Kedvencelte 1

Várólistára tette 50


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

Nem volt rossz, az eleje kicsit lassú volt, de aztán már kezdett beindulni. Némelyik jelenetnél visítva röhögtem, Ali nagyon jó pofa volt. :D Ez talán jobban tetszett, mint az eredeti, vicces volt, és szókimondó. :D

kiruu 

Imádtam. A bugyuta alapötlettel, és mindennel együtt. Egyszerűen fenomenális. Aranyos, vicces, megható, és tanulságos. Komoly karakterfejlődés van benne, és persze a férfiak kicsit sem sztereotip gondolatai. Ben elrabolta a szívem, ahogy az apja is. Úristen az a hát! Bátran kimerem jelenteni, hogy végre egy jó romviget sikerült alkotni.

Charityy 

Az ötlet először furcsának tűnt, de elég viccesre sikeredett. Azért néha hasznos lenne egy ilyen képesség :D
A színészek nagyon tetszettek és bár a poénok alapvetően jók voltak, azért akadt néha, amin csak a számat húztam.

Farkas_Évi

Nem egy mi kell a nőnek, de ennek ellenére nem volt rossz. Néha vicces, izgalmas.
Egyszer mindenképp megéri megnézni.

Imoran 

Amennyire bírtam a Mi kell a nőnek-et, annyira irritált ez a verzió. Erőltetett, fárasztó, egyáltalán nem vicces, sokszor közönséges. Nagyon nem ajánlom!

zuna19 

Nagyon lassan indult be a film, de a végére egyszerűen fenomenális lett.
Sokat tudtam nevetni rajta.
Igaz a színészek túljátszották a szerepüket, főleg Taraji P. Henson (akit egyébként én nagyon szeretek). Most kicsit irritált a játéka.
Tuti újranézős.

Szencsike 

Minden nagy klasszikus filmet előbb-utóbb rebootolják, remakelik és Mel Gibson Mi kell a nőnek? című filmje sem kerülhette el a sorsát. Az eredeti film egy nagyon aranyos, sok-sok tanulságot magában hordozó film (mondom mindezt úgy, hogy nem vagyok Mel Gibson rajongó), és 2019-ben elkészítették ezt… Néhol nagyon túltolták a szexista poénokat, bírom Taraji P. Hensont, de néha túl sok volt belőle, néhány jelenetben borzasztó idegesítő volt. Volt benne jó pár kedves vagy poénos pillanat, de alapvetően nem kell sokat várni a filmtől. Könnyed limonádé, ami néha alpáribb mint kellene, de egy délutánt el lehet vele tölteni.

Thaliavilaga

Tyű, hát ez elég érdekes volt. Voltak benne aranyos és poénos részek, de összességében nagyon vontatott volt (az eleje és a vége is), emiatt nem kötötte le végig a figyelmemet. A magyar szinkron is nagyon idegesített, pedig alapból imádom Peller Annát és a hangját is, de itt kifejezetten zavaró volt. Kár volt ez a remake.

lklk

Valahogy nagyon nem találtam szórakoztatónak, és még irritált is a főszereplőnk.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján