Jack és Jill (2011) 140

Jack and Jill
87' · amerikai · romantikus, vígjáték 12

9 díj · 2 jelölés

A Sadelstein család boldogan él gyönyörű Los Angeles-i otthonában. A nyugalom és békesség szinte megzavarhatatlan körülöttük. De csak szinte. Évente egyszer, a Hálaadás napján beüt a ménkű: meglátogatja őket a családfő, Jack (Adam Sandler) ikertestvére, Jill (Adam Sandler).Az ikrek elképesztően… [tovább]

Szereposztás

Adam SandlerJack / Jill
Elodie TougneSofia Sadelstein
Al PacinoAl Pacino
Rohan ChandGary Sadelstein
Katie HolmesErin
Dennis DuganAl Pacino előadó
David SpadeMonica
Nick SwardsonTodd
Johnny Deppönmaga
Allen CovertOtto
Hirdetés

Kedvencelte 5

Várólistára tette 25


Kiemelt értékelések

AniTiger

*sóhaj*
Akármennyire is lejtőmenetbe kerültek a dolgok az Esti mese óta, azért ezt is harmadszor néztem meg. Al Pacinoval mindent el lehet adni. :')))))

A sztori alapjaiban nem rossz, bár groteszk a szitu szerintem, de a megvalósítás. Ejj, néhol elég gusztustalan. :))))

viky0222

Egy perces néma csenddel emlékezzünk meg az elpusztult agysejtjeimről.
Köszönöm!
Ez a film valami borzasztó volt, Adam Sandler saját magát is alulmúlta. Tudtam, hogy nem lesz a legjobb, vagy éppen egyáltalán nem komoly, tudtam mire vállalkozok, de erre nem igazán lehetett felkészülni. Semmi vicceset nem találtam benne, az pedig hogy AS nőt is játszik, kifejezetten irritált. Soha többet nem akarok vele találkozni.

mandu

Nem is én lennék, ha nem akkor állnék neki egy Adam Sandler filmnek, mikor suliban kéne lennem, de majd' meghalok, annyira fáj a fejem… Sebaj, aki ismer, az már meg sem lepődik az ilyen hülyeségeimen. :D
Olyan sok rosszat hallottam a Jack és Jill-ről, hogy 2011 óta egyszer sem szántam rá magam a megnézésére, pedig nem szoktam mások véleményére hallgatni (úgy egyáltalán…. ><). Most végre – így betegen –, elérkezettnek láttam a pillanatot.
Esküszöm, hogy Johnny Depp volt a fénypont. Az mentette meg ezt az egész hülyeséget. x3 Amikor feltűnt a Justin Bieber-es pólóban… Úristenem xD Szerintem rémálmaim lesznek.

Everrie

Életem egyik legszörnyűbb filmje, azt hittem csak túloznak az Arany málnás díjakkal, de nem. Nem nézném meg többet. SOHA. Időpocséklás volt. :/

Nyelv: Magyar szinkron
Felirat: –

Flajmer

Volt két poén amikor elröhögtem magam és szekunder szégyenérzetem támadt saját magam miatt.

2 hozzászólás
Blissenobiarella 

Egynek elment, jókat röhögtem rajta. Azért egy Adam Sandler-filmtől alapból nem szabad ennél többet várni, azt hiszem. :)

Ancsúr 

Úristen! Hát ez merő agyfárasztás volt. Merem állítani, hogy az alaptörténet tehet erről. Plusz a magyar szinkron. Ez a vékonyított női fejhang, amit Jillnek adtak, na az kikészít.
Egyszer elég volt megnéznem…

encus625

Mai vasalófilm ez volt. Agysejtpusztító, egy idő után elég idegesítő, néhány kisebb poénnal. Al Pacino hogyhogy ehhez a nevét adta??

zuna19 

Al Pacino, hogy a jó égbe vállalta ezt be? Ez egy örök rejtély marad.

Na de tényleg, szerintem nem volt olyan vészes ez a film. Többször láttam már és mindig szakadok a baromságokon.

BiRo

Beteg, de nem, közel nem a legjobb, ha megy a tévébe megtudom nézni, de önszántamból nem kezdek bele mégegyszer.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján