Nagyon vadon (Nagyon vadon 1.) (2006) 149

Open Season
83' · amerikai · animációs, kaland, vígjáték 0

Boog kismedve korától békésen éldegél a csendes Timberline-ben, a helyi erdőőr, Beth garázsában. Tökéletesnek hitt élete fenekestül felfordul, amikor találkozik Elliottal. Boog megszabadítja a nyiszlett, törött agancsú kis szarvast a vadászok kötelékétől. A nagydumás agancsos ráveszi a mackót,… [tovább]

angol

Szereposztás

Martin LawrenceBoog (hang)
Ashton KutcherElliot (hang)
Jon FavreauReilly (hang)
Billy ConnollyMcSquizzy (hang)
Debra MessingBeth (hang)
Gary SiniseShaw (hang)
Jane KrakowskiGizella (hang)
Patrick WarburtonIan, a szarvas (hang)
Gordon TootoosisGordy (hang)
Danny MannSerge (hang)

További szereplők

Kedvencelte 18

Várólistára tette 44


Kiemelt értékelések

kiruu 

Az eleje – úgy cirka 60 perc – nagyon unalmas és lassú volt. Konkrétan háromszor hagytam abba, ezért néztem három órát a 90 perces mesét. Az utolsó fél óra viszont ütős lett és szórakoztató. Összejött a banda, és egek, megint a legbetegebb állatokat imádtam. Haver süni zseniális. A láncfűreszes hódra nincsenek szavaim. PindÚr tacsi a legnagyobb arc. Végem van ezektől az őrültektől.

Emerson 

Nem vagyok egy animációs film rajongó, meg röhögős fajta, de ez frenetikus volt :-) Persze szigorúan eredeti hanggal (Gary Sinise valami ultrabrutál volt, nem néztem volna ki belőle, mert általában iszonyat monoton hanggal beszél)
A színpad mögötti jelenetnél már sírtam a röhögéstől. Nagyon el volt találva minden, többször nézős vigyori történet.

4 hozzászólás
Szeszj 

Jó kis mese, az eleje mondjuk egy kicsit unalmas de a közebénél beindul, jókat lehet rajta röhögni, közben azért aranyos is, meg egy kicsit beteg is! :D :D A végét nagyon bírom, mikor összefognak és elintézik a vadászokat! :D
A nyuszik a kedvenceim! :D Szegények! :D :D

Lilla99 

Aranyos kis történet. Az elejére talán azt mondanám, hogy kicsit nehezen indult be, de a végére már megérkezett. Voltak nagyon jó pillanatai, amiken jókat lehetett nevetni. Elliot nagyon vicces karakter volt, meg persze a sün. Nekem ő volt a kedvencem az egészbe. Aztán a végén jó volt látni, spoiler. Meg az is, hogy Boog spoiler. Összességében kedves kis mese, akár többször nézős is lehet belőle.

UViki 

Sokkal jobbra számítottam, de egyénként nagyon aranyos volt.

Békacica

A téma az első 20 percben izginek tűnt. A következő fél óra, mint egy lassú folyású folyó, vártam, hogy fog-e történni egyáltalán valami. Az utolsó fél óra lett igazán izgalmas.
Összességében tetszett, és az üzenete is tetszik, tehát ajánlanám akár gyerekeknek is. Abban viszont nem vagyok biztos, hogy le is köti őket a cselekmény, kivéve, ha nagyon oda vannak az állatokért.

Valcsa 

Nem először láttam már – számomra megunhatatlan. :) Nagyon aranyos, ugyanakkor helyenként szívhez szóló is. Elliot nagyon gyagyás de imádnivaló – ahogyan Boog is, az érzékeny lelkű „plüss maci”, a macis kistáskájával. :D Szerepel benne egy sülfajta is (észak-amerikai kúszósül, avagy urzon), „Haver”, és vlmi elképesztően cuki, ahogy random feltűnik a filmben időnként… :DD
A történet is teljesen jó, nekem tetszett, tudom ajánlani. :)

bubimentesvíz 

Kicsit lassan indult be, de így újra nézve tetszett. Jól voltak a poénok, nagyon sokat nevettem rajta!

MewIchigo_Fan_Daniel 

Hatalmas mese! :D
Gyerekkorom egyik kedvence, nagyon sokat nevettem rajta. :)

Hippoforaccus 

Egy kicsit a Shrek-re emlékeztető, de teljesen rendben lévő animáció, ami nem a főszereplő, hanem a mellékszereplők miatt zseniális. Annyi, alsőre észre sem vehető marhaság van benne, hogy ha többször is látja az ember, akkor is tud rajta nevetni.


Népszerű idézetek

Zohannna 

Hód1: Te mit eszel?
Hód2: Fát. És te?
Hód1: Fát. Nem Cserélünk?
Hód2: De.


Folytatása

Összehasonlítás

Nagyon vadon


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján