Mickey varázslatos karácsonya-Hórabság az egértanyán (2001) 10

Mickey's Magical Christmas: Snowed in at the House of Mouse
65' · amerikai · animációs, vígjáték

Mickey egér és néhány barátja menő szórakozóhelyet működtetnek, ahová a Disney világ apraja-nagyja mulatni jár. Most sem történ ez másként, a hely zsúfolásig megtelt mesés sztárokkal. Ám ez a vendégeskedés most kicsit hosszabbra nyúlik, mint gondolták, ugyanis a hóvihar eltorlaszolja a… [tovább]

Hirdetés

Kedvencelte 1

Várólistára tette 7


Kiemelt értékelések

Bubu 

A klasszikus Disney karakterek nagy kedvenceim, de úgy nézem, manapság őket is lelkesen erőszakolja a stúdió mai csapata. Ez a film felvonultat több rövidfilmet a régiekből és az újakból. Ezért is adtam neki közepest. Maga az alapötlet, ha nem is eredeti, mókás elgondolás, csak hát a régi rövidek remekek mind animáció, mind viccek, mind hangulat szempontjából, míg az újak minden aspektusból pocsékok. Tulajdonképpen egyetlen vicces gaget nem tudtak belerakni egyikbe sem, vagy ami tényleg az lenne, rongyosra van már taposva.
Tehát a film fele nagyon jó, a másik fele kiábrándítóan rossz, azaz összességében közepes.

viky0222

Nagyon jó volt, igazán karácsonyi a hangulata, aranyosak voltak a történetek, a Karácsonyi ének pedig különösen tetszett. Mivel szeretem magát a regényt, érdekes volt átvinni Mickey-ék világába, így egy kicsit még vicces is lett, de megmaradt a lényeg. Az egészet árjárja a karácsony igazi fontossaága: hogy együtt legyünk a barátainkkal, szeretteinkkel, mindegy is hol.

Beriniki

Mindig is imádtam nézni a Mickey egér klubja című mesesorozatot. Minden délután alig vártam, hogy kezdődjön. Ez a film egyfajta karácsonyi összefoglalója a sorozatnak. Egy hideg téli estén kitűnő kikapcsolódás fiatalnak és idősnek egyaránt :)

Michie

Istenem, de imádtam a sorozatot, mikor kicsi voltam! *-* Csak ezért képes voltam felkelni reggel. Hát, nekem ez sem okozott csalódást, az meg csak plusz pont, hogy a legtöbb szereplő hangja ugyanaz volt, mint az eredeti mesében. :) Ééés, még egy Karácsonyi ének! <3


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján