Társas játék (2011–2013) 84

Bizonyos napokon jobb lenne fel sem kelni. Ilyen napra ébred Léna, az ambiciózus, fiatal kreatív igazgató, amikor egy óvatlan kerékpáros elüti az utcán. A gyorshajtó nem más, mint Dávid, az egykor törekvő, sikeres marketing guru, aki ma büszke biciklibolt-tulajdonos. Bár a lány nem emlékszik rá,… [tovább]

Képek 15

Szereposztás

Martinovics DorinaHavas Léna
Simon KornélRényi Dávid
Gazsó GyörgyHegedűs Antal
Pokorny LiaLövey Gabi
Balsai MóniBéres Judit
Thuróczy SzabolcsBéres Iván
Tornyi IldikóDorka
Básti JuliHavas Rita
Sándor PéterKollár Péter
Szombathelyi GerdaLili

További szereplők

Kedvencelte 31

Várólistára tette 98


Kiemelt értékelések

Little_Monster

Köszönöm neked HBO a minőségi magyar sorozatgyártást. Persze az ötlet nem a miénk, csak egy hazai kis remake, de akkor is csodálatos. Élő, hús-vér karakterek. Szemünk előtt kibontakozó leszbikus románc, amit magyar viszonylatban (2011-ben!) meglepően még mutatnak is. Jó, persze a vége nem épp úgy alakult, ahogy szerettem volna, de az a pár rész, ahogy kezdődött, engem kárpótol. Balsai Móni nagy kedvencem, ebben a sorozatban szerettem meg, és ugyan sorra bizonyítja, hogy mekkora tehetség, ilyen bájos és szerethető karaktert azóta sem alakított. Miatta megéri megnézni, még akkor is, mikor az egymásba hajló szálak már kezdenek kicsit sokká válni. A díszlet, smink, style, mind nagyon rendben volt a sorozattal, a készítők kitettek magukért. Az HBO ezzel a sorozattal kezdett el itthon is forgatni, a minőségén ez látszik is, korábban nem készültek magyar sorozatok ilyen színvonalon. Igazi kincs, azért kap csak egy csillaggal kevesebbet, mert a második évad saját ötlet volt és kissé számomra félresiklott.

Sister

Szuperül kezdődik ez az év! Álmomban sem gondoltam volna, hogy ez egy ennyire jó sorozat, de minden percét élvezettel néztem! Zseniális a színészgárda, a történetszálak, a zenék (különösen a második évad főcímdala), a rengeteg csodás felvétel Budapestről… szóval minden nagyon egyben van. Romantikus, vicces, a karakterekért odavagyok, de olykor nagyon is komoly, elgondolkodtató. Csak ajánlani tudom!

Kiss_Melinda_Éva 

1. évad
Szeretem Balsai Móni színésznőt, szóval főleg miatta kezdtem el nézni a sorozatot.
Szappanos egy kicsit az egész, de az tetszett benne, hogy ki hogyan jön rá a szereplők kapcsolatára és mekkora döbbenet látszik rajtuk. Balsai Móni minden jelenetét/képkockáját imádom! Szerintem a megformált karaktere viszi az egész évadot a hátán és persze Thuróczy Szabolcs, aki még említésre méltó.
Gazsó György karaktere vagy tényleg ennyire idegesítő vagy Antal szerepét nem tudta megfogni a színész, ezt nem tudom eldönteni.

desertangelable 

Egy egészen jól sikerült magyar sorozat, kötelező karakterelemekkel. Egyedül egy karakter volt, akit nagyon imádtam, és az Antal volt. A mai napig nem tudom eldönteni, hogy Gazsó György ennyire rossz színész vagy ennyire jó! :D
Én személy szerint már a második évadra nem voltam kíváncsi, mert ehhez a szappanoperás sz@rkavaráshoz már nem nagyon van idegrendszerem, de ez ne tartson vissza senkit!

4 hozzászólás
Kontra_Judit 

Nem szoktam szeretni a magyar sorozatokat (lásd Barátok közt, Jóban-rosszban és hasonló szappanoperák) de ez az HBO-s sorozat valamitől más, valamitől jobb.
A szereplőgárda nagyon tetszik, Pokornyi Lia, mint „Shreck” nálam mindent visz :) Aztán ott van Iván – aki alapjában véve egy nagyképű, egoista alak – őt aztán egyáltalán nem kedvelem. Folyamatosan csalja Juditot, de lassan fordul a kocka ;)

Dávid (aki momentán az életben pár éve már Gryllus Dorka férje) és Léna ők a főfőkedvenceim :) Szerintem nagyon jók együtt!

Itt is minden-mindennel összefügg, minden szereplő kapcsolódik valamilyen formában a másikhoz.

A főcímdal is telitalálat lett, Odett kapta a lehetőséget, kellemes hangja van:

http://www.youtube.com/watch…

kamububu 

Jócskán klisés, de legalább rövid. Őszintén szólva számomra arra bizonyíték, hogy tizenötezer rész helyett huszonhatba is bele lehet sűríteni mindent, ami a mezei néző álma. Hiába HBO, hiába a színészgárda, azért nem egy nagy durranás, de szégyen szemre még így is jócskán emelt a magyar sorozatok színvonalán. Kivéve persze spoiler, attól még mindig rémálmaim vannak. Nem igazán értem, hogy miért pont így kellett megoldani egy „csúnya” karaktert. Egyszerűen nem lehet komolyan venni…
A zene viszont csillagos ötös.

Chris90

Az 1. Évad újranézés volt, anno nagyon szerettem, minden apró hibája ellenére hosszú idő óta a legmagasabb minőséget hozta a magyar sorozatgyártás terén. A 2. Évad valóban jóval gyengébb volt, illetve nem is gyengébb, mert azért még igy is élvezetes volt, csak nem hozta az előző szezon színvonalát. Túl sok volt az önismétlés, a felesleges szál meg szarkavarás és véletlen, plusz teljesen más volt a hangulata. Az egyetlen előnye a folytatásának a zseniális zenei alap, nagyon jó számokat rakták bele.

Faythe 

Hú de jó hogy vége van!
Nem gondoltam volna, hogy HBO-s sorozat lehet ennyire silány, de mégis… A színészek jók voltak, de a szereplők nagyon idegesítőek voltak.
Elég is volt.


Hasonló filmek címkék alapján