Boldog új mackóévet! (Micimackó 5.) (2002) 42

Winnie the Pooh: A Very Merry Pooh Year
65' · amerikai · animációs, kaland, vígjáték 6

Micimackó, Malacka, Nyuszi, Kanga, Zsebibaba, Bagoly és Tigris nosztalgiázva gondolnak az előző napokra, amikor együtt ülték körbe a karácsonyfát és együtt örültek a kapott és adott ajándékoknak. De a Karácsony elmúlt és megkezdődött a visszaszámlálás: pillanatokon belül beköszönt a Szilveszter… [tovább]

angol

Képek 3

Szereposztás

Jim CummingsMicimackó / Tigris (hang)
Peter CullenFüles (hang)
John FiedlerMalacka (hang)
Michael GoughVakond (hang)
William GreenZsebibaba (hang)
Kath SoucieKanga (hang)
Ken SansomNyuszi (hang)
William GreenRóbert Gida (hang)
Michael YorkNarrátor (hang)
Paul WinchellTigris (archív hang)
Hirdetés

Kedvencelte 7

Várólistára tette 26


Kiemelt értékelések

Andro 

Aranyos kis történet volt mind a kettő. Ez a film eddig kimaradt nálam, de nem bántam meg, hogy most megnéztem. Bár a vége szerintem egy kissé túl sziruposra sikeredett, de így is élveztem. :)

nattyreach

Milyen sokszor próbálnak változtatni Mackóék Nyuszi kedvéért. Jópofa, ahogy kifordítják egymás jellemét, főleg Tigris támadhatatlan logikáját imádom. :D Ebben Füles Micimackó-imitációja is nagyon megfogott. Hatalmas figurák.

Szinte csoda, hogy tudtak ennyi karakteres pillanatot megalkotni nekik a róluk szóló egész sok rajzfilmes produkcióban, mindenesetre számomra csaknem olyan klasszikus, mint az eredeti Micimackó.

Lilla99 

Továbbra sem tudok ellenállni egy Micimackó történetnek. Ez is ugyanolyan tökéletes volt mint az összes többi. A karácsony megfűszerezve egy kicsit az új évvel. Nagyon aranyos volt ahogy Micimackó és Malacka spoiler. A második felében pedig ahogy mindenki inkább felhagy a szokásával csak hogy spoiler. Nagyon aranyos. A kedvencem továbbra is Füles. Rengeteget nevettem rajta, meg úgy alapjában ennek ki tud ellenállni: https://ohmy.disney.com/wp-content/uploads/2013/12/A-Ve…
Hihetetlenül aranyos.

Lex

Az a helyzet, hogy nem a kedvencem Micimackó, de azért el-elnézegetem. Ezt a részt bevallom, többnyire csak fél szemmel szoktam megtekintetni, pedig amúgy aranyos egy darab.

Kitten

„Ha nem ilyen volnál, mind szegényebbek lennénk.” <3


Folytatása

Összehasonlítás

Micimackó


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján