Mi kell a nőnek? (2000) 286

What Women Want
127' · amerikai · romantikus, vígjáték 12

0 díj · 1 jelölés

Az igazi macsót nemcsak a nők imádják, a férfiak is felnéznek rá. Nick Marshall a világ császára. Hogy mi jár a nők fejében, miközben ő elcsavarja őket, egy csöppet sem érdekli. Míg be nem üt a mennykő! Marshall túlél egy áramütéssel kombinált villámcsapást és a baleset különös következményeként… [tovább]

angol

Képek 5

Szereposztás

Mel GibsonNick Marshall
Helen HuntDarcy Maguire
Marisa TomeiLola
Alan AldaDan Wanamaker
Ashley JohnsonAlex Marshall
Mark FeuersteinMorgan Farwell
Lauren HollyGigi
Delta BurkeEve
Valerie PerrineMargo
Sarah PaulsonAnnie

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 34

Várólistára tette 28


Kiemelt értékelések

Mentavirág 

Valahányszor ez a film megy a tévében, szinte biztos, hogy ott kötünk ki. :) Nagyon szeretem, részben azért, mert már tiniként is jókat nevettem a poénokon, részben pedig mert pár éve már az is melengeti a szívem, hogy éppen a marketinggel foglalkoznak, Darcy pedig példakép lehetne a kampányok megtervezésében. :) Megvan az a maga „ ’90-es évek vígjátéka” hangulata, amit imádok és számomra megunhatatlan. Ha valaki még nem látta volna, csak ajánlani tudom – remélem, hogy ő is jót nevet majd rajta és nem bánja meg! :)

Sister 

Szerintem Helen Hunt és Mel Gibson igazán jó páros ebben a filmben, amit egy egészen ötletes forgatókönyv tesz még jobbá. A jazzes hangulatot imádtam benne, nagyon jól állt Gibsonnak is ez a vonal. Összességében ez egy nagyon szerethető, habkönnyű, kellemes romantikus komédia. Időnként jólesik újranézni. :)

Kitticica

Nagyon szerethető vígjáték, amelynek egy remek ötletre épül a története. Számomra a romantikus vígjátékok közül – amikért nem igazán rajongok- kiemelkedik. Mel, azaz Nick nagyon jó figura, egyszerűen imádtam, Helen Hunt is jól hozza az okos, ám nagyon bájos, visszafogott nőt. Mindenkinek ajánlom, ha egy laza kikapcsolódásra vágyik.

Lilla99 

Már egy ideje meg akartam nézni, mivel a tv-ben láttam az előzetesét és már ott érdekelt, hogy ebből mi fog ki sülni. Azt kell, hogy mondjam nem csalódtam. Sokat nevettem a filmen, tényleg voltak benne igazán vicces jelenetek. Mellette megvolt a kellő romantika is, ami még nem túl sok az én ízlésemhez, de azért már az. A szereplők szuperek voltak, jobban nem is lehetett volna választani. Mondjuk az elején, amikor spoiler. A fő szál természetesen könnyen kiismerhető, és gyorsan rá lehet jönni hogy na mi is fog a végén történni. De azért emellett tetszettek a mellékszálak is, mint például spoiler. Határozottan csak ajánlani tudom.

Pandalin

Egy pasinak tényleg nagyon fura lehet bele látni egy nő fejébe, de szerintem ez fordítva is így lenne. Ez a film kellően vicces, főleg mikor Nick kipróbálja a kis rózsaszín dobozka tartalmát. :D Miután megszerzi a képességét fokozatosan rájön, hogy tulajdonképpen őt minden nő utálja, vagy legalábbis korántsem tartják olyan jófejnek, mint ahogy azt ő hitte. Bunkó főnök, rossz apa és az ágyban sem akkora lepedő akrobata. De miután erre rájön, szépen mindene változtatni kezd.
Tipikusan nőknek való film, amiben elhihetjük, hogy van olyan pasi aki képes és akar is változni azért, hogy a nők kedvére tehessen. :) Szórakoztató film, én mindig megnézem ha elcsípem a tv-ben.

Cholito

Ha választhatnék magamnak egy különleges képességet, tuti, hogy a gondolatolvasás lenne az. Persze én elsősorban a pasik fejébe szeretnék belelátni. :) Szóval jó film, de kellene egy olyan is, hogy Mi kell a pasinak? :)

2 hozzászólás
Ancsúr 

A film első feléért kapja a 7 csillagot. Utána viszont átmegy a film valami csöpögős, klisés valamibe, amit soha többé nem akarnék látni.

Szencsike 

Azon kevés vígjátékok egyike, amiben van fantázia, igaz, 2000-ben készült, szóval akkor még volt eredeti ötlet. Mel Gibson nagyot alakít ebben a szerepben, jól áll neki, hogy a karaktere fejlődik és mindenféle vicces kalandba keveredik a hölgyekkel. Nagyon jó film, ezt vétek kihagyni!

otaksa

Örök darab. Mindannyiszor újranézős, ha a tévében adják…

Marcsi0603 

Ezerszer láttam, és igen, unom már, de akkor is nézem. Mel Gibson hatalmas ebben a filmben, nagyon bírom, ahogy előadja magát. Helen Hunt nem a kedvencem, de itt kedvelem meg a pasi tinédzser lányát is. A poénok jók, bár kissé klisések. Azért érdemes megnézni annak, aki nem látta, sokkal jobb, mint a mai gagyi vígjátékok.


Népszerű idézetek

Londonna 

What's the difference between a wife and a job? After 10 years a job still sucks.

Pandalin

Lola: Cappuccino dupla habbal! Normál vagy nagy?
Nick: Nagy, eddig még nem volt rá panasz…

Londonna 

There's way too much estrogen on television these days.

Londonna 

– You wore control-top pantyhose?
– Did you put a pair in the pink box?
– And how did you look in them?
– Hot.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján