Ősember (2018) 39

Early Man
89' · francia, angol · animációs, vígjáték 6

A kicsit sem bátor kőkori ősöknél majdnem minden kerek, amíg völgyüket el nem foglalja a pénzéhes bronzkori zsarnok, Kupor.
Az Öreg és törzse beletörődnek a sanyarú száműzetésbe, ám az ifjú és ügyetlen Öcsi hű társával, Kutylaccal mer nagyot álmodni és megpróbálják felvenni a kesztyűt. Ha… [tovább]

angol

Képek 17

Szereposztás

Tom HiddlestonLord Nooth (hang)
Eddie RedmayneDug (hang)
Maisie WilliamsGoona (hang)
Timothy SpallChief Bobnar (hang)
Richard AyoadeTreebor (hang)
Mark WilliamsBarry (hang)
Johnny VegasAsbo (hang)
Selina GriffithsMagma (hang)
Simon GreenallEemak (hang)
Gina YashereGravelle (hang)

Kedvencelte 1

Várólistára tette 69


Kiemelt értékelések

Chriss 

A focit sosem szerettem. Ez az animációs film szépen kifigurázza a mai futballt. Viszont nem tetszett benne ez az erőltetett: jajj, nekünk úgysem sikerül, és önként feladok mindent elképzelés – mert ha másoknak nem sikerült, az azt jelenti, hogy nekünk sem jöhet össze? A legértelmesebb tag kétségkívül a vaddisznó volt, őt azonnal megkedveltem :D Egyébként abszolút feledhető alkotás.

Nihilchan 

Nagyon csúnya a kinézete a mesének, nekem kifejezetten fájt nézni. Semmi aranyosat nem találtam a látványban és a szereplőket sem szerettem meg, bár Kutylac cuki volt. A történet elég egyszerű és bugyutácska, inkább kisebbek számára készült. Tipikusan olyan rajzfilm, amire beül a moziba egy család szombaton, hogy legalább kicsit lefoglalják valamivel a gyerekeket, de nagy élményt nem hagy maga után. A legnagyobb pozitívum az volt benne, hogy eredeti hanggal néztem, így hallhattam Eddie Redmayne és Tom Hiddleston szinkronizálását. De ez azért kevés volt ahhoz, hogy szeressem ezt a mesét.

kiruu 

Kutylac a legnagyobb sztár, imádom! Viszont még ő is kevés egy jó filmhez. Az animáció nem az igazi, meg hát a fociról szól, amit én nagyon nem szeretek (az egész család, nálunk tabu focit nézni). Egyszerű és aranyos kis animáció, nézhető, de maradandó élményt nem nyújt.

MrsCumberbatch 

Nos, röviden: Az animáció szörnyű. Legalább is nekem nagyon nem tetszett. A történet aranyos. Tom Hiddlestonnak pedig respect ahogy letagadta hogy angol xd Fájt a fülem az affektálásától, de nagyon jól csinálta.
Kell egy kutylac xD

LeaIris2001

Őszintén, nem hogy hátast nem dobtam ettől az egésztől, de kifejezetten felidegesített a bugyutaságával ez a film, pedig megannyi igenis intelligens gyerekeknek készült rajzfilm van.
Oké, szép az üzenet, meg minden, de huszonötödjére vagy kétszázharmincadjára sem lesz már olyan izgalmas a „milyen gyönyörű kegyed ma reggel”…
Egyébként sem sikerült meglelnem angolul, angol felirattal, így még az eredeti szinkonhangokat sem élvezhettem, bár lehet, hogy nem maradtam le túl sok mindenről… Valószínűleg az sem keltett volna bennem pozitívabb érzéket, ha Tom Hiddleston dorombolását hallom a „főgonosz” szájából…

Wolly

Tökéletes kicsiknek, nagyoknak, mindenkinek! De nem is vártam mást ettől a csapattól

Syssy922 

Rossz volt nézni ezt az animációt, de azt leszámítva nagyjából tetszett.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján