Marianne (2019–2019) 24

Emma, a híres horroríró felfedezi, hogy a rémisztő karakterek, melyeket regényeihez kreált életre kelnek. Egy gonosz szellem, Marianne hatására visszatér szülővárosába, hogy szembenézzen a múltjának démonaival.

francia · angol

Szereposztás

Ralph AmoussouSeby
Lucie BoujenahCamile
Tiphaine DaviotAurore
Victoire Du BoisEmma Larsimon
Mehdi MeskarTonio
Mireille HerbstmeyerMadame Daugeron

Kedvencelte 1

Várólistára tette 35


Kiemelt értékelések

csokidani 

Az elso resz piszok bitangos, nagyon eros kepileg es hangulatilag. A masodik is jo, de utana indul a lejtmenet. Kepileg szep marad (a helyszin nagyon magaval ragad, 10/10, csodas), de a feszulos hangulat mar csak nyomokban van meg sajnos. Es amikor meg is lenne rogton agyoncsapjak valami hulye zenevel vagy szituval. Olyan mintha megijedtek volna h milyen ijeszto lett a kezdes es fogyaszthatobba akartak volna tenni. Remenykedtem benne h a vegere osszekapja magat, de sajna nem; sot mar kicsit idegesitett is (foleg azert h hogy tudtak igy elbaltazni). Sajnos ujfent egy sorozat am nem tudta tartani a szinvonalat, pedig basszus, meg volt benne a potencial.

Imoran 

Ejjj, de kár hogy igy elszúrták, pedig annyira jól indult, de a végére már csak a bénáskodás maradt.

Kingslayer

Itthon megnéztem egy részt, vagyis az első részt, az nagyon tetszett. Aztán tegnap a 24 órás szolgálatom alatt megnéztem a többit. A harmadik vagy negyedik rész után már nem is érdekelt, kivel mi lesz, baromira eluntam az egészet, azért hagytam végigmenni mind a nyolc részt, de szinte már csak fél füllel hallgattam… Nem tudom, lesz-e több része, de hogy nem nézem meg, az is tuti. Ami számomra pozitívum volt ebben a sorozatban, hogy végre van egy olyan horrorfigura, akit úgy hívnak, mint engem Mariann(e) :D

1 hozzászólás
JustLuigi

Nekem nagyott tetszett, mind a képvilággal, mind a történettel meg voltam elégedve.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján