Kedvencelte 24

Várólistára tette 84


Kiemelt értékelések

piciszusz 

Kb a 2. rész után kedvenc lett. Imádom úgy ahogy van.

Dorka 

Hullámzó színvonal, de azért mindig egy szint fölött marad, jól esik nézni. Hetven fölött is van élet, és én még egy kis fruska vagyok hozzájuk képest.
Biranna és Mallory élete jobban is érdekelne, főleg Mallory-é lett szerintem nagyon háttérbe szorítva, éles volt a váltás.
Az évadok végén nekem sokszor nagy az ugrás, és vicces nézni, hogy az jelzi a köv. évadot, hogy valaki szakállt növeszt/levágja :D
Peter Gallagher-t is jó nézni ebben a szerepében :)
Nincs olyan karakter, akiért maradéktalanul oda tudnék lenni, de azért jó kis sorozat ez. Esti kikapcsolódásnak.

Faythe

Az, hogy Jane Fonda az egyik főszereplő, sokat nyomott a latba, hogy egyáltalán elkezdtem. És nem bántam meg. Jókat lehet rajta nevetni és bátran merem ajánlani azoknak, akik:
1. Jane Fonda rajongók
2. Szeretik a komédiákat

Mesemondo

A második évaddal nagyon szívembe zártam ezt a sorozatot. Az első évad kicsit nyögvenyelős volt, de mostanra megtalálták az alaphangot, és ez a második pörgősebbre és egyben szerethetőbbre is sikerült. Tréfás formában ugyan, de mégiscsak tabukat feszeget a történet, sok szempontból – Hollywoodban az „öreg” emberek szerelme és szexualitása még mindig óriási tabu, aminek ez a sorozat szépen neki is megy. Még Grace-t is megszerettem mostanára, persze Jane Fonda mindig is egy istennő volt.

L_Reggie 

Összességében egy kellemes kis limonádé sorozat a Grace és Frankie. Az első évad még nem az igazi, szóval akit érdekel a sorozat, az mindenképp nézze meg a második évadot is, mert csak ott indul be igazán a sori. Volt sok kacagtató pillanat, de ezek mellett több komolyabb téma is szóba kerül. Grace és Frankie nagyon különbözőek, sokszor ez adja a vicces, különös helyzeteket. Robert és Sol is jók eggyütt, tetszett hogy az ő nézőpontjukat is megismerjük. A legtöbb kedvenc pillanatom akkor volt mikor a gyerekeik is szerepeltek, nem bántam volna ha több figyelmet kapnak. Nekem egyértelműen Grace a kedvencem. Hatalmas stílusa van, vicces, szatírikus, részről részre hatalmas változáson megy át. Janet Fonda remek alakítást nyújt. Grace-t nem igazán bírtam, nekem néha sok is volt a stílusa, de persze így jó kontrasztja Grace-nek.

Most a 3. évadnál járok, de tartok egy kis szünetet, mert kissé már sok volt a sorozat. De később mindenképp folytatni fogom, mert leköt és szórakoztat.

desertangelable 

Nekem a végére, értem ezalatt a második évadot, egy kicsit elfogyott a sorozat, de legalábbis már nem kötött le annyira.
Martin Sheen annyira cuki volt ebben az idősödő, meleg szerepben, hogy nem tudtam betelni vele. Teljesen hiteles volt, én elhittem neki. Ezzel szemben Sam Waterston egy kicsit túljátszotta a szerepét, inkább idegesített.
Lily Tomlin nagyon laza akart lenni, Jane Fonda pedig nagyon szexi. Minden elismerésem Jane Fonda alakja miatt, de egy kicsit úgy éreztem, mintha divatbemutatót csinált volna a sorozatból. Szerem amúgy Fondát, mert meg tud nevettetni, de idő kellett mire megszoktam rajta a rengeteg plasztikát.
A negatívumok ellenére nem volt ez olyan rossz. :) Egyszer mindenképp végig lehet nézni, de szerintem ennyi elég is volt belőle. Nem tudom, hogy még egy évadra meg tudna-e újulni.

rómaikömény

Nem egykamerás de számomra imádnivaló sorozat Jane Fonda es Lily Tomlin furcsa párjával.A férfiak is nagyon jok.a fiatalok nincsenek úgy kidolgozva, de úgyis JF viszi a primet <3


Népszerű idézetek

desertangelable 

You mean you’re gay? And this is who you’re gay with?

Lobo

There are bout ten people in the world who can pull off that mustache and he's nine of them.

1 hozzászólás
Haspók 

„We forgot to savor every momrent with each other. ”

NaNa_88 

Grace: – (…) anyám szerint a kommunizmus az ottalvós bulikkal terjedt. Elég sok… fura elmélete volt.

5. évad 2. rész – A házfoglalás
agi89

Brianna: Igyunk nálam, hogy haza tudjak sétálni!

1. évad 2. rész – A hitelkártyák
agi89

Robert: Minden rendben lesz. A családjaink már ezerszer vacsoráztak együtt. A lányok imádnak téged.
Sol: Az azelőtt volt, hogy megtudták, én leszek a mostohaanyjuk.

1. évad 3. rész – A vacsora
agi89

Grace: Mit keresel?
Frankie: Semmit.
Grace: Ha a cigit keresed, kidobtam.
Frankie: Picsába. Most odaadnám a jó térdemet is egy cigiért.
Grace: Én is. Mikor legutóbb cigiztem, akkor még egészségesnek számított.

1. évad 3. rész – A vacsora
jancsibohi 

– My life is here. I have kids and a business and a Grace. She won't survive without me. I'm the glue that holds that vintage Barbie together.

agi89

Frankie: És hoztam görögdinnyét. Mindenki kedvenc alacsony kalóriatartalmú étele. Olyan, mint a zeller, cuki fürdőruciba bújtatva.

2. évad 11. rész – A kicsapongás
agi89

Babe: Az alkohol előhozza belőlünk önmagunk árnyékát, kimondatja velünk az igazságot és ezt illene tudnod.

2. évad 12. rész – A parti

Hasonló filmek címkék alapján