Palm Springs (2020) 72

Mit tennél, ha bármit megtehetnél, következmények nélkül? A szakítófélben lévő Nyles napról-napra elkíséri barátnőjét egy Palm Springs-i esküvőre. Ugyanarra. Nyles ugyanis időhurokba került, és mindig ugyanaz az egyetlen nap ismétlődik az életében. Az éppen aktuális napon Nyles a menyasszony… [tovább]

angol
magyar

Szereposztás

Andy SambergNyles
Cristin MiliotiSarah
J. K. SimmonsRoy
Camila MendesTala
Tyler HoechlinAbe
Meredith HagnerMisty
Peter GallagherHoward
Chris PangTrevor
Jacqueline ObradorsPia

Kedvencelte 5

Várólistára tette 132


Kiemelt értékelések

Irasalgor

Egy igazi nyári feel good movie, ami megfelelő mértékben szórakoztat, s kikapcsol, ráadásul a két főszereplő közötti kémia miatt még jó érzéssel is tölt el az a másfél óra, amit eltöltünk az alkotással. Megértem, akiknek nem jött be az alkotás, vannak ennél jobb és mélyenszántóbb romantikus alkotások is, de manapság az ember kap elég stresszt, hogy örüljön egy-egy ilyen felszabadult, minimálisan mégis drámai alkotásnak, hogy elfelejtse a való élet problémáit. Magasabb pontszámot nem kap, mert annyira azért nem emlékezetes, de a megtekintése közben mindenképpen jól szórakozhat a néző közben.

Értékelés: 8/10

Rémálom 

Az alaptoposzt tök ötletesen használja, a humor is kellemes, de velem a romantika része nem rezonált, ezért csak 7 csillag. De egyszer kellemesen nézhető kis vígjáték.

tonks

Persze reménykedtem benne, hogy ez egy jó film lesz, de így is kellemes meglepetés volt, hogy mennyire élveztem. Tele van remek, kreatív jelenetekkel (ahogy az elején Andy Samberg előadja a kis számát a táncparketten, ahogy a szőke libát kezeli, vagy mikor csak kiélvezték a napjaikat, wow), pont annyi drámával, ami még elfér egy pizzamatracon, a kémia a szereplők között és a humor is rendben volt. Többször nevettem egy vígjátékon, ahw, de jó ezt leírni is, mert a fingós-szexista vonal nagyon előre tört a Másnaposok óta és nem jön be nekem ez a fajta „humor”, jólesett ebben mást látni végre.
Elgondolkodtató, hogy ha egy ilyen nyugis napban ragadnék, akkor élvezném-e?

eszter_m 

nem egy Celeste és Jesse (ha már Andy Samberg romantikus film), de megvolt a bája ezzel az időhurkos csavarral. Hihetetlen, hogy 2019 nyara óta vártam már, hogy végre láthassam.
Nekem működött a kémia, mondjuk órákig el tudnám hallgatni, mikor Samberg egy bizonyos hangszínét használja. I am weak

monokrom22 

A Palm Spings egy remek nyári kaland és kikapcsolódás: a feelgood érzés végig dominál, a humor nagyon el van találva, a romantikus szál klisés, de a kémia kompenzálja. Komolyabb témákat is felvet, kever egy kicsit az időhurkos zsáner pakliján, de reformokat nem akar hozni, csupán tökéletesen tálalja magát, ebből pedig egy rendkívül szerethető film született, egy nagyon szerethető színészgárdával.

Imma 

Tetszett ez a film, élvezet volt őket nézni, ugyanakkor nagy hiányérzetem maradt. Minisorozatban kellett volna megcsinálniuk.

maartina

Oké, nekem ez nagyon tetszett. Az egyszerűségében rejlik a zsenialitása. Ezt meg kell majd néznem.. sokszor.
Andy-ről már nem is beszélek… imádom!

kvázimozi 

Nem értem miért ennyire felértékelt. Izgalmatlan karakterek amiket még túl is játszanak. Simmons-on kívül elég gagyi a casting, vércikik a vizuális effektek, nagyon olcsó a tracklist – és semmilyen esetben sem friss vagy frissítő, üdítő, pezsdítő a film jellege. Hagyjuk már abba ennek a hangoztatását. Ha tíz-tizenöt évvel ezelőtt jelenik meg, egész jó lehetett volna, de ma ez, ilyen formában leginkább gigantikus ásítozási rekordokat döntöget. Most komolyan, annyira világos, hogy az összekevert-újrajátszott idővonalak híján szinte nézhetetlenül unalmas volna; mire fel ez a nagy hype? Az ömlengéseken és semmitmondó, felfújt jelzőkön kívül valaki igazán megírhatná már… vagy tegnap. Vagy holnap. Vagy kitérdekel.


Népszerű idézetek

whenitrains

Nyles: Today, tomorrow, yesterday, it's all the same.

Bogesxd 

Sarah: My whole family is embarrassed by me. They all see me as a liability who fucks around and drinks too much.
Nyles: Why would they think that?
Sarah: Because I fuck around and drink too much.

Bogesxd 

Nyles: The only way to really live in this is to embrace the fact that nothing matters.
Sarah: Well, then what's the point of living?
Nyles: Well, we kind of have no choice but to live, so I think your best bet is just to learn how to suffer existence.

Bogesxd 

Nyles: I have felt everything I'll ever feel, so I'll never feel ever again.

whenitrains

Sarah: What do you mean, „It just drifts away like they all do”?
Sarah: Like what has drifted away?
Nyles: Everything.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján