Micimackó (2011) 80

Winnie the Pooh
63' · amerikai · animációs, kaland, vígjáték

A Walt Disney Animation Studios visszatér Micimackóval a Százholdas Pagonyba, így harmincöt év után újra széles vásznon láthatjuk a világ legismertebb medvéjét. A régi bájjal, szellemességgel és hóbortokkal fűszerezett teljesen új alkotás lehetőséget ad egy egészen különleges találkozásra a… [tovább]

magyar
Hirdetés

Kedvencelte 14

Várólistára tette 39


Kiemelt értékelések

Zohannna

Eredeti nyelven néztem, és egyszerűen oda vagyok érte! Nagyon sok vicces rész van benne. A szinkronok olyan jól játszanak a hangjukkal, hogy valóban olyan érzesed van, mintha egy csapat dedósnak az ügyetlenkedéseit néznéd, akiknek még az a legfőbb problémájuk, hogy a hasonló szavakat félreértik.

Noryyy

Nagyon aranyos mese, de ez persze nem okozott meglepetést! Tetszett, hogy csak ezért a film kedvéért visszatértek a régi rajzolós animációhoz, és nem lettek 3D hatásúak a karakterek! Az egyetlen problémám az volt, hogy úgy éreztem, hogy a Százholdas Pagony lakóinak az IQ-ja lényegesen lecsökkent volna az előző részekhez képest. Ennek ellenére nagyon tetszett, és számomra egyáltalán nem érződött felesleges remake-nek.

spoiler

Kemiviki 

Egy picit könyv közelibbnek éreztem ezt a feldolgozást, de talán kicsit butább volt Micimackó mint kellett volna.
A grafika szép volt, Róbert Gida nagyon aranyos lett.
Még mindig Nyuszi a nagy kedvencem:)

krlany 

Én ebben a rajzfilmben azt az egyet tudtam értékelni, hogy Micimackó. Csakhogy itt nem egy csacsi öreg medve, hanem egyenesen hülye. Hiányoznak belőle azok a tipikus Micimackós eszmefuttatások, amelyekért szeretjük, pl. ez: https://rakenrollfoka.wordpress.com/2014/07/31/ezeknel-…
És mindenki mintha sokkal retardáltabb lenne, mint a könyvben spoiler, pedig pont arról szólnak az értékelések, hogy végre egy könyvhöz közeli adaptáció. Szerintem még mindig nem eléggé.
Ha elvonatkoztatunk a könyvtől, akkor túl szirupos, és túltolták a mézimádatot a barátsággal szemben, és így egészen idegenül hat amikor spoiler. Nincs rendesen felépítve.
… de hát persze Micimackó, és ha egyszer valaki olvasta… és még ráadásul Karinthy-fordításában, akkor bármennyire nem is jó az az adaptáció, felülírja az olvasmánya.

Lady_Hope

Az egyetlen Micimackó amit moziban tudtam megnézni. :)
És persze egy a sok közül amit annnnyira szeretek. ^^

1 hozzászólás
Lahara

Újabb méztől ragadós medvebőr, de legalább van némi köze a könyvhöz, talán jobban, mint az elmúlt új mozik, amik a Százholdas Pagonyban játszódnak. Itt inkább Pooh újra, mint Mici, nem remake, de tényleg csak gyerekeknek meg nagy rajongóknak ajánlom, mert újat nem nyújt, esetleg a méz csillogóbb és szebb. Még mindig Nyuszi és Füles a legjobb fej.

Chris90 

Pár évvel ezelőtt nagy várakozással ültem le, hogy megnézzem, de aztán nagy csalódás volt. A kedvenc Disney-meséim közé tartoznak a Micimackó-filmek, igen, több is, mert a folytatások többsége is rendkívül aranyos, meg a sorozatot is nagyon szerettem. De ez a verzió a nyomában sem ér a többinek. Gagyi és vontatott a sztorija, egyedül az az igazán vicces, amikor beleesnek a gödörbe, és Malacka próbálja meg kimenteni őket. Most próbáltam neki új esélyt adni, de sajnos bebizonyosodott, hogy nem rossz passzban talált meg anno a film, hanem maga az alkotás rossz. Maradok inkább a réginél.

Timi98 

Nem a kedvenc Micimackó- film, de aranyos. :) Helyenként túl bugyuta, de ez mondjuk Micimackós filmekre jellemző. A grafika csodás, imádom ahogy minden centi annyira pontosan és jól meg van rajzolva. Nekem még mindig Füles a kedvencem ♥

Renkou

Nagyon nem, ez már hihetetlenül gagyi, bugyuta és még a betétdalok is csapnivalók.
A gyerek viszont jókat nevetett rajta…


Népszerű idézetek

Alexandra 

A Tigris az mindig egy jellem,
sőt jellem és Tigris az egy!
A fejében süvít a szellem,
a lába meg ugrik, ha megy.

Tarka-barka, nyalka-falka, bam-ba-bam-baba.
A szellemes, kellemes, jellemes Tigris az én vagyok magam!
(…)
Ééééééééééén vagyok magam!


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján