Szuperzsaru (1980) 114

Super Snooper/Super Fuzz · Poliziotto superpiu
97' · amerikai, olasz, spanyol · akció, sci-fi, vígjáték, fantasy 12

David Speed (Terence Hill) átlagos nyomozó, ám egy rendkívüli akció során megváltozik az élete. Egy egykori indián rezervátumban teljesít szolgálatot, amikor a magasban egy rakétára figyel fel. A nukleáris töltetű rakéta sugárzása új, szinte földöntúli képességekkel ruházza fel a zsarut. Dave… [tovább]

Szereposztás

Terence HillDavid Speed
Ernest BorgnineWilly Dunlop őrmester
Julie GordonEvelyn
Joanne DruRosy Labouche
Marc LawrenceTorpedo
Lee SandmanMcEnroy
Herb GoldsteinSilvius
Buffy Deevidámparki pénztáros
Salvatore BorgheseParadicsom
Harold Bergmanpap

Kedvencelte 22

Várólistára tette 14


Kiemelt értékelések

Zakuro 

Örökzöld kedvenc, főleg kiskoromban voltam nagyon oda érte, de most is szívesen visszanézem (emlékszem, még szerelmes is voltam Terence Hillbe, ah, régi, szép idők :D Azt hiszem, ő volt a legelső „crushom” :))
Egyedül a vége nem tetszett soha – és igazából, mivel még kicsi voltam, nagyon meg se tudtam fogalmazni, mi zavart benne spoiler

4 hozzászólás
Hippoforaccus 

Tipikus nyolcvanas évekbeli trükkfelvétel próbálgató fantasy a jobbik fajtából. Humoros történet jó szereplőgárdával párosítva.

Viktória_Erdei 

Imádom. Egyszerűen nem tudom megunni Bud és/vagy Terence filmjeit. :)

BlackSwan

Hill-nek egyedül is, ha nincs mellett Bud Spencer, vannak nagyon jó filmjei, önmagukban helytállóak. Az egyik kedvencem ez a film, a Szuperzsaru. Érdekes a képessége, gyakran bajba sodorja, de ki is segíti. A végét nem bírtam, mert a nő – nem, hogy örülne a férfi képességének, még be is kavar a vörös hajával… :)))

6 hozzászólás
ChEebor 

Habkönnyű vígjáték, valószínűleg Terence Hill (Bud Spencer nélküli) legjobb filmje. Az ötlet abszurd, és az összes eleme teljesen valószerűtlen, ezzel lehetőséget adva mind a verbális, mind a vizuális humornak, és az egyszerű megvalósítás ellenére ez mind kiválóan működik. A poénok jók, a mellékszereplők is stílusosak. Egyedül a szerelmi szálat tartottam kicsit döcögősnek, elvégre a csaj sem áll épp a legjobban a dolgokhoz, de néha David Speed sem éppen a tökéletes gentleman.


Népszerű idézetek

Kogoro 

Tigris, tigris, jajj, de szép,
ragadd meg a bal fülét,
de vigyázz, hogy ne tépjen szét.

Delena

– Most maga üt és maga bukik le!
– Hülye!
– Most maga üt és maga bukik le!
– Áááállj! Most mind egyszerre: jobb-bal! Jobb! Bal! Jobb Bal!

Delena

– Tapadj rá, mint légy a légypapírra!


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján