Ördögi játszmák (2020–) 4

Devils · I Diavoli
57' · angol, olasz · dráma, sorozat, thriller 16
1 évad · 10 rész

Massimo Ruggero a világ egyik legnagyobb befektetési bankjának karizmatikus, de kíméletlen kereskedelmi vezetője, spekulációival pedig milliókat keres a cégnek annak reményében, hogy megszerezheti az alelnöki pozíciót. Bár Dominic Morgan, a vállalat vezérigazgatója szinte fiaként kedveli, egy… [tovább]

angol

Szereposztás

Patrick DempseyDominic Morgan
Alessandro BorghiMassimo Ruggero
Laia CostaSofia Flores
Malachi KirbyOliver Harris
Lars MikkelsenDaniel Duval
Kasia SmutniakNina Morgan
Pia MechlerEleanor Bourg
Paul ChowdhryKalim Chowdrey
Sallie HarmsenCarrie Price
Harry MichellPaul McGuinnan

További szereplők

Kedvencelte 1

Várólistára tette 9


Népszerű idézetek

judybee 

Massimo: [narráció] Nem kényszerítenek. Nem más mozgatja a szálakat. Az ördög kísért a választással. Szeress vagy gyűlölj? Légy kedves vagy gonosz? Minden nap mi döntünk, hogy melyik utat választjuk. Az út vagy a mennybe visz, vagy a pokolba.

1. évad 9. rész
judybee 

Terence Rigby: Jól van. Értem. Te bűnbakot keresel, egy rejtélyes embert. De eszedbe jutott az, hogy talán már megtaláltad?

1. évad 4. rész
judybee 

Wade professzor: A legerősebb fegyver – a mai korban – nem a puska vagy a tank vagy a tüzérség; a pénzügy.

1. évad 4. rész
1 hozzászólás
judybee 

Sofia: Ez meg mi volt?
Massimo: Nem bírják a turistákat.

1. évad 8. rész
judybee 

Narrátor: Phil Harvey a munkanélküliséget egy kutya és csont történettel írja le: 95 csontot tesznek egy szobába, majd beküldenek 100 kutyát a csontokért. 5 kutya nem jut csonthoz. Tehát? Mi történik? A közgazdász ekkor félreállít 5 kutyát. Különleges pályára viszi, és arra képzi ki őket, hogy megszerezzék a csontot. majd újra elvégzik a kísérletet. 100 kutyát küldenek be 95 csontra és az az 5 kutya másodszor csontot szerez. És azt mondják, bárki szerezhet csontot, ha keményen dolgozik, tanul és versenybe száll. Persze 5 kutya nem kapott csontot. A munkanélküliség a kutyák 5 százaléka. Ők nem jutnak csonthoz. A probléma csak úgy szűnhet meg, ha bedobnak még 5 csontot.

1. évad 7. rész
1 hozzászólás
judybee 

Dominic: Tehát. Együtt úszik két fiatal hal. Meglátták, hogy egy idősebb hal a másik irányba halad. „Jó reggelt Fiúk! – mondta az idősebb. – Ma hideg a víz, nem igaz?” Majd tovább úszott. A két fiatalabb hal nézte ahogy elúszik, majd egymásra néztek zavarodottan és azt kérdezték: „Mi a franc az a víz?” David Foster Wallace mesélte ezt egyszer. A mi vizünk a pénzügy. Nem látható, nincs szaga, a legtöbb ember nem is érzékeli. De mi, mi vagyunk a halak a vízben és ez nagy előnyt ad nekünk és nagy felelősséget. Igen, így van, ezt ne felejtsétek el! De ha mi vagyunk ezek a halak, akkor Massimo van ott mögöttetek és észre sem veszitek. Ő a cápa.

1. évad 1. rész
1 hozzászólás
judybee 

Massimo: [narráció] Azt mondják, az ördög legjobb trükkje az, hogy elhiteti velünk, nem létezik. De létezik. Ahogy létezik a víz, amiben a halak úsznak. Ahogy a pénz átfolyik ezen a bankon. Ittam a borát, nevettem a viccein. A szemébe néztem és megláttam a saját lelkem rémisztő sötétjét az ő szemében.

1. évad 1. rész
judybee 

Massimo: „Chi ha paura muore ogni giorno, chi non ha paura muore una volta sola.” [felirat: Aki fél, minden nap meghal. Aki nem, csak egyszer.]
Ed Stuart: Tudnom kellene, hogy ez mit jelent?
Massimo: Egy olasz bíró válaszolta a maffia fenyegetésére.

1. évad 1. rész
1 hozzászólás
judybee 

Massimo: [narráció] Az idő illúzió. Minden percről, ami meg sem történt, mindenről, ami történni fog, annak létéről csak Isten tud. Az ember az, aki az időhöz mérten látja az életet.

1. évad 10. rész
judybee 

Sofia: Massimo!
Massimo: Igen?
Sofia: Lélegezz!

1. évad 10. rész

Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján