézem.

Kirus

A neveken és a DUFF definíción kívül kb. semmi köze nem volt a történethez és nekem ez így tökéletes volt, mert a könyvben csalódtam, ez pedig egy vicces, limonádé, tinivígjáték király szereplőgárdával, jó poénokkal és Robbie Amellel. Azt hiszem kedvenc lett, nagyon tetszett. Nem sokszor fordult elő, hogy a film, amin ennyit változtattak jobb, mint a könyv, de ez határozottan jobb volt.
http://pastelblueandchocolatecake.blogspot.hu/2015/06/t…

Echo 

Pár éve már olvastam a könyvet, úgyhogy ideje volt megnézni a filmet is. Nagyrészt olyan volt, mint a könyv (bár itt volt néhány vicces jelenet,ami a könyvből hiányzott). Aranyos, vicces, kiszámítható történet.

Bea_Csakegyolvasólány 

Évekkel ezelőtt olvastam a könyvet, de még így is emlékszem, miről szólt. A film totál máshogy alakította a cselekmény szálat. Igaz, itt is minden a DUFFságról szólt, mégis egy teljesen más részletekkel. A szereplő gárdáról ne is beszéljek.

2 hozzászólás
mary_chan 

Már rég meg akartam ezt a filmet is nézni, mint sok másikat. Nekem nagyon tetszett az egész film. Vicces volt és hangulatos, illetve az ötlet is egyedi, legalábbis számomra. A film után még jobban vágytam az ilyen gimis filmekre, de persze nem a Disney-féle halom tini filmekre, hanem az effélére és a Bajos csajok félére. Bianca személyisége pedig nagyon jó volt.

LyliaBloom

Ez tök cuki volt!
Még nem olvastam a könyvet, nem tudom ahhoz viszonyítani, de magában nagyon tetszett. Ma ilyen hangulatú filmre volt szükségem :)
Robbie pedig cukiii :D

5 hozzászólás
Alexandra

Hmm… könyvpárti maradok. Ha csak magát a filmet nézem, akkor szórakoztató, vicces, le tud kötni, de ha egy pillanatra eszembe jut a könyv, akkor a film rögtön nagyot zuhan a szememben. Olyan összecsapottnak, kapkodósnak tűnik, kissé unalmas szereplőkkel. Ráadásul Robbie Ammell-ről mindig Tom Cruise jut eszembe, akitől a hideg is kiráz rossz értelemben, így ez sem javított a helyzeten. Erre az esős délutánra jó volt, de inkább elolvasom még egyszer a könyvet.

Lisie

Valami könnyed, szórakoztatóra vágytam és meg is kaptam!
Nagyon élveztem, jókat nevettem Biancán! :D Előre sejthető történet volt, de azért mégis szórakoztató! Így visszagondolva szerintem én is voltam DUFF! :D Ez van…ki kell nőni a gimiből…
Nem is értem, Madison nem is volt szép, olyan feje volt, mint egy transzvesztitának, de lehet, hogy csak én látom így… ;) :D

6 hozzászólás

Népszerű idézetek

krlany 

Igen, valaki DUFF-ja vagyok. Tudod mit? Te is. Ahogy mindenki. Mindig lesz valaki, aki csinosabb, tehetségesebb, mint te. Vagy gazdagabb, de ez nem kellene, hogy befolyásolja azt, hogyan látod magad.

Grétii05 

Bianca: Aren't you gonna get the crown?
Wes: No. I'm gonna get the girl.

Bea_Csakegyolvasólány 

Wes: Nem utálsz te engem?
Bianca: Örülök, hogy megkérdezted. Igen, utállak.

Bea_Csakegyolvasólány 

Bianca: Amikor elváltak a szüleim, anyu rám tartott igényt, apu meg a kutyára.

Bogesxd 

Bianca: Ah, kinda looks like a penis, but only smaller.

Bea_Csakegyolvasólány 

Bianca anyukája: Nincs kacsafej.
Bianca: Kacsaszáj.

Bea_Csakegyolvasólány 

Lány1: DUFF vagyok.
Lány2: DUFF vagyok.
Fiú: Yep, ez én vagyok.
Lány3: DUFF vagyok.
Lány4: DUFF vagyok.
Lány5: Oké, ismerek néhány DUFFot.

Sunshine 

B's mom: You look crazy.
Bianca: Crazy amazing!


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján