Apróláb (2018) 146

A jetik békésen élnek biztonságos, tágas, vidám világukban. Az általános boldogságra csupán egyvalami vet árnyat: azok a titokzatos lábnyomok, amelyek egy ismeretlen, titokzatos lénytől származnak.
Ám egy jeti, úgy gondolja, tudja a megoldás. Ötlete bátor és furcsa, meglepő és szeszélyes:… [tovább]

angol
magyar

Képek 3

Szereposztás

Channing TatumMigo (hang)
James CordenPercy (hang)
ZendayaMeechee (hang)
CommonStonekeeper (hang)
LeBron JamesGwangi (hang)
Gina RodriguezKolka (hang)
Danny DeVitoDorgle (hang)
Yara ShahidiBrenda (hang)
Ely HenryFleem (hang)
Jimmy TatroThorp (hang)

További szereplők

Kedvencelte 12

Várólistára tette 113


Kiemelt értékelések

Nihilchan 

A történet aranyos volt, tetszett a modernitása és a mondanivalója, ugyanakkor nagyon sok olyan apró momentum volt benne, ami számomra bőven levont az élvezhetőségéből. A jetik társadalma, a mítoszaik érdekesek voltak, de valamiért Migón kívül egyetlen szereplőt sem sikerült megkedvelnem. Percy és Meechee kifejezetten irritáltak. A dalok pedig annyira semmilyenek voltak, hogy már most nem emlékszem még a dallamukra sem. Ígéretesen indult, nagy reményeket fűztem hozzá, de nem lett olyan jó, mint vártam.

Törpillaa 

Aranyos kis mesefilm. Jókat nevettem rajta, főleg Migo-n, spoiler Ezeken nagyon röhögtem, vicces volt. Jó szereposztás, a zenék is jók, az alapsztori is eléggé jó, kihozták belőle, amit lehetett. Nekem tetszett.

kiruu 

Aranyos, de nagyon egyszerű kis mese. Fleem zseniális, imádom az érvelési rendszerét. :D

Chriss 

Már régóta szemeztem ezzel a filmmel. Elég erős kritikát kapott az emberiség, és sajnos nem alaptalanul, de a vége némi optimizmusra ad okot. Tetszett a történet, a zene és a dalok is. Összességében egy aranyos animáció, ami bemutatja, milyenek az emberek, milyenek lehetnének, és milyeneknek kellene lenniük. Megy a lájk :)

TejesMasni 

Kedves és szerethető karakterek és fülbemászó dalok, tetszett. Bekerült a kedvenceim közé. Aranyos kis mese, tanulságos történettel spoiler.

3 hozzászólás
MrsCumberbatch 

Hát ez aranyos volt. Kifejezetten tetszett, hogy végre egy 'realisztikus' mese, ahol nem beszél mindenki ugyanazt a nyelvet. És amúgy igen. Milyen érdekes is így, hogy ki a gonosz, ki nem…

viky0222 

Aranyos mese, jó kis poénokkal, jó karakterekkel és érdekes, tanulságos történettel. Azt hozta, amit vártam tőle, egyedül az éneklésen lepődtem meg. De szerencsére többségében bejöttek a dalok is. Kicsit egyszerű, de mégiscsak gyerekmese. Érdekes volt végre egyszer a jetik szemszögéből nézni a dolgokat, vicces volt, mikor embert láttak. :D Plusz azért elég sok problémát világít meg az elfogadással és együttéléssel kapcsolatban.
A szinkronhangok pedig zseniálisak voltak. Eredetiben néztem.

Lilla99 

Nem gondoltam volna, hogy ennyire tetszeni fog, de imádtam. Nagyon tetszett az alap ötlete és az, hogy még énekléssel is megtoldották az egészet csak hab volt a tortán, egyáltalán nem számítottam rá. A szereplőket mindet egytől-egyig imádtam. Migo hihetetlen vicces figura volt, rengeteget nevettem rajta bármit is csinált. Bár a kőőrzőről azt hittem spoiler, de ez szerencsére nem így lett. A két fő szereplőnk Migo és Percy tökéletes párt alkot és nagyon jó volt látni, ahogy közös nyelv és minden nélkül így megértik egymást és spoiler. Tetszett az üzenete is a mesének, mert lássuk be sajnos spoiler, viszont a végén a spoiler.

brena 

Egész jó volt. Énekelnek benne,ez megdöbbentett kissé.

Ancsúr 

Hogy is mondják? Ja, igen. Minden csak nézőpont kérdése. :)


Népszerű idézetek


Hasonló filmek címkék alapján