Jószomszédi iszony (2003) 143

Duplex
89' · amerikai, német · vígjáték

Alex és Nancy az ígéretes fiatal pár beköltözik álmai otthonába. Csupán egy apró szépséghibája van az álomháznak, hogy a felső szinten egy életjáradékos anyóka tengeti napjait. Alex és Nancy nem is sejtik, hogy a látszólag barátságos és rozoga hölgy valójában egy undok, rosszindulatú nyanya. Egy… [tovább]

angol

Képek 8

Szereposztás

Ben StillerAlex Rose
Drew BarrymoreNancy Kendricks
Eileen EssellMrs. Connelly
Justin TherouxZsaru
Harvey FiersteinKenneth
James RemarChick
Robert WisdomDan biztos úr
Swoosie KurtzJean
Wallace ShawnHerman
Maya RudolphTara

További szereplők

Kedvencelte 20

Várólistára tette 40


Kiemelt értékelések

Theana 

Rengeteget röhögtem. Szórakoztató kis vígjáték, ugyan nem volt minden elem annyira eredeti, de drága Essel csak úgy sziporkázott a szerepében. Haláli jelenei vannak.

Lex 

Ez sokadik megnézésre is hatalmas darab. Az az öreglány mindent visz. :D Eileen Essel fantasztikus választás volt a szerepre, annyira kis cuki öreg néni, de közben meg simán el tudja játszani az idegesítő vénasszonyt is, akit egy kanál levesben is képes lenne bárki megfojtani. Nagyon bírtam a húzásait, na meg a a két főhősünk próbálkozásait, hogy valahogy megszabaduljanak tőle. :)

Ákos_Tóth 

Ben Stiller nekem nagy meglepetés volt ebben a filmben: messze nem azt a gagyi és taszítóan komolyan vehetetlen formáját hozza, mint amiről később ismertebbé vált, bár vannak már nyomokban a pisi-kaki poénok felé tendáló jelek ebben a moziban is. Kellemes egyszernézős vígjáték.

viky0222 

Egy újabb film, amit nagyon akartam szeretni, de nem tudtam. Unalmas volt, néhol akadt csak egy-egy vicces, jobb jelenet. Egyszer azért nézhető, a vége tetszett. :)


Népszerű idézetek

Theana 

Mrs. Connelly: Ha meg akar táncoltatni, előbb hívjon meg egy italra!

Theana 

Nancy Kendricks: Mégsem beszéltél vele?
Alex Rose: De, szívem, beszéltem. Világosan megmondtam, csakhogy… Csakhogy megmanipulált valahogy.
Nancy Kendricks: Megmanipulált? Téged?
Alex Rose: Nagyon agyafúrt.


Hasonló filmek címkék alapján