Kedvencelte 1

Várólistára tette 101


Kiemelt értékelések

Corvus_CoRex 

Mostanában jutott eszembe ez a Twist Oliver, úgyhogy megörültem, hogy múltkor hoztam könyvtárból kosztümös filmet. Féltem tőle, de közben azért reménykedtem, hogy izgi lesz.
Nem tudtam róla semmit, a borítót se nézegettem, mondom: lepjenek meg! XD
Hát…
Már az elején meglepődtem, mikor mondják, hogy Vidocq. Eszembe jutott, hogy még nagyon rég láttam ezt a Vidocq-ot és annál is valami izgiben reménykedtem és a végén nem tetszett. Nem is emlékszem már rá, csak arra, hogy nem tetszett.
Hát…
Ez se. :/
Unalmas volt, amire a hossza még rá is tett egy lapáttal, + a kiszámíthatóság, + hogy hiába este néztük, le kellett kapcsolni a TV mellett az akvárium fénycsövét és legtöbbször még így se láttunk semmit, mert olyan sötétségben történtek sokszor az események, amik viszont elég gyorsak voltak, szóval… mhh… =_="

Ja! És többször majd elaludtam rajta. Úgyhogy így végig gondolva, még 3*-ot se érdemel… :s

Aurora_Michaelis

Nem volt egy nagy szám ez a film. Viszonylag hosszú volt, de igazából kevés volt a történet, és talán kicsit klisés is. spoiler Verekedős, kardozós, lövöldözős jelenet viszont annál több volt benne. A lányványvilág és a jelmezek szuperek voltak, és a zenéje is tetszett. Az előzetesben is ezek a dolgok fogtak meg leginkább, azt hiszem.

Egyszer azt olvastam, hogy az a jó, amikor a filmzene belesimul a jelenetbe, és észre sem veszed, hogy van zene. Ha észreveszed, és a zenére kezdesz figyelni, az régen rossz, mert akkor vagy a jelenet annyira unalmas, hogy érdektelenné válik, vagy a zeneszerző nem találta el a jelenethez illő zenét. Ebben a filmben volt pár olyan jelenet (főként verekedős), amit úgy „néztem”, hogy igazából csak a zenét hallgattam, mert az tetszett, és mást csináltam közben. Azt hiszem, ez is sokat elárul a film milyenségéről.

Az egyébként külön érdekesség számomra, hogy a főhős, Vidocq valós személy volt, és hasonlóképpen működött, mint a filmben spoiler. A Wiki szerint Balzackal is jó barátságban volt, kár, hogy az író nem került elő a filmben. Bár igazából a film sztorija erősen elrugaszkodott a valóságtól (már amennyire a Wiki hiteles forrásnak tekinthető).

judybee 

Biztos nem lett volna szabad két kosztümös filmet megnéznem egymás után, de nem vágtam hasra magamat tőle.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján