Micimackó – Az ajándékok ideje (1999) 22

Winnie the Pooh - Seasons of Giving
70' · amerikai · animációs, kaland, fantasy, musical

Amikor Nyuszi falinaptárját ellapozza egy pimasz kis őszi fuvallat, az erdőlakók a naptárra pillantva azt gondolják, hogy véletlenül lekésték a telet, és máris nekiállhatnak a tavaszi nagytakarításnak. Aztán havazni kezd, és a jóbarátok rádöbbennek, hogy a Hálaadás már ott toporog a küszöbön.… [tovább]

Képek 4

Szereposztás

Brady BluhmRóbert Gida (hang)
Jim CummingsMicimackó (hang)
Tress MacNeilleKanga (hang)
Ken SansomNyuszi (hang)
Steven SchatzbergMalacka (hang)
Andre StojkaBagoly (hang)
Hirdetés

Kedvencelte 2

Várólistára tette 20


Kiemelt értékelések

negike

Gyerekorom meghatározó meséje, Micimackó volt az els mese amit a szüleim mutattak, és kb mindenem Micimackós volt, ágynemű, étkészlet, Micimackós oviba jártam a Tigris csoportba, és persze megvolt mindegyik szereplő plüss furában. Imádtam is, kívülről fújtam az egészet. Még most a imádom a Százholdas Pagony-t, mindegyik szereplőjével, és ez soha nem fog elmúlni! ❤❤❤
Aranyos történetek voltak ezek is, a legjobb a 3-dik, annyira aranyos és tanulságos. De persze a másik kettő is. De nekem a harmadik tetszett a legjobban! ❤❤
https://www.youtube.com/watch…
„Van úgy, hogy valaki nagyon törődik a másikkal. Azt hiszem, ezt hívják szeretetnek.” ❤❤

Lilla99 

Az az igazság, hogy én egy Micimackó történetet sem tudok lepontozni (bár nem is akarok). Ez is hozta a szokásos színvonalat, két ünnepet bemutatva. Még mindig Malacka a kedvencem. Meg amikor spoiler. Nagyon aranyos történet. Imádom a végén, amikor a spoiler De igazából minden momentumot felidézhetnék, mert nagyszerű kis történet.

szymba23 

Nagyon régen láttam már Micimackó meséit… Így nagyon élveztem ezt a szeretettel teli csapatot. Jó volt újra látni őket, és a karácsonyi kalandjukat. :)

Kitten

„Van úgy, hogy valaki nagyon törődik a másikkal. Azt hiszem, ezt hívják szeretetnek.” <3

2 hozzászólás
viky0222

Nagyon aranyos és szívmelengető volt, öröm volt nézni. Kicsit vicces is volt, természetesen egy ünnep sem múlhat el galibák nélkül, de hát e nélkül mi értelme lenne az egéssznek? :)
Nyuszi és a kismadár története kicsit keserédes volt, de mindig minden boldog véget ér.
Micimackó az egyik legbölcsebb karakter a világon. ^^

heyreka

Régen imádtam a Micimackót, egyik nagy kedvencem volt és ez a lelkesedés még mindig nem múlt el. :) Annyira aranyosak és szerethetőek a százholdas pagony lakói, nem lehet őket nem szeretni. A 3 kis történet közül a kedvencem a kismadaras volt.

george08

Ez igazából nem is egy film, hanem 3 kisebb történet összefűzve egy nagyba. Szeretem Micimackó megállapításait, például amit a film végén is mondott a szeretetről. Néha hülyén viselkednek a karakterek, de szerintem ők azok a mesék világában, akik egyúttal a legokosabbak is. Mindent el lehet velük mondatni és még csak nem is fog erőlködésnek tűnni.

Az, hogy Hálaadáskor pulykát esznek, nem számít kannibalizmusnak?


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján