Kelekótya karácsony (2004) 145

Christmas with the Kranks
99' · amerikai · vígjáték 12

Luther Kranknek tele a hócipője a karácsonnyal. Feleségével egyetértésben úgy dönt, hogy fittyet hány a szomszédság elvárásainak meg a decembertáji közerkölcsnek, és melegebb éghajlatra utazik a szeretetünnep cirkusza elől. Már kész az utazólista, már haragosuk az egész utca, amikor a házaspár… [tovább]

Képek 3

Szereposztás

Tim AllenLuther Krank
Jamie Lee CurtisNora Krank
Dan AykroydVic Frohmeyer
Julie GonzaloBlair Krank
Cheech MarinSalino
Jake BuseyTreen
M. Emmet WalshWalt Scheel
Erik Per SullivanSpike Frohmeyer
Kevin ChamberlinMr. Scanlon
Elizabeth FranzBev Scheel

További szereplők

Kedvencelte 23

Várólistára tette 52


Kiemelt értékelések

liliannahorvath

Ahhoz képest, hogy karácsonyi film egész jó! :D
Vicces volt, bár a sok szerencsétlenkedés kissé bosszantó volt.
Megható és aranyos volt. :)

5 hozzászólás
Nihilchan 

Kicsit nehézkesen hangolódtam rá, de szórakoztató volt. Azért Tim Allennek nem ez a legjobb karácsonyi filmszerepe. A történet elején szórakoztatott a nagy karácsonykerülés, illetve a közösség gigantikus megdöbbenése és értetlenkedése, de a végére már sok volt a szerencsétlenkedésből.

Sister 

Jópofa karácsonyi film. :) Ezt is még egyszer régen a tévében csíptem el, azóta időnként megnézem, mert vicces és megható is. :) Főleg a szomszédok önzetlensége, hogy olyan mesebeli karácsonyt varázsoltak Blair számára. Tim Allen és Jamie Lee Curtis jó páros, szerintem máskor is játszhatnának együtt! :)

Lilla99 

Kedvenc karácsonyi filmem. Nincs karácsony Krank-ék nélkül. Nálam legalábbis. Nem tudom már, hányszor láttam, kb 10 után nem számoltam. De minden évben ez az első karácsonyi film amit megnézek. Ez az, ami egyből meghozza a hangulatomat az ünnephez, meg úgy alapjában a jó kedvet. Imádom benne a poénokat, a szereplőket. Nagyon jól ki lett találva az egész. Szerintem a történet sem olyan nagyon sablonos, szóval határozottam ezerszer is újranézős film.

Valcsa

Szaloncukor-kötögetés mellé mindig karácsonyi film dukál. :) Idén ezt választottam, mert eddig még ez kimaradt. Tim Allen (Télapu) és Jamie Lee Curtis (őt meg a „Nem férek a bőrödbe” anyukaszerepében imádtam ^^) neve már garancia volt arra, hogy ez bizony egy jó film lesz, és úgy is lett. :) Hihetetlenül vicces volt a Krank házaspár törekvése arra, hogy minden erejükkel kikerüljék a karácsonyt és a hozzá kapcsolódó „nyűgöket”. Tény, hogy nem a legegyszerűbb, legnyugisabb időszaka ez az évnek, viszont a nagy hajrát követő meghitt ünneplés családi körben és/vagy barátokkal, mindenért kárpótol. :)
No de mit tegyen az ember, ha a lánya a Békehadtestnél van, ő meg maximum a feleségével tud otthon ünnepelni (a lányukat hiányolva), rosszabb esetben drága vacsorát szervezni és bájologni a szomszédokkal, ismerősökkel. Így hát Luther gondol egy nagyot, és ráveszi a nejét is, hogy idén hagyják ki a karácsonyt, és az átlagosan erre költött összegből utazzanak el inkább „nyaralni” a Karib-tengerre. Ezt azonban az ismerősök enyhén szólva sem nézik jó szemmel, plusz még egyéb „komplikációk” is adódnak, amik garantálják, hogy ez a karácsony bizony emlékezetes maradjon. :)
Én jól szórakoztam, aranyos, vicces film ez (szoláriumozós jelenet… :'DD). Ezentúl biztosan ezt is meg fogom nézni minden karácsonykor. :))
[U.i: Külön öröm volt, hogy feltűnt a filmben Elizabeth Franz, akit én a Szívek szállodája Mia-jaként ismerek – ő volt Lorelai pótanyukája, a szálló tulajdonosa, itt pedig az egyik szomszédot játszotta. :) Valamiiiint Felicity Huffman is szerepet kapott, Nora egyik barátnőjét alakítja, amúgy meg a Született feleségekben Lynette-et is, nekem ő onnan ismerős leginkább. :)]

viky0222 

Az egyik kedvenc karácsonyi filmem, rengetegszer láttam már. Vicces, néha már a néző érzi már kínosan magát. :D

1 hozzászólás
Baranyi_Nagy_Betti 

Ez a kedvenc karácsonyi filmem, de nem tudnám megmondani, hogy miért. :D Egyszerűen csak annyira imádom és muszáj minden évben megnéznem.

Gigglemug

Jamie Lee Curtis ebben a filmben is igazi scream queen :D írok még róla később

csingillin 

Az eleje nagyon idegesítő volt, majdnem ki is kapcsoltam. Egyszernézős filmnek megfelelt.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján