Nyelés (2019) 14

Swallow
94' · francia, amerikai · dráma, thriller 18

Hunter, a fiatal háziasszony és kismama egyre erősebb vágyat érez, hogy veszélyes tárgyakat nyeljen le. Ahogy férje és annak családja fokozatosan irányításuk alá vonják az életét, kénytelen lesz szembenézni az újdonsült függősége mögött megbúvó sötét titokkal.

angol · magyar

Szereposztás

Haley BennettHunter
Austin StowellRichie
Hirdetés

Kedvencelte 1

Várólistára tette 99


Kiemelt értékelések

Mr_White 

Szépen megformált darab, de hogy mit is akar mondani…? Érdemes hozzá elolvasni Hang Kang Növényevő című könyvét, hasonló téma, más megközelítés.

iamwiki

Nem tudom hány csillagot adjak. A téma nagyon érdekes volt és tetszett. A színésznő is nagyon jó volt de mégis valahogy nem az volt amit vártam. Szeretem a filmeket amikben több dolog történik és itt valahogy olyan máshogy haladt a történet. De ajánlom megnézni, mert nagyon érdekes volt.

Near

Kérem a „Nagyon művészi izé” címkét!

StAngela

Furcsa, kissé aberrált film. Végig azon tanakodsz közben, hogy mi is történik. Bár lényegében már az elején kiderül mi is a probléma, a mögöttes ok/ok még a végén sem vehető/k egyértelműnek.
Viszont akit érdekelnek a furcsa pszichiátriai kórképek, amelyik bizarr szokásokkal társulnak, az érdekesnek fogja találni ezt a művet.
Abban a témában amit körüljár egyedi.
Kicsit sajnálom, hogy nem bontották ki jobban.
Ezt leszámítva nekem bejött.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján