Muppet-krimi: Körözés alatt (2014) 14

Muppets Most Wanted
107' · amerikai · kaland, vígjáték, krimi

Kermitet összetévesztik egy mesterbűnözővel, és egy távoli börtönbe zárják. Az egyetlen probléma, hogy közben a Muppetek társulata európai turnéra indul, a banda földrész legizgalmasabb városaiban lép majd fel, többek között Berlin, Madrid, Dublin és London színházaiban. Kermit távollétében a… [tovább]

angol

Képek 7

Szereposztás

Ricky GervaisDominic Badguy
Ty BurrellJean Pierre Napoleon
Tina FeyNadya
Zach GalifianakisHobo Joe
Tom HiddlestonThe Great Escapo
Ross LynchYoung Florist
James McAvoyUPS Guy
Chloë Grace MoretzNewspaper Girl
Stanley TucciIvan
Steve WhitmireBreki (hang) / Foo Foo (hang) / Statler (hang) / Beaker (hang) / Rizzo, a patkány (hang) / Link Hogthrob (hang) / Rikkancs (hang)

További szereplők

Várólistára tette 20


Kiemelt értékelések

Szeszj 

Még régebben láttam, a tv-ben adták, igaz akkor nem az egészet mert a vége felé kapcsoltam oda. Akkor tetszett és utána megakartam nézni az egészet de elfejtettem. Most hogy az elejétől láttam egy kicsit unalmas volt, lassan indult be. Kicsit vontatott is volt. De a vége még mindig nagyon jó. Kár hogy nem olyan az egész film.
A számok jók voltak, kedvencem a börtönös és a végén lévő szám. https://www.youtube.com/watch…
Ricky Gervais zseniális volt, imádom a színészt! :D
https://media.giphy.com/media/L2H22O41KdMNa/giphy.gif

Noryyy 

Olyan sok nagyszerűen jó színész, és milyen kevés játékidejük volt a legtöbbjüknek… :'(

MrsCumberbatch 

Hát… Nem egy nagyszerű alkotás. Érdekes alapsztori. Gyenge kidolgozás. Jó dalok. Kevés Hiddleston. :')

Emerson 

Először is, hol volt a kedvenc muppetem, Rizzo? Volt vagy fél perces a jelenete… aztán hol volt Tucci? Egy mondat? Tényleg? basszus, ez a film sem elegendő a kihíváshoz Igaz a Muppet filmek mindig is arról voltak híresek, hogy a legapróbb szerepekre is valami nevet dobnak be, ami mindenképp öröm és már önmagában humorforrás, mert ugye hogy is lehetne komolyan venni azt, hogy felnőtt emberek bábukkal beszélgetnek.
Breki ruszki börtöntöltelék alteregója nem igazán jött be. Egész pontosan csak a béna akcentusa idegesített, bár nyilván nem várhattam el, hogy keresnek egy olyan „békát” aki oroszul beszél. Kár, jó lett volna a kétnyelvűség.
A Breki és Miss Röfi kapcsolat tovább gondolása kissé kibillentette a bioritmusomat spoiler, örülök, hogy csak vízió volt.
Ricky Gervais miatt megérte megnézni, de nyilván nem ez a legjobb Muppet film. Inkább úgy mondom, hogy csak rajongóknak készült.

Hufflepuff

Hát ez sem érte meg Tom Hiddleston miatt megnézni :'D


Hasonló filmek címkék alapján