Kedvencelte 3

Várólistára tette 51


Kiemelt értékelések

LoneWolf 

Az első évad majdnem tökéletes volt számomra, hisz remekül vegyítette a szimpla kisvárosi életről szóló szériák alapjait egy kis sci-fivel, krimivel és élvezetes, mégsem túltolt humorral, ami egy igazán szórakoztató elegyet alkot.
Az idegenünk érdekes karakterfejlődésen megy keresztül, miközben lassan a többi szereplőt is közelebb hozzák a nézőhöz, így nagyrészt az egész közösség szerethetővé vált a szememben. (Talán Max szüleinek vonalát nem kéne ennyire erőltetni, illetve Asta szülői drámája is kilóg picit a képből.) Emellett a cselekmény szinte folyamatosan haladt előre, minden részben történt valami érdekes és csak 1-2 helyen éreztem, hogy picit gyorsíthatnának a tempón. Szerencsére azért nem egy CW szériáról beszélünk, így a felesleges töltelék elhanyagolható eme 10 epizód alatt.
Összességében eddig egy szépen összerakott sorozat és elég tág körben ajánlhatom, hisz sokan megtalálhatják benne a számításaikat, plusz berendelték már a 2. évadot, így nem kell azon morogni, hogy nincs tovább, mint a legtöbb SyFy által megkezdett széria esetében. Persze reméljük, hogy a folytatás is minimum ezen a szinten mozog majd és választ ad a még nyitva maradt kérdéseinkre.

Rémálom 

Nem gondoltam volna, hogy egy kisváros átlag dráma sztorit lehet ilyen jól mixelni egy kis sci-fi-vel és egy jó adag humorral. Egyszerre szívmelengető, cuki és morbid, és pont erre volt szükségem. :D Imádtam Harryt, és ahogy próbál beépülni az emberek közé és megküzd azzal milyen is igazából embernek lenni. A többiek szála néha azért kicsit sok volt (főleg Max szüleié), és jobban szerettem volna, ha több „murder mystery” van, de így is nagy kedvenc lett!
Kedvenc részek: Welcome Aliens
Értékelés: 8★

FélszipókásŐsmoly 

Fergeteges, Alan Tudyk ismét elkápráztatott! Kisvárosi közegben kénytelen boldogulni egy űrlény, akinek az a küldetése, hogy végezzen emberrel, de a pusztító eszköze elveszett. Az első évad kerek, de nyitott a folytatásra. Felszabadító idétlenkedés, remek paródia a 21. századi emberi viselkedésről (pl. a cselekmény helyszínén oly mértékű a píszí hozzáállás, hogy észre se veszik, hogy űrlény van közöttük).

Szencsike 

A Föld nem készült fel az űrlények érkezésre az tuti, de gyanítom azt se vennénk észre ha itt lennének közöttünk. Harry viszont jött, látott és alaposan felkavart mindenkit az érkezésével. Alan Tudyk zseniális a szerepben, nagyon jól állt neki a feltámadó érzelmekkel küzdő idegen szerepe. A poénok jók, az üzenetek világosak, a szereplők kellően szerethetők és sokrétűek, ahhoz, hogy ez a Patience nevű álmos kisváros még pár évadon keresztül megmutassa az igazi arcát.

essz 

ez?! valami veszett?! mármint, hogy ezt komolyan nem lehet venni.. parodiának tökéletes…
nálam betalált.. nagyon bírom :D


Népszerű idézetek

Liza 

– Look, I just turned 80. You can give it to me straight. How long do you think I have?
– Do you like Christmas?
– Yes, very much.
– Celebrate it before June.

1. évad 2. rész – Homesick
Liza 

– You her bodyguard now?
– I prefer ninja.
– Just ignore him.
– You shouldn't ignore ninjas.

1. évad 5. rész – Love Language
Liza 

– This is a good thing 'cause it means that we don't have a murderer in our town. We got ourselves a serial killer, y'all.
– How the hell is that a good thing?
– Serial killers don't run away and hide. They lie in wait to strike again, so they are easier to catch.

1. évad 3. rész – Secrets

Hasonló filmek címkék alapján