Micimackó – Az ajándékok ideje (1999) 23

Winnie the Pooh - Seasons of Giving
70' · amerikai · animációs, kaland, vígjáték, fantasy, musical, tévéfilm, családi 6

Amikor Nyuszi falinaptárját ellapozza egy pimasz kis őszi fuvallat, az erdőlakók a naptárra pillantva azt gondolják, hogy véletlenül lekésték a telet, és máris nekiállhatnak a tavaszi nagytakarításnak. Aztán havazni kezd, és a jóbarátok rádöbbennek, hogy a Hálaadás már ott toporog a küszöbön.… [tovább]

Magyar · Nincs

Képek 5

Szereposztás

Brady BluhmRóbert Gida (hang)
Jim CummingsMicimackó (hang)
Tress MacNeilleKanga (hang)
Ken SansomNyuszi (hang)
Steven SchatzbergMalacka (hang)
Andre StojkaBagoly (hang)
Hirdetés

Kedvencelte 2

Várólistára tette 19


Kiemelt értékelések

negike

Gyerekorom meghatározó meséje, Micimackó volt az els mese amit a szüleim mutattak, és kb mindenem Micimackós volt, ágynemű, étkészlet, Micimackós oviba jártam a Tigris csoportba, és persze megvolt mindegyik szereplő plüss furában. Imádtam is, kívülről fújtam az egészet. Még most a imádom a Százholdas Pagony-t, mindegyik szereplőjével, és ez soha nem fog elmúlni! ❤❤❤
Aranyos történetek voltak ezek is, a legjobb a 3-dik, annyira aranyos és tanulságos. De persze a másik kettő is. De nekem a harmadik tetszett a legjobban! ❤❤
https://www.youtube.com/watch…
„Van úgy, hogy valaki nagyon törődik a másikkal. Azt hiszem, ezt hívják szeretetnek.” ❤❤

Lilla99 

Az az igazság, hogy én egy Micimackó történetet sem tudok lepontozni (bár nem is akarok). Ez is hozta a szokásos színvonalat, két ünnepet bemutatva. Még mindig Malacka a kedvencem. Meg amikor spoiler. Nagyon aranyos történet. Imádom a végén, amikor a spoiler De igazából minden momentumot felidézhetnék, mert nagyszerű kis történet.

szymba23 

Nagyon régen láttam már Micimackó meséit… Így nagyon élveztem ezt a szeretettel teli csapatot. Jó volt újra látni őket, és a karácsonyi kalandjukat. :)

Kitten

„Van úgy, hogy valaki nagyon törődik a másikkal. Azt hiszem, ezt hívják szeretetnek.” <3

2 hozzászólás
viky0222

Nagyon aranyos és szívmelengető volt, öröm volt nézni. Kicsit vicces is volt, természetesen egy ünnep sem múlhat el galibák nélkül, de hát e nélkül mi értelme lenne az egéssznek? :)
Nyuszi és a kismadár története kicsit keserédes volt, de mindig minden boldog véget ér.
Micimackó az egyik legbölcsebb karakter a világon. ^^

heyreka

Régen imádtam a Micimackót, egyik nagy kedvencem volt és ez a lelkesedés még mindig nem múlt el. :) Annyira aranyosak és szerethetőek a százholdas pagony lakói, nem lehet őket nem szeretni. A 3 kis történet közül a kedvencem a kismadaras volt.

Andro 

Ez a két történet valahogy eddig nekem kimaradt, de most egy Walt Disney kihívás keretében pótoltam. És nem bántam meg, mert felnőtt fejjel és élvezhető, kedves kis mese, amit mindenkinek ajánlok, akár kicsi, akár nagy. És még a tanulság sem szájbarágós, a grafika pedig hála égnek maradt a régi, jól megszokott 2D-s. És természetesen külön öröm hallani a jó öreg magyar hangokat, habár Zsebibabáé megváltozott, de nem akkora tragédia.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján