Rampage – Tombolás (2018) 17

Rampage
107' · amerikai · akció, sci-fi 12

Davis nagy tudós, és van egy jó barátja: egy intelligens gorilla, George. Csakhogy egy rosszul sikerült genetikai kísérlet következtében az addig barátságos emberszabású durván átalakul: dühöngő szörnyszülötté válik, aki elhagyja szeretett otthonát, a laboratóriumot, és hosszú útra indul… [tovább]

angol
magyar

Szereposztás

Dwayne JohnsonDavis Okoye
Joe ManganielloBurke
Jeffrey Dean MorganHarvey Russell
Naomie HarrisDr. Kate Caldwell
Malin AkermanClaire Wyden
Jake LacyBrett Wyden
Marley SheltonDr. Kerry Atkins
P.J. ByrneNelson
Demetrius GrosseBlake ezredes
Jack QuaidConnor

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 2

Várólistára tette 72


Kiemelt értékelések

RVivi

Nagy részben látványfilm, de emellett van egy jó sztorija is. Nemcsak lövöldöznek és robbantgatnak, mint az elmebetegek. Na és ki hitte volna, hogy ennyire bírni fogok egy mutáns gorillát… :D

Tamás

Horror elemekkel próbál feszültséget kelteni. Az emberi szereplők tök unalmasak, Davis és George kapcsolatát még ennél is jobban kidolgozhatták volna. A CGI nagyon szép, el van osztva a 100 percben és az akció meglepően hű a videojátékhoz.

Marcsi0603 

Nem vártam sokat ettől a filmtől, ez volt a szerencse, ugyanis a látványos CGI-on kívül semmi újat nem adott, történetileg egy régi Godzilla film szintjén van. George vicces volt, de sok jó jelenetet már eleve lelőtt a trailer. Nálam egyszer nézős film.

Czkitty

Ez a George mennyire cukorfalat, úgy megölelgetném…
Nem volt ez rossz film, néha vicces volt és még látványos is.
Ennél a filmnél is azt kaptam, amit vártam. (Bevallom néhány poénnal többet is) A végén még teljesen izgultam is, hogy mi fog történni. :)
Kedves kis film volt


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján