Gyémántok az örökkévalóságnak (James Bond 007 7.) (1971) 39

Diamonds Are Forever
120' · angol · akció, kaland, thriller 12

Az angol titkosszolgálat ásza, James Bond most a legnagyobb maffiaszervezetek által kézben tartott gyémántcsempész-hálózatot próbálja felgöngyölíteni, de úgy látszik, ezzel az üggyel alaposan meggyűlik a baja. Rájön, hogy a gyémántok holttestek belsejében érkeznek az országba, és egy… [tovább]

angol

Képek 15

Szereposztás

Sean ConneryJames Bond
Charles GrayBlofeld
Jill St. JohnTiffany Case
Bernard LeeM
Desmond LlewelynQ
Lois MaxwellMiss Moneypenny
Bruce GloverMr. Wint
Putter SmithMr. Kidd
Joseph FürstDr Metz
Jimmy DeanWillard Whyte

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 2

Várólistára tette 15


Kiemelt értékelések

Mr_White 

Nem tudom, hányadszor láttam ezt a filmet, meg a többi Bondot, valami perverz vonzódással gyűjtöttem be a DVD-ket, és nézem meg őket időnként, pedig meggyőződésem, hogy a régi Bond-filmek jelentős része egy rakás szemét. Mint pl. ez. A Lazenby-féle film bukása után tapsolták vissza még egyszer Conneryt, hát, az a bukott film ezerszer jobb, mint ez a javított kiadás (sőt, az egyik legjobb abból az időszakból, csak Lazenbyt nem tudták lenyomni a rajongók torkán).
Gyakorlatilag semmi értelme a sztorinak, a forgatókönyv idióták agyszüleménye, az akciójelenetek meg, nos, egy pofon nincs a filmben, amit rendesen megcsináltak, a két lánnyal folytatott verekedés kínos bohóckodás. Tulajdonképpen egy idő után önnön paródiájába fordul a film, és ha tudnám, hogy paródiának készült, akkor még értékelném is, de szerintem nem volt ilyen szándékuk a készítőknek.

1 hozzászólás
Perly 

Szeretem Sean Conneryt. Ő is nagyon jó James Bond, Vass Gáborral meg egyenesen zseniális! :D Teljesen másképp képzeltem James bosszúját, de nem panaszkodhatom, mert ez is ötletes volt, tetszett. Mondjuk, számomra egy kicsit ijesztő volt a Blofeldet alakító színész (eleve úgy néz ki, mint aki meg van plasztikázva), ennek ellenére egész jól játszott. A legjobb jelenet az, amikor megkérdezik Bondtól, mit tud a gyémántokról. Nőkre nézve egy kicsit sértő, de általában véve sajnos, ez az igazság.

sipiarpi 

Az utolsó hivatalos Connery-féle Bond film. Jill St. John karakterét nagyon birom. Nem tudni kivel is van végül. A két bérgyilkos nagyon idegesítő. Kedveltem a fordot is benne mint Bond kocsit.


Folytatása

Összehasonlítás

James Bond 007


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján