Belle bűvös világa (A Szépség és a Szörnyeteg) (1998) 28

Belle's Magical World
92' · amerikai · animációs, romantikus, vígjáték, fantasy, musical

Sok minden történt, mielőtt Belle és a Szörnyeteg egymásra talált. Tarts te is a Disney-világ legvidámabb hercegnőjével és elvarázsolt barátaival e pazar film különleges kiadásában, amely az Oscar-díjas klasszikus, A Szépség és a Szörnyeteg alapján készült. Belle régi és új barátai segítségével… [tovább]

Szereposztás

Paige O'HaraBelle (hang)
Robby BensonSzörnyeteg (hang)
Jerry OrbachLumiere (hang)
David Ogden StiersCogsworth (hang)
Hirdetés

Kedvencelte 3

Várólistára tette 47


Kiemelt értékelések

DoreenShitQ

A spin off gyártás nem megy a Szépség és a szörnyeteg filmnél. A karácsonyi és ezek a sztorik se voltak valami nagy durranások, egyszer megnézős, mosolygós kis próbálkozások. De több nem.

Zsófia

Meseszép a plakátja, de szent ég, mi volt ez? Nehéz szavakat találni rá. A történetek a feszültségkeltés és a dráma kedvéért idegesítő eszközökhöz és fordulatokhoz nyúlnak, az animáció meglepően olcsó (szinte silány) egy Disney-hez mérten (akkor is, ha csak VHS-re készült folytatásról beszélünk), a karakterek pedig bárgyúak. Nagyon sarkított mindenkinek a személyisége és a szerepe, a Szörnyeteg például kimondottan óvodásan viselkedett, ráadásul a 2. rész után önismétlők voltak a konfliktusok. Ironikus, hogy az egyik legjobb és legsikeresebb klasszikusnak jutott az egyik legrosszabb folytatás címe is.

szymba23 

Nem tudtam végignézni, mieeez??? Ez egy nagy rakás kaki, semmi értelme nem volt 55 percen keresztül. Szörnyű!
Egy csillag a plakátja miatt.

Tamás

Olyan volt, mint egy olcsó utánzat, amit a kínai piacon sóznak rá az anyukára. A Disney jól ismert tömeggyártása és pénzéhsége megint nem vetette ki magából a mocskot amit el lehetett adni VHS-en, úgyhogy szégyentelenül ráégették a Disney logót.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján