Reggeli a Plútón (2005) 58

Breakfast on Pluto
128' · egyesült királysági, ír · dráma, vígjáték 16

0 díj · 2 jelölés

A film az 1970-es évektől követi nyomon Patrick „Cicus” Braden egy megnyerő, de rettenetesen elszánt fiatalember tetteit. Egy kis ír városban hagyják magára kisbabaként, s nagyon korán rájön, hogy más, mint a többiek. Már kisiskolás korában a lányos játékokhoz vonzódik, nevelőanyja ruháiban… [tovább]

angol

Képek 11

Szereposztás

Cillian MurphyPatrick 'Kitten' Braden
Brendan GleesonJohn Joe Kenny
Stephen ReaBertie
Bryan FerryMr. Silky String
Liam NeesonBernard atya
Ruth NeggaCharlie
Eva BirthistleEily Bergin
Eamonn OwensJackie Timlin
Conor McEvoyPatrick Braden fiatalon
Ruth McCabeMa Braden

További szereplők

Kedvencelte 8

Várólistára tette 85


Kiemelt értékelések

eve58 

A sztori különlegesen érdekes, Cillian Murphy zseniális – számomra a film kiemelkedő élmény volt!

Skadi

Bájos. Egyszerűen bájos. Cillian Murphy miatt néztem meg, akinek a játéka valami eszméletlen. A történet bár korántsem felhőtélen, sokszor nevettem, már csak a szöveg miatt is. Cicus karaktere annyira elbűvölő, hogy szeretném megölelni. (Ugyanezt éreztem Eddie Redmayne Lilijénél is A dán lány (2015) című filmben.) A két film egyébként egészen hasonló, bár ez lényegesen vidámabb, de szerintem, akinek az egyik tetszett, a másik is fog.

dorcy01

Én nagyon kedveltem ezt a filmet. Cillian Murphy játéka egyszerűen zseniális! És hogy ez az ember mennyire szép… igen, nőként is!

nerdy7 

Azt hiszem ez az egyik legjobb filmje Cillian Murphynek. Ez a férfi Cicus szerepére született. Komikus, bájos film, mely komoly témákat feszeget. Nagyon tetszett, hogy fejezetekre volt bontva a történet. A film eleje tetszett leginkább, amikor még fiatal Patrick, és bemutatja, hogyan is jött rá ki is ő valójában. Valamint az iskolás évei is nagyon humorosak. Később sötétebb, komolyabb a hangulata, de azt is feldobja Cicus.

Riccah

Annyira felületes volt az egész, amikor nem csak a játékról lett volna szó, mert valami mélysége kezdett lenni a filmnek gyorsan odébb álltunk. Sajnálom, mert lehetne esetleg mély is, sajnos sokkal többet nem akart vállalni a női ruháknál. :(

Corvus_CoRex 

Mikor legelőször láttam, nem fogott meg, hiába bírom az ilyen fickókat.
Később Cillian Murphy miatt néztem újra, de eleinte akkor sem tetszett még. A film végére viszont teljesen belopta magát a szívembe Cicus. :)


Népszerű idézetek

Londonna 

If I wasn't a transvestite terrorist, would you marry me?

Londonna 

– What do you see, bro?
– Sausages!
– No stars?
– Stars… and sausages!


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján