Kedvencelte 7

Várólistára tette 62


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

Nem volt olyan rossz ez a film, a karakterek is szimpik, a sztori is jó, bár kicsit klisés is, de szórakoztató és vicces. spoiler Peter családja szimpi volt, és vicces, jó pofa vígjáték volt ez, és karácsonyra is pont jó.

Ufír 

Meglepően (azért, mert rosszabbra számítottam) aranyos és vicces film, ami a karácsonyi sütés alatt különösen jól esett.

Krenai 

Kissé unalmas és nem túl élettel teli, de nálam majd többször is elő fog kerülni karácsonyfadíszítés/mézeskalácskészítés mellé. Tetszettek az érzelmileg felnőtt szereplők, és hogy nem átverések, hazugságok vannak a főszerepben.
A szereplők nagy része is szimpatikus volt, kivéve Sandy, és Peter se varázsolt el igazán, amit nagyon sajnálok. Ellenben Nick belopta magát a szívembe, kár, hogy nem láthattunk belőle többet, vagy a városból akár, szeretem a kisvárosokat és jobban elvarázsolhatott volna.

Tárnok_Emese

"Can you believe I'm single?
„Neither can I.”

Én valami teljesen mást képzeltem el,nem tudom kicsit félreinformáltam magam ezzel a filmmel kapcsolatban.Az idei Netflixes filmek közül,amiket néztem ez volt az első,ami nem nyűgözött le.Az alaptörténet jó,és bár nem vagyok jártas az LMBTQ filmekben,tetszett,hogy csináltak egy karácsonyi kiadást.Peter meg Nick kapcsolata szép volt,de őszintén maga a film és a cselekmények kissé vontatottra és unalmasra sikeredtek.Annyira a szereplőket se tudtam megkedvelni,Peter nekem furcsa volt,az anyuka sok,Sandy meg szintén, egyedül Nicket kedveltem meg.Egynek elmegy,de nem valószínű,hogy újranézem,többet is ki lehetett volna belőle hozni.

viky0222 

Aranyos film, de valahogy nem tudott teljesen elvarázsolni. Nem lett teljesen olyan cukormázas, cuki és szórakoztató film, mint amit vártam. A reprezentéciónak elképesztően örülök, és igenis több ilyen film kellene na jó, talán egy picit jobb kivitelezésben, de aranyos romantikus filmekre gondolok amikben azonos nemű párokról van szó. Nick abszolút elvitte az egész filmet, ha ő nincs, akkor valószínű még ennyi csillagot sem kapott volna. Petert annyira nem tudtam megszeretni, kicsit furcsa volt néhol a karaktere, és nem mindig érződött, hogy miért döntene úgy, ahogy. spoiler
A kisvárosi környezet karácsonykor szuper, bár bemutathatták volna jobban is a várost egy kicsit.
Jennifer Coolidge karakterei pedig sajnos szinte sosem tetszenek, engem csak irritál, akiket játszik.
Történetileg sem nagy szám, kicsit unalmas lett, viszont nem mondanám, hogy elpazaroltam ezt a másfél órát. Mert voltak jó pillanatait, és a vége. Imádtam őket együtt. :) spoiler Nem a Netflix legjobbja, de nem nézhetetlen.

SunflowerSz 

Karácsonyi limonádé, egyszer nem volt rossz, de eléggé középszerű. Klisés történet karácsonyi kabátban, de tulajdonképpen aranyos és így a karácsonyi készülődés előtt szerintem simán belefér, elmegy vele az idő.

S_Bíborka 

Ambivalens érzéseim vannak.
Tetszett, mert aranyos volt és olyan hangulatos otthon érzésem lett tőle.
DE volt benne néhány furcsa dolog. Pl.: mi a szar az a FOMO-szexuális? Mert, hogy a rövidités jelentése Fear of Missing Out. De légysziii, ezt így ne. Kérlek.
A Single All The Way a Netflix első meleg ünnepi romantikus filmje, és abszolút hozza az elvárt szintet. Bár a történet kiszámítható (azaz a kamu kapcsolatok és a barátoktól a szerelmesekig dolgok jól bejáratottak a karácsonyi filmek műfajában), a film mégis magával ragadó és szórakoztató. Ami miatt eddig kiemelkedik az idei szezonban (az idei tucatnyi karácsonyi film közül), az a melegség és öröm, amit a történet, a párbeszédek amit a szereplőgárda révén sugároz, amelybe kétségtelenül bele fogsz szeretni. Bár nyilvánvaló, hogy mi lesz a történet vége, a Single All The Way szórakoztató, és időnként nagyon vicces. A párbeszédek őszinték, másrészt aranyosak és viccesek. Az film valóban jól keveri ezt a két elemet kreatív és magával ragadó módon. Ami miatt mindez a képernyőn is működik, az természetesen a színészi játék. Urie és Chamber alakítása zseniális. Bevontak, vagyis az alakításuk magával ragadott. Különösen Chamber alakításában volt valami kedves és szelíd vibrálás, amit vonzónak találtam. A kettőjük között fantasztikus volt a kémia is a képernyőn, néhány megható és szívhez szóló jelenettel ez világossá is vált. Nehéz volt nem drukkolni nekik. A mellékszereplők rengeteg komédiát kínáltak a film során. Egyszerűen fogalmazva: szórakoztató volt őket nézni. Luke Macfarlane a karácsonyi filmek állandó szereplője, nagyon tetszett, bár vele kissé inkább feszült és kínos pillanatokat láthatunk, ha csak a felszín alatt is. A filmben is akadnak ünnepi csínyek és ünnepi vidámságok, kezdve a mulatságos karácsonyi felvonulástól és a Brittney által koreografált tánctól kezdve a jóképű Mikulásokon át a szórakoztató és kreatív karácsonyi dalokig. Mindent egybevetve a Single All the Way egy jó hangulatú karácsonyi film, amely lenyűgöző szereposztással büszkélkedhet. Szép újdonság a Netflix idei karácsonyi filmkínálatában.

Kemiviki 

Valaki adjon egy adag inzulint, lehet jó lenne kettő is mert cukorsokkot kaptam ettől a filmtől.
Az alaptörténet jó, és külön örültem hogy egy meleg párral kapcsolatos karácsonyi filmet csináltak. De szerintem pocsék lett.
Unalmas, egyes helyeken vontatott és egyáltalán nem tudott beszippantani a film.
Peter és spoiler próbált ide beleerőltetni.

Roßin 

Nem is volt ez olyan rossz film mint amilyennek gondoltam az elején. Igaz, ilyen egyszer nézősnek marad de így nem volt rossz.

Ainsel 

A Hallmarkon vannak ilyen giccses, erőltetett romantikus limonádék, mint ez…. Csupa fogpasztareklám műmosoly, műhó, mű minden. A család nagy része irritáló, a többiek meg semmilyenek. A főszereplő srácok két lábon járó klisék. A Netflix inkább ne akarjon meleg romantikus filmet csinálni, ha csak ennyire képes.

3 hozzászólás

Népszerű idézetek

Kicsicsillag95 

Harold: – Én mindig is úgy véltem, hogy nektek kéne összejönnötök.
Nick: – Csak azért, hogy legyen egy állandó ezermestered?
Harold: – Az nem lenne rossz. De nem. Te voltált az első aki Peter bemutatott nekünk a barátai közzül. És az egyetlen. Apaként pedig azt láttam az évek során, hogy melletted a legboldogabb.
Nick: – De hát nem is láttad a volt párjaival.
Harold: – Valóban nem. Talán azért, mert egyikük se maradt mellette sokáig. De te igen.
Nick: – A legjobb barátja vagyok.
Harold: – Nekem pedig a feleségem a legjobb barátom.

Kicsicsillag95 

Lisa: – Amikor 11 éves voltam áthajtott a tudományos projektemen a távirányítású Baywatch Barbie mentőhajójával. Oh te jó ég, és ami a legrosszabb, hogy épp rájöttem hogyan vethetnénk véget a globális felmelegedésnek, de emiatt rögtön el is felejtettem. Így most Peter miatt van klímaváltozás! Hogy lehetsz ilyen? Nagyon elegem van. Annyira önző vagy. Önző!


Hasonló filmek címkék alapján