Malacka, a hős (Micimackó 6.) (2003) 65

Piglet's Big Movie
75' · amerikai · animációs, kaland

Malacka végre a figyelem középpontjába kerül, és barátai, a Százholdas Pagony lakói végre megtanulják, nem kell feltétlen nagyra nőni ahhoz, hogy valaki nagy tetteket hajtson végre. Pedig eleinte Malackának erősen az az érzésre, hogy ezt senki nem hiszi el. Tigris ravasz mézszerző akciójában… [tovább]

angol

Szereposztás

John FiedlerMalacka (hang)
Jim CummingsMicimackó / Tigris/ (hang)
Andre StojkaBagoly (hang)
Ken SansomNyuszi (hang)
Peter CullenFüles (hang)
Nikita HopkinsZsebibaba (hang)
Kath SoucieKanga (hang)
Tom WheatleyRóbert Gida (hang)
Hirdetés

Kedvencelte 14

Várólistára tette 20


Kiemelt értékelések

Kikiriki

Egyik kedvenc mesém, és a kedvenc Micimackó részem. Malacka volt mindig is a szívem csücske a Százholdas Pagonyból, rajta és társain nevelkedtem, és lefogadom, hogy ezt a részt vagy 20-szor láttam legalább, és ebből 10 alkalommal hulltak a könnyeim közben (ma is). Imádom, kívülről tudom belőle a zenéket, és pontosan tudom, mi mikor történik benne, ki mit fog mondani. Legaranyosabb dolog a világon♥

Szeszj 

Az egyik legaranyosabb mese. Jaj nagyon szeretem ezt is. Szerintem ez a kedvenc részem. Annyira édes, tanulságos és tele van szeretettel. Mindig is imádtam Malackát, és örültem hogy ez a mese róla szólt. Mert egy nagyon szerethető karakter, akinek fontosak a barátai! ❤❤ Az egész Százholdas Pagonyt imádom! ❤❤
A naplós részeket imádtam benne, meg amikor Micimackóék rajzolják meg az új képeket. Meg persze a vége. ❤❤
A zenék nagyon jók! https://www.youtube.com/watch…
https://www.youtube.com/watch…
https://www.youtube.com/watch…
https://www.youtube.com/watch…
https://www.youtube.com/watch…
https://www.youtube.com/watch…
Malacka! ❤❤❤❤

Tina98 

Malacka mindig is a szívem csücske volt, és mindig is az lesz. Örülök, hogy megcsinálták ezt a mesét. Nagyon is. :')

Kemiviki 

Imádom Malacka karakterét, és annyira örülök, hogy ő is kapott egy saját részt amiben ő lehet a hős. Nagyon aranyos, kedves mese amely megmutatja hogy mindenkiben van bátorság.

Arwen

2019 első filmje egy mese. Bánom? Cseppet sem. Őszintén, nem rajongok a szilveszterért, így is mindig eszembe jut, hogy mennyire véges az idő, nem kell emlékeztetni rá. Beteg is vagyok, magam alá is kerültem, ezért mindenre tojva egy nagyot, beraktam gyerekkorom kedvenc “univerzumából” egy részt. És megríkatott. Igen, a vége megfogott, mert annyira együtt tudtam érezni Malackával. Szürke kisegérként nem nehéz úgy érezni, hogy mindenki keresztülnéz rajtad, hogy senkit nem érdekelsz, hogy hiába teszel hozzá valamit a világhoz, senkit nem izgatsz. Szerintem a felnőttkor akkor kezdődik, amikor elismered, hogy nem fog minden körülötted forogni, és nem azért kell cselekedni, hogy elmondhasd, hogy te milyen jó ember vagy, hanem, hogy a jövő nemzedékének is meglegyen az esélye egy ugyanilyen (de inkább jobb) minőségű életre. Persze nem úgy gondolom, hogy áldozzuk fel magunkat, hiszen egy életünk van, élvezzük ki, de közben ne feledkezzünk meg, hogy mindenkinek felelőssége van a Föld iránt.
Kicsit vicces, hogy mindezt egy mesefilm értékelésébe sűrítettem bele, de ez most így jött ki. Mindenesetre a lényeg: nézzetek minél több Micimackót, jót tesz a léleknek.

nattyreach

Tetszett, főleg a naplós rész, nagyon bájosak a kalandjaik, és kisebb gyerekek számára is emészthető a felszabdaltság miatt.

Viszont megerősítette abbéli nézetemet, hogy Micimackó nem jó barát, akkor se, ha spoiler. Túl sok a hibája, eleve olyan buta, hogy az fáj, és egy csomó dologban cserbenhagyja Malackát. Érdekes az is, hogy Malacka csekély önbizalmát szerénységként fogja fel a mese, mikor a kettő nagyon nem ugyanaz.

A vég konklúzió azért aranyos. Meg Zsebibaba. Egész eddig nem is tudtam, hogy az angolban Kanga marad Kanga, Zsebi pedig Roo. Nagyon édes. :)

Beriniki

Malacka számomra mindig Micimackó szárnysegédje volt- olyan, mint Batmannek Robin, Sherlocknak Watson vagy Frodónak Samu. Itt egy kicsit kilépett a háttérből, és igazi kalandorrá válhatott. Kedves kis mese, amiben sok szerep jut a bátorságnak és az önbizalomnak.

Renkou

Szerintem a folytatások közül ennek vannak a legaranyosabb betétdalai és története. Más kérdés, hogy nagyon zavart például az elején, amikor annyira kizárták Malackát mindenből. Kicsit szándékosnak éreztem, végig azt vártam, hogy mikor ölelgetik meg, hogy persze, te is benne voltál. Meg ez az egész, hogy mindenből kihagyják, észre sem veszik, olyan életszerűtlennek hat nekem.


Folytatása

Összehasonlítás

Micimackó


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján