Szívem csücskei (2005) 35

Fever Pitch
103' · amerikai · dráma, romantikus, vígjáték 12

Ben elmúlt harminc, jó a humora, rendes állása és kedves mosolya van. Lindsey barátnői szerint azonban túl tökéletes ahhoz, hogy igaz lehessen. Ám a lány nagyon vágyik már a boldogságra. Kezdetben úgy tűnik, neki volt igaza. De egyik nap belenéz barátja szekrényébe, és szörnyű titokra derül… [tovább]

angol

Szereposztás

Drew BarrymoreLindsey Meeks
Jimmy FallonBen
Jack KehlerAl
Jason SpevackBen, 1980-ban
Jessamy FinetTheresa
Maureen KeillerViv
Scott SeveranceArtie
Ione SkyeMolly
KaDee StricklandRobin
Lenny ClarkeCarl bácsi

További szereplők

Kedvencelte 2

Várólistára tette 37


Kiemelt értékelések

Theana 

Aranyos romcom. Hűha, és Jimmy Fallon teljesen ledöbbentett, amikor megláttam; nem is tudtam színészi karrierjéről, de abszolút pozitív csalódást okozott. spoiler Milyen szép, nem? Kár, hogy nem öltek bele egy kicsivel több pénzt.

5 hozzászólás
Lobo

A legszerencsétlenebb Hornby adaptáció.
Oké, elfogadtam, hogy az amerikaiak nem értik a focit ezért honosítaniuk kellett a Fociláz sportját. Az áthelyezést is megértettem, hisz lám, a Pop, csajok, satöbbi esetében ez korrektül működött. De csak ennyi maradt meg az egészből, inkább alapötletnek soroltam volna fel az eredeti könyvet, mert aztán az egész filmnek semmi értelme sem volt és nem csak a Hornby műtől, de még az előző feldolgozástól is nagyon-nagyon távol ment. S a rossz irányba: nem volt történet, karakterek és még a színészek se tudtak mit kezdeni magukkal. Néhány halvány mosoly akadt, ezért a pár csillag. Amúgy: erősen kerülendő.


Népszerű idézetek

Theana 

Ben: Úristen, már biztos, hogy hülye vagyok!


Hasonló filmek címkék alapján