Mickey egér – Volt egyszer egy karácsony (1999) 35

Mickey's Once Upon a Christmas
66' · amerikai · animációs, kaland, vígjáték, fantasy

Mickey és Minnie valamint legjobb barátaik találkoznak, hogy felelevenítsék az elmúlt karácsonyok legszebb és legmeghatóbb pillanatait. Mickey és Minnie azt mesélik el, amikor mindketten lemondtak a számukra legfontosabb dologról. Goffy és Max arról mesélnek, amikor mindent a feje tetejére… [tovább]

Szereposztás

Wayne AllwineMickey egér (hang)
Russi TaylorMinnie egér (hang)
Tony AnselmoDonald kacsa (hang)
Tress MacNeilleDaisy kacsa (hang)
Alan YoungDagobert bácsi (hang)
Russi TaylorNiki / Viki / Tiki (hang)
Bill FarmerGoofy (hang)
Shaun FlemingMaxi (hang)
Bill FarmerPluto (hang)
Tress MacNeilleGertie néni (hang)

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 9

Várólistára tette 25


Kiemelt értékelések

Lilla99 

Nagyon cuki történetek. Szerintem Goofy és Max története tetszett nekem a legjobban, de mind nagyon tanulságos volt. Kár, hogy nem láttam hamarabb. De innentől kezdve biztosan kötelező karácsonyi mese lesz.

viky0222

Aranyos karácsonyi történetek, tanulságosak, viccesek és olykor szívfájdítóak is. Az első és az utlsó tetszett leginkább, az első megmutatja a gyerekeknek, hogy a különleges alkalmak esetében, nem jó, ha mindig újra és újra megtörténnek, hanem csak ritkán, mert különben elveszik a varázsa. :)

ercypici

Nem emlékszem mikor láthattam ezt a mesét elöszőr. De imádom. Felnőtt fejjel is minden karácsonykor elő veszem. Sajnos szerintem a következő részei annyira nem lettek jók, de ez imádni való.
Kívülről tudom az összes szöveget. Még Donaldét is :D:D:D
Három különálló kedves történet. Nekem Goofys a kedvencem. De már a bevezető szöveg is nagyon kedves és megható. De több ilyen momentum is van, amit azóta is idézek karácsonyi lapokra,vagy köszöntőbe:)
És az énekek és zenék nagyon fülbemászóak.

Bubu 

A mondanivaló nagyon szép és jók a sztorik, de sajnos a grafikai stílus nekem nem jött be. Nekem a kézzel rajzolt Mickey egér, Donald kacsa és Goofy nyújt csak jó hangulatot.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján