Palm Springs (2020) 213

Mit tennél, ha bármit megtehetnél, következmények nélkül? A szakítófélben lévő Nyles napról-napra elkíséri barátnőjét egy Palm Springs-i esküvőre. Ugyanarra. Nyles ugyanis időhurokba került, és mindig ugyanaz az egyetlen nap ismétlődik az életében. Az éppen aktuális napon Nyles a menyasszony… [tovább]

angol
magyar

Képek 5

Szereposztás

Andy SambergNyles
Cristin MiliotiSarah
J. K. SimmonsRoy
Camila MendesTala
Tyler HoechlinAbe
Meredith HagnerMisty
Peter GallagherHoward
Chris PangTrevor
Jacqueline ObradorsPia
June SquibbNana Schlieffen

Kedvencelte 12

Várólistára tette 169


Kiemelt értékelések

Irasalgor

Egy igazi nyári feel good movie, ami megfelelő mértékben szórakoztat, s kikapcsol, ráadásul a két főszereplő közötti kémia miatt még jó érzéssel is tölt el az a másfél óra, amit eltöltünk az alkotással. Megértem, akiknek nem jött be az alkotás, vannak ennél jobb és mélyenszántóbb romantikus alkotások is, de manapság az ember kap elég stresszt, hogy örüljön egy-egy ilyen felszabadult, minimálisan mégis drámai alkotásnak, hogy elfelejtse a való élet problémáit. Magasabb pontszámot nem kap, mert annyira azért nem emlékezetes, de a megtekintése közben mindenképpen jól szórakozhat a néző közben.

Értékelés: 8/10

Raizo 

Ez jó volt. Nem ütött akkorát, mint az Idétlen időkig, vagy a Holnap határa, vagy a Boldog halálnapot, mert elég kiszámítható volt. Ugyanakkor tetszett az újszerű megközelítése a történetnek. :) És persze sokat nevettem rajta.

3 hozzászólás
tonks

Persze reménykedtem benne, hogy ez egy jó film lesz, de így is kellemes meglepetés volt, hogy mennyire élveztem. Tele van remek, kreatív jelenetekkel (ahogy az elején Andy Samberg előadja a kis számát a táncparketten, ahogy a szőke libát kezeli, vagy mikor csak kiélvezték a napjaikat, wow), pont annyi drámával, ami még elfér egy pizzamatracon, a kémia a szereplők között és a humor is rendben volt. Többször nevettem egy vígjátékon, ahw, de jó ezt leírni is, mert a fingós-szexista vonal nagyon előre tört a Másnaposok óta és nem jön be nekem ez a fajta „humor”, jólesett ebben mást látni végre.
Elgondolkodtató, hogy ha egy ilyen nyugis napban ragadnék, akkor élvezném-e?

desertangelable 

Nagyon jókat nevettünk rajta……NEM! Szerintem semmi szükség nem volt erre a filmre, se nem eredeti, se nem vicces, a karakterek nem szerethetőek, a történet pedig elcsépelt. Nem tudom hány bőrt akarnak még lehúzni erről a „minden nap ugyanarra a napra ébredek” témáról, de szerintem már kettővel ezelőtt is pont elég volt. Ha rangsor kellene állítanom, eddig ez áll a legutolsó helyen.

Bunney 

Aranyos kis popcorn film volt. Nem sok újjat mutatott, de egynek elment :)

3 hozzászólás
Rémálom 

Az alaptoposzt tök ötletesen használja, a humor is kellemes, de velem a romantika része nem rezonált, ezért csak 7 csillag. De egyszer kellemesen nézhető kis vígjáték.

eszter_m 

nem egy Celeste és Jesse (ha már Andy Samberg romantikus film), de megvolt a bája ezzel az időhurkos csavarral. Hihetetlen, hogy 2019 nyara óta vártam már, hogy végre láthassam.
Nekem működött a kémia, mondjuk órákig el tudnám hallgatni, mikor Samberg egy bizonyos hangszínét használja. I am weak

balika88

Kicsit furán indult a film, de aztán azon kaptam magam hogy nézném még tovább is. :-) kellemes esti kikapcsolódás!

Imma 

Tetszett ez a film, élvezet volt őket nézni, ugyanakkor nagy hiányérzetem maradt. Minisorozatban kellett volna megcsinálniuk.

Luzs

Jó szórakozás volt, miközben elég érdekes kérdéseket is felvet spoiler, de többnyire csak említés szintjén, mert a hangulata könnyed és szórakoztató marad végig. A két főszereplő jó választás volt.


Népszerű idézetek

Bogesxd 

Nyles: The only way to really live in this is to embrace the fact that nothing matters.
Sarah: Well, then what's the point of living?
Nyles: Well, we kind of have no choice but to live, so I think your best bet is just to learn how to suffer existence.

Bogesxd 

Nyles: I have felt everything I'll ever feel, so I'll never feel ever again.

whenitrains

Nyles: Today, tomorrow, yesterday, it's all the same.

Bogesxd 

Sarah: My whole family is embarrassed by me. They all see me as a liability who fucks around and drinks too much.
Nyles: Why would they think that?
Sarah: Because I fuck around and drink too much.

whenitrains

Sarah: What do you mean, „It just drifts away like they all do”?
Sarah: Like what has drifted away?
Nyles: Everything.

Nocharity 

– I just feel sorry for you.
– Yeah?
– Uh‐huh.
– Look, if you feel sorry for me, then that must mean that you care about me.
– No. When I say that I feel sorry, it's like, it's the same way that I would say that I feel sorry that, you know, I finished one beer, and now I have to open a new one.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján