Senki bolondja (1994) 39

Nobody's Fool
110' · amerikai · dráma, vígjáték 12

2 díj · 4 jelölés

Sully mogorva fickó. Élete nagy részét sörivással és szivarozással töltötte, meg azzal, hogy igyekezett kibújni minden felelősség alól. Sosem akart felnőni, és most, mint derült égből a villám, nemcsak a fia jelenik meg, hanem még egy unoka is jön vele. Sully nem ér rá erre: szeretne nyugodtan… [tovább]

angol

Képek 3

Szereposztás

Paul NewmanSully
Jessica TandyMiss Beryl
Bruce WillisCarl Roebuck
Melanie GriffithToby Roebuck
Dylan WalshPeter
Pruitt Taylor VinceRub Squeers
Gene SaksWirf
Josef SommerClive Peoples, Jr.
Philip Seymour HoffmanOfficer Raymer
Philip BoscoJudge Flatt

További szereplők

Kedvencelte 6

Várólistára tette 32


Kiemelt értékelések

Tóth_Viktor

Zseniális alkotás! Az egyik legharmonikusabb film, amit valaha láttam. Az emberekről, az emberi kapcsolatokról szól, de nincsen kiemelve egyik sem. Igazából lehetne azt is mondani, hogy se eleje, se vége nincsen, de ez maximum történet szempontból lehet igaz.
Ablakot nyit egy ember, egy közösség életére és szabadon hagyja a nézőt, hogy kivel, hogyan azonosul. Akár minden megnézésre mással és másként! Ezért is zseniális, mert nincsenek egyértelműen jó és rossz karakterek.
Finom és érzékeny jellemábrázolások, kiváló párbeszédek, enyhén csípős humor és irónia, csipetnyi romantika. Akciót és látványos jeleneteket nem kínál a film, de ennek ellenére (és éppen ezért!) végig leköti a nézőt – aki hagyja, hogy megérintse őt egy nagyszerű színészekkel előadott életkép.

Cholito

Aranyos film, nekem nagyon tetszett! Szeretem az ilyen magának való karaktereket. Igen, tudom ez defekt, de nem bánom! Szívesen vállalom! :) Szóval I love Sully!


Hasonló filmek címkék alapján