Miután összecsaptunk (Miután 2.) (2020) 120

After We Collided
105' · amerikai · dráma, romantikus 18

Tessa és Hardin különös kapcsolata válaszúthoz érkezik. A lány ráébred, hogy talán minden hiábavaló volt, és mégsem kellett volna a vonzalomnak engedve mindent feladnia. Egyértelműen vesztesként kerül ki a küzdelemből. Hardin továbbra sem tud semmit felmutatni, egyedül Tessa elvesztésétől kell… [tovább]

angol

Képek 10

Szereposztás

Josephine LangfordTessa Young
Hero Fiennes TiffinHardin Scott
Shane Paul McGhieLandon Gibson
John Jackson HunterFiatalabb Hardin
Candice KingKim
Karimah WestbrookKaren Scott
Rob EstesKen Scott
Louise LombardTrish Daniels
Charlie WeberChristian Vance
Max RagoneSmith

További szereplők

Kapcsolódó zónák

Miután

1 tag · 2 karc · Utolsó karc: 2020. augusztus 30., 00:31 · Bővebben


Kedvencelte 16

Várólistára tette 98


Kiemelt értékelések

mandu 

nagyon sajnálom, de akinek ez tetszik, az menjen már el pszichológushoz legyen szíves

Rahenys 

Azt kell mondjam nem volt olyan vészes, mint az előző, sőt. Egész jókat szórakoztam rajta, viszont rendkívül kidolgozatlannak találom.
Az előző rész ugyebár elég erős függővéggel ért véget, itt pedig nem vettük fel az előző cselekmény fonalát, hanem belecsöppentünk Tessa gyakornoki életébe, az egyetemet teljes egészében hanyagoltuk, ahogyan Noah-t és Tessa anyját is, amit egész egyszerűen nem értek, ugyanis egy normális szülő keresné a lányát, főleg, hogy a legutolsó beszélgetésük sem volt valami rózsás, tehát az lenne a minimum, hogy az anyuka vagy akár Noah megkereste volna és bocsánatot kér, amiatt a bizonyos dolog miatt, amit elhallgattak előle. Tessa rendkívül hamar túltette magát Hardin előző akcióján, Hardin „baráti köre” pedig eléggé a háttérbe szorult, ezek pedig mind olyan dolgok, amik felett személy szerint nem siklottam volna el, ha én ültem volna a rendezői székben.
A könyvbéli Hardinról még nem tudok teljes véleményt alkotni, viszont itt nem volt olyan vészes, mint ahogyan némelyik ember lefesti, megtudhattuk, hogy mi történt a gyerekkorában, mi okozott benne egyfajta törést és mi miatt vannak még mindig rémálmai…hogy őszinte legyek, én sem lennék 100%-os egy olyan „élmény” után. Próbál a legjobb lenni Tessához, jóvá tenni azokat a dolgokat, amiket elkövetett, viszont van az a hibája, hogy túlságosan könnyen gurul dühbe és megy neki a másik embernek ahelyett, hogy tiszta fejjel, szóban bonyolítaná le a problémáit, illetve nem rögtön az alkoholhoz kellene nyúlnia, ha valami gond adódik.
Drámázásból volt elég, mind Hardin, mind Tessa részéről, jelen esetben Tessa bonyolította túl a dolgokat, saját meglátásom szerint, olyan könnyen el lehetett volna intézni némelyik konfliktust mindenféle drámai jelenet nélkül, viszont akkor nem lenne cselekmény…
Trevor karakterét kissé feleslegesnek tartottam, azon kívül, hogy én éreztem kínosan magam helyette is, annyira nevetésegesen viselkedett alkalmanként és hihetetlen, mennyire nem tette oda magát Dylan a szerepre.

Magát a cselekményt nem mondanám valami elgondolkodtatónak és idegtépően izgalmasnak, a vége szintén amolyan függővéggel zárult, viszont korántsem annyira érdekesen, mint az előző résznél. A maga műfajában megállja a helyét, egy péntek délutáni programnak megfelelő volt.

ZitussKa

Várhatóan érkezni fognak a fanyalgók (ahogy azt el is várom) de ez hozta a könyv hangulatát, őrültek de igencsak szerethető módon. Ha a sorozatot szeretted – ezt nagyon fogod, ha nem akkor spórold meg a mozi árát valami másra. :)
Én imádtam! A következő két filmre is egészen biztos befizetek.

UViki

Hagytam ulepedni kicsit az élményt. Ugyan még mindig kilenc csillagot ér, viszont egyáltalán nem volt jobb, mint az első. Trevor karaktere egy felesleges plusz volt, akit amúgy nem tudtam hova tenni, mert igazából semmi újat nem adott a történetnek.
Hero Fiennes Tiffin és Josephine Langford hatalmas kedvenceim lettek, abszolút működik közöttük a kémia.
Imádtam igazából, csak a vége egy kicsit kiábrándító volt.
Így befejezni valamit…

clarity 

ez az elsőhöz képest jó szar lett. ott legalább volt vmi kis felvezető, ahogy megismerkednek. itt már csak maradt egy klisé halmaz.

Ancsúr 

El sem hiszem, hogy ezt mondom, de a könyv rosszabb volt. Sokkal rosszabb.

bettibujdoso 

A gusztustalan magyar szinkrontól eltekintve egészen nézhető…

LittleLiar

Ott lett vége, ahol a könyvnek, nekem ez volt a legfontosabb. Sok eltérés volt a könyvtől, de azért így is nagyon tetszett.

eszternemeszti

Oké, függő lettem :D
Bár azt mindenképpen fel szerettem volna tüntetni itt, hogy nekem az első rész sokkal-sokkal jobban tetszett. Sajnos túl elfogult vagyok, szóval ez így helyes.
De ahogy látom a rész végéből, itt bőven lesz még mit folytatni.


Folytatása

Összehasonlítás

Miután


Hasonló filmek címkék alapján