Rampage – Tombolás (2018) 153

Rampage
107' · amerikai · akció, sci-fi 16

Davis nagy tudós, és van egy jó barátja: egy intelligens gorilla, George. Csakhogy egy rosszul sikerült genetikai kísérlet következtében az addig barátságos emberszabású durván átalakul: dühöngő szörnyszülötté válik, aki elhagyja szeretett otthonát, a laboratóriumot, és hosszú útra indul… [tovább]

angol
magyar

Képek 7

Szereposztás

Dwayne JohnsonDavis Okoye
Joe ManganielloBurke
Jeffrey Dean MorganHarvey Russell
Naomie HarrisDr. Kate Caldwell
Malin AkermanClaire Wyden
Jake LacyBrett Wyden
Marley SheltonDr. Kerry Atkins
P.J. ByrneNelson
Demetrius GrosseBlake ezredes
Jack QuaidConnor

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 7

Várólistára tette 63


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

Hát ez nekem nagyon tetszett, főleg George.:-) Annyira cuki gorilla, imádtam az elejétől kezdve. Nagyon bírtam, ahogy egymást húzták Davissel, jókat röhögtem rajtuk. :-D Látványos volt az biztos, akció jelenet is, izgalom is, lövöldözés is, pár poén is volt benne, és egy kis mondanivalója is voltak a sztorinak. Dwayne hozta a szokásosat, nem olyan rossz színész ő. Az elején azok a gorillák nagyon cukik voltak. :-)

max 

George! Mikor meghallom ezt a nevet, általában a bajkeverő majom jut eszembe. De már egy fehér gorilla is eszembe fog jutni.
Aki átesett egy génmanipuláción, ezért megnőtt
és agresszívabb lett. Talán mondhatjuk rá is, hogy bajkeverő. Persze tudjuk, nem ő tehet róla…
Kinézetre Ő volt a legjobb, főleg mikor még kicsi volt. Persze The Rock is jól nézett ki.
Nagyon látványosak voltak az effektek, a robbanások, sérülések. The Rock még mindig hozza a formáját: kiüt mindenkit, sérülések ellenére is megállíthatatlan, és bátran szembenéz az óriás szörnyekkel.
Érzelmileg is megfogott a film, George miatt. spoiler
Élvezetes volt, a sok akciónak köszönhetően.

kiruu 

Szokásos megmentemazegészvilágot film Kaviccsal. De látványos, és állatos, így nekem pont jó volt. Kicsit hajaz a Zoo sorozatra, így akinek az tetszett, ez is fog. Génmanipuláció, rombolás, egy cuki kék szemű albínó gorilla, egy csúnya farkas, a majdnem halhatatlan mutáns krokodil, na meg persze a gonosz testvérpár. Sajnálom, hogy Joe Manganiello nem szerepelt többet, bírtam a keményfiú szerepét is, bár azért a Magic Mike-ban jobban szeretem.

Nevra 

George abszolút kedvencem lett. Milyen okos, erős és intelligens gorilla volt. Arról nem is beszélve, hogy milyen vicces is. :D
Aki még nagyon tetszett az Harvey volt. Jó volt itt „segítőkésznek” látni. Ő is vicces volt.
Rock az aki spoiler végig harcol.
És még a krokodil spoiler.
Na meg a kroki milyen jól tudott „falat mászni”. :D
Amúgy meg egész jó film volt. Vègig izgalmas volt, vicces is.
Szeretem mikor az állatok ellen küzdenek.

1 hozzászólás
RVivi

Nagy részben látványfilm, de emellett van egy jó sztorija is. Nemcsak lövöldöznek és robbantgatnak, mint az elmebetegek. Na és ki hitte volna, hogy ennyire bírni fogok egy mutáns gorillát… :D

rhysciar

Istenem, imádom a Kavicsot (igen, igen, tudom, hogy Szikla a neve), mert akármilyen pocsék filmben szerepel, arról nem tudok nem mosolyogva írni. Na ez is egy olyan filmje. Hiába volt kaki a sztori logikai vonala (mármint érted, a farkas meg a krokodil is mutálódik, de a gorilla nem? what?), hiába voltak sza*ok a színészek (azért Jeffrey Dean Morgan hozhatott volna mást is Negan karakterén kívül), és hiába volt trutymó semmi a CGI (hát konkrétan sírtam egy-két helyen), azért jó volt. Végignéztem az elejétől a végéig, lekötött, és megmosolyogtatott, egy popcorn filmtől meg nem várok többet. Szóval hiába a negatív dolgok, kedvenc Kavicsunk megint csinált egy „jó” filmet. :D

2 hozzászólás
LoneWolf

Agysejtrombolás. Szomorú, hogy már Hollywood is kb. Asylum szintű filmeket készít, az pedig méginkább, hogy Dwayne 'The Rock' Johnson még partnerük is ebben. Mondjuk ő sosem a minőségi filmjeiről volt híres, de reméltem, hogy JDM és Joe Manganiello azért magasabbra teszi a lécet… hiába, pénz beszél, de utóbbi legalább nem sokat szenvedett vele és JDM is lényegében egy szimplább Negan-t hozott itt is. Csak azt tudnám, hogy kinek volt erre igénye, miért készülthetett ez el? Nincs elég gigászi szörny Konggal, Godzillával, meg a soron következő Monsterverse részekkel, nem beszélve a Pacific Rim-ről? Még egy ilyen ZS-kategóriás videójátékból is adaptációt kellett csinálni, miközben tripla A-s darabokat sem képesek normálisan vászonra vinni… eh. Mindenesetre akadt 1-2 jobb pillanata és láttam már rosszabbat, szóval csillagozásban elnéző voltam.

timea_z 

Nem mondanám, hogy rossz volt, de jó sem. Felejthető kategória. Eléggé untam magam közben.

Hippoforaccus 

Iszonyúan impozáns látványfilm, egy kis morális lélekbeöntéssel. Nem nagy szám, de a mondanivalója megszívlelendő.

balika88

Egyáltalán nem volt ez 1 rossz film. Valami kis sztoricskát is próbáltak belecsempészni, ebből többet nem hiszem hogy ki lehetett hozni. Főleg hogy ez elvileg 1 játék alapján készült. Látványban szerintem jó volt, fényes nappal játszódik az összes zúzás, így azért láthatjuk a lényeget.
Szerintem legalább egyszeri nézésre simán be lehet vállalni! :-)


Népszerű idézetek

Kicsicsillag95 

– Kinek dolgozik?
– Én uram az amerikai népnek.
– Belbiztonság? CIA? Igazság Ligája?

Kicsicsillag95 

– Tudod…hogy mondjam finoman…furcsa hogy jobb neked állatokkal mint emberekkel.
– Ők értenek. Az állat ha szeret megnyal, ha nem szeret megesz. Mindig tudod hogy állsz.

Razor

Kate: És mi lett a vadorzókkal?
Davis: Tüzet nyitottak ránk. Mi is rájuk. Mi túléltük. Ők nem.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján