Kismamának áll a világ (2009) 43

Labor Pains
89' · amerikai · romantikus, vígjáték

Theát (Lindsay Lohan), a szókimondó asszisztenst ki akarja rúgni a főnöke, ezért hirtelen azt hazudja, hogy gyermeket vár és a negyedik hónapban van. Munkahelyi barátnője azonnal a segítségére siet, és az áruház egyik próbababájáról ellopnak egy műhasat. Thea hamarosan rájön, milyen áldott is ez… [tovább]

Szereposztás

Lindsay LohanThea Clayhill
Luke KirbyNick Steinwald
Chris ParnellJerry Steinwald
Aaron YooMiles
Bridgit MendlerEmma Clayhill
Cheryl HinesLisa DePardo
Bonnie SomervilleSuzi Cavandish
Kevin CovaisGreg
Tracee Ellis RossKristin
Janeane GarofaloClaire

További szereplők

Kedvencelte 3

Várólistára tette 26


Kiemelt értékelések

Osli75 

Középszerű vígjáték tele klisékkel. Egyszer azért nézhető

Negative_Singularity

Fogalmam sincs, mi vett rá, hogy megnézzem ezt a filmet, egyszer csak ráakadtam, aztán úgy voltam vele, hogy mehet… Nem tudom, nekem nem volt vicces; megjátszani egy terhességet? Elég gyomorforgató erről röhögve filmet készíteni, mikor a világban sokan azért küzdenek, hogy végre valahára megfoganjon egy gyerek. Ja, és persze a végén minden happy end, a patkányság a kukába dobva.
Amúgy meg a színészi alakítások is a nullához közeliek, a történet ezen felül semmi másról nem szól, csak a „röhögjünk egyet az álterhességen, és figyeld csak: ha babát vársz, tiéd a világ. Avagy: jó karrier egy magadba engedett sperma.”
Szóval nem, ez a film nagyon nem…

Lia_b_grace

Egyszer nézhető film. Valahogy jobbra számitottam, már csak abból kiindulva, hogy Lindsey Lohan játszik benne, és általában azok a filmek jók, amikben ő játszik.
Lehetett volna benne több fordulat spoiler

Coffee

Nem szeretem Lindsay Lohant, sőt… De humoros volt, jót nevettem rajta. :D Nem sokszornézős, de egyszer szerintem érdemes.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján