The DUFF (2015) 294

Bianca épp végzős a középiskolában, amikor rájön, hogy diáktársai DUFF-ként (Designated Ugly Fat Friend, vagyis Ügyeletes Ronda Dagi Barátnő) tekintenek rá népszerű barátnői mellett. A lány élete ettől egy csapásra felborul, és elhatározza, hogy megszabadul a borzalmas címkétől. Bár kedvenc… [tovább]

angol
angol
angol
angol
angol · magyar

Képek 24

Szereposztás

Mae WhitmanBianca Piper
Robbie AmellWesley Rush
Bella ThorneMadison Morgan
Bianca A. SantosCasey Cordero
Skyler SamuelsJessica Harris
Ken JeongMr. Arthur
Nick EversmanToby Tucker
Hirdetés

Kedvencelte 60

Várólistára tette 149


Kiemelt értékelések

Theana

Akárhányszor nézem is, mindig megfog. Fiatalos, halálra röhögős, igaz és egy kicsit azért tipikusan amcsis, mégis Bianca karakterével eredetivé teszi a filmet. Szeretem az üzenetét. A színészgárda meg remek, a bloopers rész a stáblista előtt nagyon epic.

7 hozzászólás
Meryl 

Még mindig semmi köze a könyvhöz ami nagy szívfájdalmam, de többedszer megnézve is végig vigyorgom a filmet. :D Szóval agymosásnak, és felvidulásnak tökéletes.

Kirus

A neveken és a DUFF definíción kívül kb. semmi köze nem volt a történethez és nekem ez így tökéletes volt, mert a könyvben csalódtam, ez pedig egy vicces, limonádé, tinivígjáték király szereplőgárdával, jó poénokkal és Robbie Amellel. Azt hiszem kedvenc lett, nagyon tetszett. Nem sokszor fordult elő, hogy a film, amin ennyit változtattak jobb, mint a könyv, de ez határozottan jobb volt.
http://pastelblueandchocolatecake.blogspot.hu/2015/06/t…

Bea_Csakegyolvasólány 

Évekkel ezelőtt olvastam a könyvet, de még így is emlékszem, miről szólt. A film totál máshogy alakította a cselekmény szálat. Igaz, itt is minden a DUFFságról szólt, mégis egy teljesen más részletekkel. A szereplő gárdáról ne is beszéljek.

2 hozzászólás
mary_chan

Már rég meg akartam ezt a filmet is nézni, mint sok másikat. Nekem nagyon tetszett az egész film. Vicces volt és hangulatos, illetve az ötlet is egyedi, legalábbis számomra. A film után még jobban vágytam az ilyen gimis filmekre, de persze nem a Disney-féle halom tini filmekre, hanem az effélére és a Bajos csajok félére. Bianca személyisége pedig nagyon jó volt.

LyliaBloom

Ez tök cuki volt!
Még nem olvastam a könyvet, nem tudom ahhoz viszonyítani, de magában nagyon tetszett. Ma ilyen hangulatú filmre volt szükségem :)
Robbie pedig cukiii :D

5 hozzászólás
viky0222

Ismeritek azt az érzést, mikor te érzed magad kínosan a szereplők helyében? Nem? Akkor mindenképp nézd meg ezt a filme! :D
Könnyed, vicces vígjáték, kicsit komolyabb tartalommal. Imádtam, hogy Bianca nem távolodott el önmagától, fel merte vállani önmagát, még ha DUFF is. Persze megkísérli a változást, de ebben az időszakban ki nem keresné önmagát? Ki nem próbálna ki mást is? Ki ne inogna meg egy kicsit? Kinek van kevés önbizalma?
Nagyon tetszett, a könyvet még nem olvastam, egyelőre nem is tervezem, majd talán egyszer. És a végén megjegyezném, hogy imádtam Bianca ruháját a bálon, nagyon jól sikerült.
És ahhoz képest, hogy mennyire durván amerikai és klisés, meg minden, el tudtam viselni, és még tetszett is. Meglepődtem magamon. :D

Alexandra

Hmm… könyvpárti maradok. Ha csak magát a filmet nézem, akkor szórakoztató, vicces, le tud kötni, de ha egy pillanatra eszembe jut a könyv, akkor a film rögtön nagyot zuhan a szememben. Olyan összecsapottnak, kapkodósnak tűnik, kissé unalmas szereplőkkel. Ráadásul Robbie Ammell-ről mindig Tom Cruise jut eszembe, akitől a hideg is kiráz rossz értelemben, így ez sem javított a helyzeten. Erre az esős délutánra jó volt, de inkább elolvasom még egyszer a könyvet.

Lisie

Valami könnyed, szórakoztatóra vágytam és meg is kaptam!
Nagyon élveztem, jókat nevettem Biancán! :D Előre sejthető történet volt, de azért mégis szórakoztató! Így visszagondolva szerintem én is voltam DUFF! :D Ez van…ki kell nőni a gimiből…
Nem is értem, Madison nem is volt szép, olyan feje volt, mint egy transzvesztitának, de lehet, hogy csak én látom így… ;) :D

6 hozzászólás
OlvasóEccarvú

Nem tökéletes, kicsit nyálas az üzenete, de nem érdekel, nekem akkor is bejön. Tipikus amerikai gimis film, viszont tetszett Bianca hozzáállása a végén a dolgokhoz. Már csak azért is végignéztem még a stáblistát is, mert a Favorite Record ment alatta :D


Népszerű idézetek

krlany 

Igen, valaki DUFF-ja vagyok. Tudod mit? Te is. Ahogy mindenki. Mindig lesz valaki, aki csinosabb, tehetségesebb, mint te. Vagy gazdagabb, de ez nem kellene, hogy befolyásolja azt, hogyan látod magad.

Bea_Csakegyolvasólány 

Bianca: Amikor elváltak a szüleim, anyu rám tartott igényt, apu meg a kutyára.

Bea_Csakegyolvasólány 

Wes: Nem utálsz te engem?
Bianca: Örülök, hogy megkérdezted. Igen, utállak.

Bea_Csakegyolvasólány 

Bianca anyukája: Nincs kacsafej.
Bianca: Kacsaszáj.

Bea_Csakegyolvasólány 

Lány1: DUFF vagyok.
Lány2: DUFF vagyok.
Fiú: Yep, ez én vagyok.
Lány3: DUFF vagyok.
Lány4: DUFF vagyok.
Lány5: Oké, ismerek néhány DUFFot.

Grétii05

Bianca: Aren't you gonna get the crown?
Wes: No. I'm gonna get the girl.

Bogesxd 

Bianca: Ah, kinda looks like a penis, but only smaller.

Sunshine 

B's mom: You look crazy.
Bianca: Crazy amazing!


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján