Rampage – Tombolás (2018) 70

Rampage
107' · amerikai · akció, sci-fi 16

Davis nagy tudós, és van egy jó barátja: egy intelligens gorilla, George. Csakhogy egy rosszul sikerült genetikai kísérlet következtében az addig barátságos emberszabású durván átalakul: dühöngő szörnyszülötté válik, aki elhagyja szeretett otthonát, a laboratóriumot, és hosszú útra indul… [tovább]

angol
magyar

Képek 7

Szereposztás

Dwayne JohnsonDavis Okoye
Joe ManganielloBurke
Jeffrey Dean MorganHarvey Russell
Naomie HarrisDr. Kate Caldwell
Malin AkermanClaire Wyden
Jake LacyBrett Wyden
Marley SheltonDr. Kerry Atkins
P.J. ByrneNelson
Demetrius GrosseBlake ezredes
Jack QuaidConnor

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 3

Várólistára tette 75


Kiemelt értékelések

RVivi

Nagy részben látványfilm, de emellett van egy jó sztorija is. Nemcsak lövöldöznek és robbantgatnak, mint az elmebetegek. Na és ki hitte volna, hogy ennyire bírni fogok egy mutáns gorillát… :D

rhysciar 

Istenem, imádom a Kavicsot (igen, igen, tudom, hogy Szikla a neve), mert akármilyen pocsék filmben szerepel, arról nem tudok nem mosolyogva írni. Na ez is egy olyan filmje. Hiába volt kaki a sztori logikai vonala (mármint érted, a farkas meg a krokodil is mutálódik, de a gorilla nem? what?), hiába voltak sza*ok a színészek (azért Jeffrey Dean Morgan hozhatott volna mást is Negan karakterén kívül), és hiába volt trutymó semmi a CGI (hát konkrétan sírtam egy-két helyen), azért jó volt. Végignéztem az elejétől a végéig, lekötött, és megmosolyogtatott, egy popcorn filmtől meg nem várok többet. Szóval hiába a negatív dolgok, kedvenc Kavicsunk megint csinált egy „jó” filmet. :D

2 hozzászólás
LoneWolf 

Agysejtrombolás. Szomorú, hogy már Hollywood is kb. Asylum szintű filmeket készít, az pedig méginkább, hogy Dwayne 'The Rock' Johnson még partnerük is ebben. Mondjuk ő sosem a minőségi filmjeiről volt híres, de reméltem, hogy JDM és Joe Manganiello azért magasabbra teszi a lécet… hiába, pénz beszél, de utóbbi legalább nem sokat szenvedett vele és JDM is lényegében egy szimplább Negan-t hozott itt is. Csak azt tudnám, hogy kinek volt erre igénye, miért készülthetett ez el? Nincs elég gigászi szörny Konggal, Godzillával, meg a soron következő Monsterverse részekkel, nem beszélve a Pacific Rim-ről? Még egy ilyen ZS-kategóriás videójátékból is adaptációt kellett csinálni, miközben tripla A-s darabokat sem képesek normálisan vászonra vinni… eh. Mindenesetre akadt 1-2 jobb pillanata és láttam már rosszabbat, szóval csillagozásban elnéző voltam.

Hippoforaccus

Iszonyúan impozáns látványfilm, egy kis morális lélekbeöntéssel. Nem nagy szám, de a mondanivalója megszívlelendő.

snowden

Jól van, A Szikla visszatért, megnyugodtam: a Jumanji inkább kisiklás volt. Of course the wolf can fly.

3 hozzászólás
Tamás

Horror elemekkel próbál feszültséget kelteni. Az emberi szereplők tök unalmasak, Davis és George kapcsolatát még ennél is jobban kidolgozhatták volna. A CGI nagyon szép, el van osztva a 100 percben és az akció meglepően hű a videojátékhoz.

balika88

Egyáltalán nem volt ez 1 rossz film. Valami kis sztoricskát is próbáltak belecsempészni, ebből többet nem hiszem hogy ki lehetett hozni. Főleg hogy ez elvileg 1 játék alapján készült. Látványban szerintem jó volt, fényes nappal játszódik az összes zúzás, így azért láthatjuk a lényeget.
Szerintem legalább egyszeri nézésre simán be lehet vállalni! :-)

Czkitty

Ez a George mennyire cukorfalat, úgy megölelgetném…
Nem volt ez rossz film, néha vicces volt és még látványos is.
Ennél a filmnél is azt kaptam, amit vártam. (Bevallom néhány poénnal többet is) A végén még teljesen izgultam is, hogy mi fog történni. :)
Kedves kis film volt

Mr_Catharsis91 

Most mondhatnám, hogy jól indult az eleje és Johnson-nak még jól is állt a kigyúrt tudós szerepe, de aztán csak ugyanazt a sémát követte, mint minden állatos-szörnyes film.
Agykikapcsolónak jó volt, de ki tudja, hogy a szelektív memóriám mennyi időt ad neki. :D

Marcsi0603 

Nem vártam sokat ettől a filmtől, ez volt a szerencse, ugyanis a látványos CGI-on kívül semmi újat nem adott, történetileg egy régi Godzilla film szintjén van. George vicces volt, de sok jó jelenetet már eleve lelőtt a trailer. Nálam egyszer nézős film.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján