Az ajándékok ideje (Micimackó 3.) (1999) 68

Winnie the Pooh - Seasons of Giving
70' · amerikai · animációs, kaland, vígjáték, fantasy, musical, tévéfilm, családi 6

Amikor Nyuszi falinaptárját ellapozza egy pimasz kis őszi fuvallat, az erdőlakók a naptárra pillantva azt gondolják, hogy véletlenül lekésték a telet, és máris nekiállhatnak a tavaszi nagytakarításnak. Aztán havazni kezd, és a jóbarátok rádöbbennek, hogy a Hálaadás már ott toporog a küszöbön.… [tovább]

magyar · nincs

Képek 5

Szereposztás

Brady BluhmRóbert Gida (hang)
Jim CummingsMicimackó (hang)
Tress MacNeilleKanga (hang)
Ken SansomNyuszi (hang)
Steven SchatzbergMalacka (hang)
Andre StojkaBagoly (hang)
Gregg BergerFüles (hang)
Michael GoughÜrge (hang)
Nikita HopkinsZsebibaba (hang)
Laura MooneyPici (hang)

További szereplők

Kedvencelte 8

Várólistára tette 46


Kiemelt értékelések

Szeszj 

Gyerekorom meghatározó meséje, Micimackó volt az első mese amit a szüleim mutattak, és kb mindenem Micimackós volt, ágynemű, étkészlet, Micimackós oviba jártam a Tigris csoportba, és persze megvolt mindegyik szereplő plüss furában. Imádtam is, kívülről fújtam az egészet. Még most a imádom a Százholdas Pagony-t, mindegyik szereplőjével, és ez soha nem fog elmúlni! ❤❤❤
Aranyos történetek voltak ezek is, a legjobb a 3-dik, annyira aranyos és tanulságos. De persze a másik kettő is. De nekem a harmadik tetszett a legjobban! ❤❤
https://www.youtube.com/watch…
„Van úgy, hogy valaki nagyon törődik a másikkal. Azt hiszem, ezt hívják szeretetnek.” ❤❤

Kemiviki 

Nagyon aranyos és tanulságos részek vannak összegyűjtve ebbe a filmbe.
Micimackó mindig levisz alfába, most is nagyon jól esett kikapcsolni a nézése közben.

Lilla99

Az az igazság, hogy én egy Micimackó történetet sem tudok lepontozni (bár nem is akarok). Ez is hozta a szokásos színvonalat, két ünnepet bemutatva. Még mindig Malacka a kedvencem. Meg amikor spoiler. Nagyon aranyos történet. Imádom a végén, amikor a spoiler De igazából minden momentumot felidézhetnék, mert nagyszerű kis történet.

Kitten

„Van úgy, hogy valaki nagyon törődik a másikkal. Azt hiszem, ezt hívják szeretetnek.” <3

2 hozzászólás
szymba23

Nagyon régen láttam már Micimackó meséit… Így nagyon élveztem ezt a szeretettel teli csapatot. Jó volt újra látni őket, és a karácsonyi kalandjukat. :)

viky0222 

Nagyon aranyos és szívmelengető volt, öröm volt nézni. Kicsit vicces is volt, természetesen egy ünnep sem múlhat el galibák nélkül, de hát e nélkül mi értelme lenne az egéssznek? :)
Nyuszi és a kismadár története kicsit keserédes volt, de mindig minden boldog véget ér.
Micimackó az egyik legbölcsebb karakter a világon. ^^

heyreka

Régen imádtam a Micimackót, egyik nagy kedvencem volt és ez a lelkesedés még mindig nem múlt el. :) Annyira aranyosak és szerethetőek a százholdas pagony lakói, nem lehet őket nem szeretni. A 3 kis történet közül a kedvencem a kismadaras volt.

GentleRain 

Ez a két történet valahogy eddig nekem kimaradt, de most egy Walt Disney kihívás keretében pótoltam. És nem bántam meg, mert felnőtt fejjel és élvezhető, kedves kis mese, amit mindenkinek ajánlok, akár kicsi, akár nagy. És még a tanulság sem szájbarágós, a grafika pedig hála égnek maradt a régi, jól megszokott 2D-s. És természetesen külön öröm hallani a jó öreg magyar hangokat, habár Zsebibabáé megváltozott, de nem akkora tragédia.

ax7zkkppqf

a mormotás-hálaadásos részek nekem teljesen újak. a kismadaras részt ismertem, még azt is valahogy az azt körbefoglaló karácsonyozás nélkül. az valahogy lemaradt anno a felvételről a kazettán. :D (mint utólag kiderítettem, a film korábbi megjelent epizódokból áll össze, ezért lehetséges, hogy egy részét már ismertem.) mindenesetre nagyon jónak tartom, igazán megható.


Népszerű idézetek

szymba23

Micimackó: Tudod Malacka, van úgy, hogy valaki nagyon törődik a másikkal, azt hiszem ezt hívják szeretetnek.

loci93

Nyuszi: Nektek kell előteremtenetek az asztal legfőbb ékét!
Micimackó: Mézet?
Nyuszi: PULYKÁT!


Folytatása

Összehasonlítás

Micimackó


Hasonló filmek címkék alapján