Lánytesók (2015) 88

Sisters
118' · amerikai · vígjáték 16 !

Két egymástól eltávolodott lánytestvér hazatér gyermekkori otthonába, hogy kitakarítsák gyerekszobájukat, mielőtt a szülők eladják a házat. Dicső ifjúságukat felidézendő rendeznek egy utolsó gimis házibuli típusú banzájt az osztálytársaiknak, amiből aztán olyan katartikus tombolás kerekedik,… [tovább]

Képek 5

Szereposztás

Tina FeyKate Ellis
Amy PoehlerMaura Ellis
Madison DavenportHaley
Maya RudolphBrinda
Ike BarinholtzJames
James BrolinBucky Ellis
Dianne WiestDeana Ellis
John CenaPazuzu
John LeguizamoDave
Bobby MoynihanAlex

További szereplők

Lánytesók (2015)
Rendező
Forgatókönyvíró
Zeneszerző

További stábtagok

Gyártó
Little Stranger

Streaming
SkyShowtime

Kedvencelte 3

Várólistára tette 103


Kiemelt értékelések

mandu 

Három jó dolog volt ebben a filmben:
– a Trónok harca részlet és idézet
– a kigyúrt drogdíler (John Cena)
– és az, hogy vége lett 118 perc után

1 hozzászólás
Márta_Péterffy 

Néha kicsit túl idétlen, de jobb volt, mint feltételeztem.
A két főszereplő színésznőt nagyon kedvelem!

Ancsúr 

Mentségemre szóljon, hogy késő este nem igazán választhatja meg az ember, hogy mit nézzen a tévében, ha „értelmes" filmet keres…

ÁrnyAngyal 

Imádom az ilyen bulis filmeket! :D nagyon nagy poén volt és ez tetszett. Kicsit mintha eldurvult volna a végére… de hát ez benne van a pakliban, nem igaz? :D Nem is tudom mit mondhatnék. Jó volt meg minden, nem újranézős film, de egyszeri filmnek nagyon jó volt :)

Zsu 

Az értékelések alapján nem sok jóra számítottam, pedig nagyon vártam ezt a filmet. De nekem tetszett :D Elismerem, voltak benne olyan részek, ami már sok volt számomra is, de az ilyen „bulis” filmekben mindig van ilyen. Egyszer kétszer nézős, teljesen kikapcsolós film szerintem.

Everrie 

audio: magyar, felirat: –

Alapjáraton nem szeretem az ilyenfajta filmeket. Nagyon ritkán van kedvem hozzá, de mivel az előzetes megtetszett, ezért megnéztem. Egy-két jelenetet még mai napig idézünk, mert eszméletlenek. Az egyik ilyen Maura és a Hae-Won párbeszéde a szépségszalonban.. A másik pedig a Maura segélykérése a film végén. Voltak benne jó poénok, de a káromkodás nem lett volna szükségszerű, kifejezetten idegesített olykor.

liliannahorvath

Nagyon szeretem a Tina Fey és Amy Poehler párost.:)
Én nem szeretem a bulikat,bulis filmeket,de ez nagyon jó volt!
Vicces volt,néha már kicsit fárasztó és egy nagyon idióta egy film volt.
De ma volt az osztályozóm németből és most már csak ezt bírta beszedni az agyam a sok németezés után… Hát jól esett!
A vége nem az,amire számítunk,de nekem nagyon tetszett. A végén elég nagyokat néztem,hogy mit műveltek azzal a szegény házzal.
Én bírom a csúnya beszédes humort,de volt amikor már kicsit sok volt.
Pl: amikor majdnem mindegyik 3.szó az,hogy bömeg.
Kikapcsolódásként szuper volt. De ne a családdal nézzétek meg.
Ja és a Ellis testvérek olyanok,mint én meg a húgom. Komolyan. Szakasztott ellentétek. Én vagyok a szerényebb,anyukásabb,aggódóbb,csöndesebb. A húgomnak meg akkora szája van,hogy csak na,meg laza,de az nagyon. Szóval én lehetnék akár Maura is (Amy),ami szuper mert imádom Amy-t! :)

Faythe

Hát.. ez a film nemsemmi volt. Teli van retardáltakkal a film, és olyannyira sokkoló néhány rész, hogy egy időre biztos nem lesz hiányod idióta filmekből… A vége pedig happy end és megható.
De egyszer bőven elég volt. :)

piciszusz 

Nekem ez tetszett. Elmennék már egy ilyen buliba

csartak

Ezt nem szándékosan néztem meg, így jött ki a lépés. Én szeretem pl. a Másnaposokat, de ez itt valahogy nem jött be. Néha elgondolkodom miért vannak ilyen filmek. Talán csak azért hogy a néző két órára kilője az agyát, ne gondoljon másra, csak aztán nézze a sok tömény baromkodást. Vagy röhögök, vagy azt gondolom, ekkora hülyéket már. (megjegyzem ez túl hosszú volt, másfél óra is elég lett volna)


Népszerű idézetek


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján