Micimackó (2011) 78

Winnie the Pooh
63' · amerikai · animációs, kaland, vígjáték

A Walt Disney Animation Studios visszatér Micimackóval a Százholdas Pagonyba, így harmincöt év után újra széles vásznon láthatjuk a világ legismertebb medvéjét. A régi bájjal, szellemességgel és hóbortokkal fűszerezett teljesen új alkotás lehetőséget ad egy egészen különleges találkozásra a… [tovább]

magyar
Hirdetés

Kedvencelte 10

Várólistára tette 36


Kiemelt értékelések

george08

Örülök, hogy ez megmaradt a régi Micimackónak és nem érte el a mindenből csinálunk egy förtelmes új változatot féle hullám.

1 hozzászólás
Zohannna

Eredeti nyelven néztem, és egyszerűen oda vagyok érte! Nagyon sok vicces rész van benne. A szinkronok olyan jól játszanak a hangjukkal, hogy valóban olyan érzesed van, mintha egy csapat dedósnak az ügyetlenkedéseit néznéd, akiknek még az a legfőbb problémájuk, hogy a hasonló szavakat félreértik.

Kemiviki 

Egy picit könyv közelibbnek éreztem ezt a feldolgozást, de talán kicsit butább volt Micimackó mint kellett volna.
A grafika szép volt, Róbert Gida nagyon aranyos lett.
Még mindig Nyuszi a nagy kedvencem:)

krlany 

Én ebben a rajzfilmben azt az egyet tudtam értékelni, hogy Micimackó. Csakhogy itt nem egy csacsi öreg medve, hanem egyenesen hülye. Hiányoznak belőle azok a tipikus Micimackós eszmefuttatások, amelyekért szeretjük, pl. ez: https://rakenrollfoka.wordpress.com/2014/07/31/ezeknel-…
És mindenki mintha sokkal retardáltabb lenne, mint a könyvben spoiler, pedig pont arról szólnak az értékelések, hogy végre egy könyvhöz közeli adaptáció. Szerintem még mindig nem eléggé.
Ha elvonatkoztatunk a könyvtől, akkor túl szirupos, és túltolták a mézimádatot a barátsággal szemben, és így egészen idegenül hat amikor spoiler. Nincs rendesen felépítve.
… de hát persze Micimackó, és ha egyszer valaki olvasta… és még ráadásul Karinthy-fordításában, akkor bármennyire nem is jó az az adaptáció, felülírja az olvasmánya.

Lady_Hope

Az egyetlen Micimackó amit moziban tudtam megnézni. :)
És persze egy a sok közül amit annnnyira szeretek. ^^

1 hozzászólás
Lahara

Újabb méztől ragadós medvebőr, de legalább van némi köze a könyvhöz, talán jobban, mint az elmúlt új mozik, amik a Százholdas Pagonyban játszódnak. Itt inkább Pooh újra, mint Mici, nem remake, de tényleg csak gyerekeknek meg nagy rajongóknak ajánlom, mert újat nem nyújt, esetleg a méz csillogóbb és szebb. Még mindig Nyuszi és Füles a legjobb fej.

Chris90 

Pár évvel ezelőtt nagy várakozással ültem le, hogy megnézzem, de aztán nagy csalódás volt. A kedvenc Disney-meséim közé tartoznak a Micimackó-filmek, igen, több is, mert a folytatások többsége is rendkívül aranyos, meg a sorozatot is nagyon szerettem. De ez a verzió a nyomában sem ér a többinek. Gagyi és vontatott a sztorija, egyedül az az igazán vicces, amikor beleesnek a gödörbe, és Malacka próbálja meg kimenteni őket. Most próbáltam neki új esélyt adni, de sajnos bebizonyosodott, hogy nem rossz passzban talált meg anno a film, hanem maga az alkotás rossz. Maradok inkább a réginél.

Nagareboshi_GIN 

A klasszikus és a sorozat nagyon jó alkotások, viszont ez, ez meg se közelíti azokat! Még a többi Micimackós rajzfilm is sokkal jobb ennél! Miket beszélek, azok is jók! Egy se érte el nálam azt, hogy felidegesítsen, kivéve ezt! Nem működik! Az a kis bályos, tanulságos történet, a szerethető karakterek, rengeteg idézhető szöveg, tökéletesen passzoló zene, és a hangulat valami fergeteges! Ennél a szerethető karaktereken kívül kb. semmi nincs meg. És ezt nagyon sajnálom! Komolyan mondom, itt talán még Nyuszit „kedveltem” a legjobban. A gödrös jelenet az egyébként az ami totál kicsapta nálam a biztosítékot! Az a jelenet minden elmond. Ott kb én is olyan fejet vágtam, mint Nyuszi, amikor Malacka szétvágta a kötelet! Ez egy példa, és tele van ilyenekkel. Egyszerűen nem értem, hogy hogy lehetett egy Micimackó történetet így elrontani. A másik, hogy ennek is az a címe: Micimackó! Tehát, akkor ez az irányadó, a legfőbb Micimackó rajzfilm, ami az egész „mitológia” alfája és omegája. Nem gondoltam, hogy valaha is ezt mondom, de ez az egyetlen olyan Micimackó mese, ami elkerülendő!

Renkou

Nagyon nem, ez már hihetetlenül gagyi, bugyuta és még a betétdalok is csapnivalók.
A gyerek viszont jókat nevetett rajta…


Népszerű idézetek

Alexandra 

A Tigris az mindig egy jellem,
sőt jellem és Tigris az egy!
A fejében süvít a szellem,
a lába meg ugrik, ha megy.

Tarka-barka, nyalka-falka, bam-ba-bam-baba.
A szellemes, kellemes, jellemes Tigris az én vagyok magam!
(…)
Ééééééééééén vagyok magam!


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján