Isteni sugallat (2003–2005) 35

0 díj · 1 jelölés

Joan Girardi egy átlagosnak látszó tinédzserlány, akinek egyelőre még nem jutott ideje arra, hogy személyiségét kiterjessze, és életének céljáról komolyabban elmélkedjen. Egészen mostanáig. A sorsa meg van pecsételve, ő ugyanis nem más, mint az Orleans-i szűz, Jean D'Arc reinkarnációja. Ez itt… [tovább]

Képek 5

Szereposztás

Amber TamblynJoan Girardi
Joe MantegnaWill Girardi
Mary SteenburgenHelen Girardi
Michael WelchLuke Girardi
Jason RitterKevin Girardi
Becky WahlstromGrace Polk
Chris MarquetteAdam Rove
Elaine HendrixMs. Lischak
Jessica SzohrNikki (S01E16)
Debra MooneyRuth Washington

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 17

Várólistára tette 21


Kiemelt értékelések

MHAlexa 

A sorozat nagyon tetszett, de ez a befejezés… pfff. Most komolyan ilyen lezáratlanul kellett abbahagyni? Ennek így semmi értelme, legalábbis szerintem. Legalább haphatott volna valami keretet az egész sorozat. Még egy rész kellett volna és utána én is nyugodtabban engedtem volna el, de ez? Borzalmas, a vége miatt le is vontam 2 csillagot, ez nem fair.

Fummie

Ez is egy olyan szerencsétlenül járt sorozat, hogy a legjobb rész előtt kaszálták.

1 hozzászólás
Aprile 

Én nagyon-nagyon csíptem ezt a sorit, amikor jó pár éve sorozat-nézhetnékem volt, és véletlenül rábukkantam… A legtöbb sorozat, ami nem él meg két évadnál többet, azokban nem ritka, hogy nincs is elég muníció, de ebben bőven lett volna még, és épp akkor hagyták félbe, amikor igazán érdekes lett volna a folytatás. Nagy kár érte, mert szerethető, helyes kis sori… és a zenéje…:) Jaj, te jó ég… One of Us-t hallgattam hetekig.:)

Pennmenelien

Anno nagyon szerettem, szinte minden részben volt valami tanulság, ami bizony a fiataloknak nem árt és tabu témákat is fantasztikusan dolgozott fel, amire nagy szükség lenne napjainkban is. Sajnálom, hogy vége lett.

Gabriella_Balkó 

Nagy kár érte, hogy nem folytatták. Pont, amikor nagyon érdekes kezdett lenni. Értékkel bírt.
Pont miatta olvastam el Forstertől a Szellem a házbant (lsd 2x01-es epizód). :)


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján