Szerelem angolosan (2015) 50

Some Kind Of Beautiful · How to Make Love Like an Englishman
99' · amerikai · romantikus, vígjáték

Richard egy sikeres egyetemi professzor, de egy nap váratlanul kiderül, hogy apa lesz, miután együtt tölt egy éjszakát a nála sokkal fiatalabb Kate-tel. Három évvel később, amikor a nő beleszeret valakibe, elköltözik, de megkéri testvérét, Oliviát, hogy figyeljen arra, jól bánik-e Richard a… [tovább]

angol

Képek 13

Szereposztás

Pierce BrosnanRichard
Salma HayekOlivia
Jessica AlbaKate
Malcolm McDowellGordon
Ben McKenzieBrian
Duncan JoinerJake
Lombardo BoyarErnesto
Fred MelamedPiggott
Merrin DungeyAngela
Marlee MatlinCindy

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 4

Várólistára tette 59


Kiemelt értékelések

Theana 

A vége borzalmasan nyálas, majdnem leállítottam, amikor a tengerparton nyomták a romantikus szöveget, tisztára, mint egy spanyol szappanoperában. A történet sem egy sétagalopp, nagyon kusza, de el kell ismernem, hogy sokat nevettem, főleg a Jackie jeleneteken. Ha mélyebben elemezgetném a filmet, csak feldühíteném magamat, mint például a „tyúk”-on, mint nő szinonimája, vagy Kate karakterén, akit egyszerűen nem tudtam megérteni. Pirce Brosnan már nem túlságosan fiatal róka, de baromi jól állt neki Richard szerepe. A kis ujjából kirázta.

7 hozzászólás
Nicole88

Könnyed, romantikus történet amiben Brosnan viszi a prímet, a másik két híres színésznö: Jessica Alba és Salma Hayek csak díszletként vannak jelen (legalábbis szerintem)
Igazából jól szórakoztam, Brosnant is bírom, de tipikusan egyszer nézős filmecske.

Dániel_H 

A film, ami árnyéka a két színész korábbi munkásságának, tele klisékkel, meg talán 2 db poénnal.

otaksa

Egynek elmegy. Hamar felejtős. Pierce Brosnan is pont az a fickó, akinek jól áll az öregedés.

Kontra_Judit 

Nem rossz film, igazán jól szórakoztam. Voltak benne jó poénok, kisebb tragédiák, melyek az élet velejárói. Igazából a párkapcsolatokról szól, amire még most sem jöttem rá igazán, hogy miért tudunk az egyik emberrel jól együtt élni, míg a másikkal nem.
Richard szerepe nagyon jól állt Pierce Brosnan-nak, jól eltalálták a többi karaktert is.
Nem nagyon ismerem Salma Hayek munkásságát, de itt kedveltem, nagyon csinos nő.
Brian…ő nagyon mulya egy pasi, nem tudom mit evett rajta Kate. Viszont a Narancsvidék c. sorozatban Ben McKenzie nagy szerelem volt.
Azért egy nézést megér, persze a sok szexjelenet miatt prűdeknek nem ajánlott ;)

1 hozzászólás
Dexter79 

Szuper romantikus történet egy sármos pasival, és két gyönyörű nővel. Vicces, néha szomorú, és olykor elgondolkoztató jelenetekkel.

Süntüske 

Helyes kis film volt ez, csak nem éppen olyan, mint amilyenre számítottam. Azt gondoltam, egy habkönnyű romantikus vígjáték lesz két nővérről, akiket éppenséggel ugyanaz a pasi bolondított magába, ehelyett inkább egy életközépi válságban lévő férfi lelki sérelmei és dilemmái kerültek a középpontba. A szerelmi vívódás ettől függetlenül aranyos és nem szokványos volt, bár pont a szokatlanságában találtam kivetni valót: az egy dolog, hogy a hölgyek testvérek, de hogy az egyiktől már van gyereke, és most a másiktól is lehet, az necces…

https://suntuske.wordpress.com/2017/09/23/juliusi-mozi/

Londonna 

Mivel picit utánanéztem a filmnek, így sejtettem, hogy alapvetően nem lesz a kedvencem, ehhez képest valahol mégis kellemes csalódást okozott.

Ami – amúgy – még így sem tetszett:

1) Már megint a fiatal lányt állították be „idiótának”, avagy éljen az általánosítás, miszerint az age gap kapcsolatok mindig zátonyra futnak. "Köszi." -.-"

2) Amerika spoiler -.-"

Kate karaktere először egészen szimpatikus volt, aztán lett belőle egy hülye liba. spoiler :/ Azzal még nem is lett volna bajom, hogy új pasija lett, de milyen pasi… ?! El nem tudom képzelni, hogy lehet egy nőnek ennyire ellentétes ízlése… Mert, ha egy szintén idősebb, értelmes fickót akaszt le, azt még el is hiszem. De ezt a kis szerencsétlent…?
Aztán végig ez a GYEREKES viselkedés. Könyörgöm. Annyira életszerűtlen… Ráadásul a sráca apjáról van szó, bakker… Plusz a másik kedvenc: amikor spoiler – mint egy hisztis kislány?!?! Mi köze hozzá, és egyáltalán? Ezt a kis libát jól fel kellett volna képelnie mindenkinek. Erőszakellenes vagyok, de ez a nő annyira idegesítő, hogy egyszerűen nem tudok már mit szólni rá.

A könyvszerkesztős-írós szálnak örültem, az jól esett a lelkemnek, de még jobban esett volna, ha benne hagyják az age gapet. Avagy, a tesók állhatnának JÓVAL KÖZELEBB is egymáshoz korban. :P
És szuper lett volna egy olyan fricska, hogy spoiler. :D

Pierce Brosnan alapvetően nem tartozik a kedvenceim közé, de ennyire szőrösen még én is szimpatizáltam vele :D, plusz az irodalom-professzor karaktere is határozottan szerethető. Bár, azért lehetett volna egy kicsit kevéssé szentimentális…. A végére már picit fulladoztam a nyáltól. xD

adaline

Ez egy nagyon jó kis film. Szórakoztató, vicces, jók a színészek. Salma Hayek karaktere fantasztikus, imádom! Egy percig sem volt unalmas, jókat nevettem rajta!


Népszerű idézetek

Londonna 

– A legtöbb nő először imád, és a végén halálosan meggyűlöl. Te viszont már a legelején gyűlöltél engem, és most már csak megvetsz.
– Neeem! Az elején vetettelek meg. Most… most már csak kicsit utállak. Néha.

Kontra_Judit 

– Nyugodj meg Richard, az apám imádni fog, sok közös témátok van.
– Ó, igen, egy fafejű üzletember és egy szex-mániás tanár… mennyei kapcsolat.

adaline

Egy pillanat, csak kimennék egy kicsit, hogy a busz elé ugorjak.

Theana 

Richard: Tell me something, Dad. Why did you and Mom get married?
Gordon: What kind of an inane question is that for a Thursday evening?
Richard: For a man who revels in reckless promiscuity, your four marriages do beg some questions.
Gordon: Your mother fed me regularly. She pleasured me half decently now and then. What more could a man want?
Richard: Oh, I don't know, friendship? Someone to see the world with, have a laugh with? Maybe even start a family with.

Theana 

Richard: Where, oh, where did the love go?
Olivia: She turned 30 and wised up.

1 hozzászólás
Theana 

Richard: What the buggering hell are you doing here? You hate hospitals.
Gordon: You're right. I hate bloody hospitals. But I love the nurses.

Theana 

Kate: Why do you have to be so goddamn English?! Talk to me!


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján