Apróláb (2018) 128

A jetik békésen élnek biztonságos, tágas, vidám világukban. Az általános boldogságra csupán egyvalami vet árnyat: azok a titokzatos lábnyomok, amelyek egy ismeretlen, titokzatos lénytől származnak.
Ám egy jeti, úgy gondolja, tudja a megoldás. Ötlete bátor és furcsa, meglepő és szeszélyes:… [tovább]

angol
magyar

Képek 3

Szereposztás

Channing TatumMigo (hang)
James CordenPercy (hang)
ZendayaMeechee (hang)
CommonStonekeeper (hang)
LeBron JamesGwangi (hang)
Gina RodriguezKolka (hang)
Danny DeVitoDorgle (hang)
Yara ShahidiBrenda (hang)
Ely HenryFleem (hang)
Jimmy TatroThorp (hang)

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 11

Várólistára tette 115


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

Aranyos kis mesefilm. Jókat nevettem rajta, főleg Migo-n, spoiler Ezeken nagyon röhögtem, vicces volt. Jó szereposztás, a zenék is jók, az alapsztori is eléggé jó, kihozták belőle, amit lehetett. Nekem tetszett.

Nihilchan 

A történet aranyos volt, tetszett a modernitása és a mondanivalója, ugyanakkor nagyon sok olyan apró momentum volt benne, ami számomra bőven levont az élvezhetőségéből. A jetik társadalma, a mítoszaik érdekesek voltak, de valamiért Migón kívül egyetlen szereplőt sem sikerült megkedvelnem. Percy és Meechee kifejezetten irritáltak. A dalok pedig annyira semmilyenek voltak, hogy már most nem emlékszem még a dallamukra sem. Ígéretesen indult, nagy reményeket fűztem hozzá, de nem lett olyan jó, mint vártam.

kiruu 

Aranyos, de nagyon egyszerű kis mese. Fleem zseniális, imádom az érvelési rendszerét. :D

Chriss 

Már régóta szemeztem ezzel a filmmel. Elég erős kritikát kapott az emberiség, és sajnos nem alaptalanul, de a vége némi optimizmusra ad okot. Tetszett a történet, a zene és a dalok is. Összességében egy aranyos animáció, ami bemutatja, milyenek az emberek, milyenek lehetnének, és milyeneknek kellene lenniük. Megy a lájk :)

TejesMasni 

Kedves és szerethető karakterek és fülbemászó dalok, tetszett. Bekerült a kedvenceim közé. Aranyos kis mese, tanulságos történettel spoiler.

3 hozzászólás
viky0222 

Aranyos mese, jó kis poénokkal, jó karakterekkel és érdekes, tanulságos történettel. Azt hozta, amit vártam tőle, egyedül az éneklésen lepődtem meg. De szerencsére többségében bejöttek a dalok is. Kicsit egyszerű, de mégiscsak gyerekmese. Érdekes volt végre egyszer a jetik szemszögéből nézni a dolgokat, vicces volt, mikor embert láttak. :D Plusz azért elég sok problémát világít meg az elfogadással és együttéléssel kapcsolatban.
A szinkronhangok pedig zseniálisak voltak. Eredetiben néztem.

brena 

Egész jó volt. Énekelnek benne,ez megdöbbentett kissé.

McMurry

„A vizsgálódás nélküli élet méltatlan arra, hogy éljük.”

Még a jetinek is. Tetszettek az ismeretelméleti és tudományfilozófiai betétek.

RandomSky

Tetszett. Volt benne pár igazán jó poén, és a morális része is összetettebb volt, mint amiket a legtöbb efféle filmben megszokhattunk. A vége meg, hát, de szép is volna. Viszont nem tudok nem levonni pontot az éneklés miatt. Kb. egyet kivéve mindegyik dal lapos és ezerszer hallott volt, nem mintha zenei forradalmat várnék egy gyerekeknek szánt animációs filmtől, de azért, na.

kovikinga99

Nagyon aranyos kis mese. Érdekes, hogy úgymond a jetik szemszögéből látjuk a dolgokat.."Apróláb". Remekül ki van találva minden, tényleg szépek a tájak, dolgok, szóval szuper mese lett.:) Örülök, hogy a srác visszakapta a gerincét :D


Népszerű idézetek


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján