Minden kút Rómába vezet (2010) 159

When in Rome
91' · amerikai · romantikus, vígjáték

Az ambiciózus Beth kurátorként dolgozik a New York-i Guggenheim Múzeumban. A fiatal nő épp rossz passzban van: kiábrándult a szerelemből, nemrég szakított a barátjával. Kikapcsolódásként Rómába utazik, a húga esküvőjére. Találkozik egy jóvágású pasival, ám kiderül, hogy foglalt. Az elkeseredett… [tovább]

angol · magyar

Képek 8

Szereposztás

Kristen BellBeth
Josh DuhamelNick
Anjelica HustonCeleste
Danny DeVitoAl
Will ArnettAntonio
Jon HederLance
Dax ShepardGale
Alexis DzienaJoan
Alexa HavinsLacy
Don JohnsonBeth apja

További szereplők

Kedvencelte 19

Várólistára tette 77


Kiemelt értékelések

Szeszj 

Nem volt olyan rossz, bár azért annyira nem is tetszett. Igazából az eleje nagyon lassan indult be, utána egész jó lett, de a vége meg nem tudom olyan unalmas. Gondoltam hogy Beth és Nick spoiler. Ez teljesen egyértelmű volt.
Az érmés dolog elég érdekes volt. Nem is tudom melyik srácot bírtam a legjobban, talán a a papot! :D
Volt egy két jó poén benne, az esküvős rész tetszett! :D
Róma gyönyörű volt, kár hogy csak ennyit mutattak belőle.
Egynek elment!

Theana 

Majd magányos éveim egyik alkalmával lehet megnézem, miközben pop cornt zabálok és 100-as zsebkendőbe fújom az orrom, magamat sajnáltatva, amiért nekem csak a romkom filmek maradtak. Közben meg a macskáimat cirógatom. XD

Nincsenek olyan jó poénjai, a színészi alakítás elmegy, a történet nem nyűgözött le, de aranyos, és talán azért tetszett csak egy kicsit, mert amikor évekkel ezelőtt láttam, nagyon szerettem Josh D-t.

alexakarola 

Ez már legalább a harmadik nézésem volt. Josh Duhamel és Kristen Bell. ♥ Mindkettőjüket nagyon szeretem, jó volt őket egy filmben látni, mindketten jók voltak. ^^
Maga történet igazán nem fogott meg ezzel a mágikus szállal (meg a 4 fickó sem igazán, talán Danny DeVito kivételével), viszont az esküvős jelenetek, azok nagyon jók. A vázatörős jelenet haláli, na meg persze az olasz fordítós is. :D Ezeket a jeleneteket már rengetegszer újranéztem, de még mindig imádom őket és jót tudok rajtuk nevetni. Nekem igazából inkább így a film eleje tetszett a legjobban, de azért vannak még benne mosolygós jelenetek egészen a végéig. :)

Lilla99 

Nem volt annyira rossz. Láttam már sokkal jobb filmeket is, de azért ennek is voltak jó pillanatai. Például az esküvőn a beszéd és a vázatörés nagyon vicces volt. Meg a végén, amikor Antonio autójával mennek, annyira tudtam hogy kb egy uzsisdoboz méretű lesz az a „molto grande” autó. Viszont amit mutattak benne Rómából, abba beleszerettem. Amúgy is a kedvenc városom, és szerencsére már kétszer is voltam, de most még jobban vissza akarok menni. Az, hogy a végén spoiler megint nem meglepő. A végén pedig Beth spoiler Az pedig, hogy az ötödik „érme” spoiler. Meg úgy alapjában, nagyon bírtam a papot, abban a pár jelenetben amiben benne volt. És egyébként rájöttem, hogy minél több filmben látom Josh Duhamelt annál jobban bírom.

DoreenShitQ

Remekül el lehet vele ütni az időt, de ennyi. Vicces, romantikus, buta film, ha éppen semmi komolyra nincs kedve az embernek tökéletes.

SunflowerSz 

Szerintem egyszer elment, olyan eléggé tipikus romantikus film. Nem mondanám, hogy túl vicces és viszonylag lassan indul be, de az alapszituáció miatt legalább jó benne a csavar.

viky0222 

Nem olyan rossz film, de annyira nem is nagy szám. De Danny DeVito miatt érdemes megnézni. Ő a legjobb benne. Na jó, azért Josh Duhamel sem semmi. :D

ChEebor 

A film, ami nagyon görcsösen ragaszkodott ahhoz, hogy egy teljesen hagyományos romantikus vígjáték legyen. És igazából pont ez a rossz benne, mert kitaláltak neki egy tök jó alapkoncepciót (névleg, hogy a női főhős a Trevi-kútból kihalászott négy pénzérmével véletlenül magába bolondítja a négy pasast, akik eredetileg bedobták őket), ami így bizony kárba veszik. Mert az a helyzet, hogy Kirsten Bell és Josh Duhamel párosa többé-kevésbé működik, de azért nem a legszimpatikusabb szerelmespár, és valljuk be, a négyesfogat kalandjai jobban érdekeltek volna (főleg DeVito a nagy név, de a többiek is nagyon jól alakítanak). Ehelyett azt láthatjuk, hogy a két főhős hogyan ügyetlenkedi végig a filmet a nagy összeborulásig, a felbolygatott szerencsétlenek pedig amolyan rajzfilm gonosztevőként tűnnek fel a film egy-egy pontján (jó, persze, ők nem negatív karakterek, de ez a legjobb szó rájuk, na). Egyébiránt akad egy-két jó poén, és úgy egyszer simán meg lehet nézni, de szerintem ennek a filmnek sokkal jobbnak kellett volna lennie.

Roßin 

Igazából egyszer nézhető… Az jó volt benne hogy hány különböző féle embert szedett össze és azok miket képviseltek de túl kiszámítható volt az egész film.

Pennmenelien

Romantikus vígjáték, elvileg. De számomra ez inkább a szánalmasan erőltetett poénkodás, ami sosem szokott jól elsülni kategória volt. Romantika ugyan volt benne, de jó párszor ki is pukkasztották a rózsaszín lufit a készítők, amikor nem megfelelő jeleneteket tettek be a nem megfelelő időkbe.


Népszerű idézetek

Dexter79

Nick: Felmentem a hegyekbe egy interjú miatt, és visszafelé összeütköztem egy kecskével.
Beth: Jesszus, elgázolt egy kecskét?
Nick: Nem, ő gázolt el engem. Nem tehetek róla és nem esett baja.

Theana 

Beth apja: Ahogy mindig is mondtam… Ha medve akarsz lenni…
Beth: …legyél grizzly.

Dexter79

Nick: Nézze őket!
Beth: Mondja, hogy rendes srác.
Nick: Ó, született szent, és Joan?
Beth: Egy angyal.
Nick: Óóó, egy szent meg egy angyal. Cirka egy év.
Beth: Én még fél évet se adnék nekik. Egy banán is tovább bírja a ládába zárva. Két hete ismerik egymást.
Nick: Ez még egy hitelellenőrzésre sem elég.

Dexter79

A szerelem lényege az, hogy valaki más igényét helyezzük a sajátunk fölé.

Dexter79

Al: Miből készült ez a kocsi? Legóból?
Gale: Nálunk ez középméretnek számít.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján