Friday Night Lights – Tiszta szívvel foci (2006–2011) 13

Friday Night Lights
42' · amerikai · dráma, sorozat, sportfilm
5 évad · 76 rész

Odessa texasi kisváros, amelynek egyetlen „nevezetessége” a helyi középiskola amerikaifoci csapata, a Párducok. Az új szezon nem a legjobban indul számukra, az első meccsen lesérül a csapat legjobb játékosa, a sztár irányító. Emiatt veszélybe kerül a remélt bajnoki cím is. Az edző, Eric Taylor… [tovább]

angol

Képek 1

Szereposztás

Kyle ChandlerEric Taylor
Connie BrittonTami Taylor
Aimee TeegardenJulie Taylor
Brad LelandBuddy Garrity
Taylor KitschTim Riggins
Jesse PlemonsLandry Clarke
Zach GilfordMatt Saracen
Derek PhillipsBilly Riggins
Blue DeckertMac McGill
Minka KellyLyla Garrity

További szereplők

Kedvencelte 13

Várólistára tette 53


Kiemelt értékelések

tonks

Sose hittem volna előtte, hogy szeretném ezt a sorozatot, de annyira zseniálisan megírt, készített sorozatról van szó, hogy úgy lett a 2015-ös évem egyik legmeghatározóbb sorozata, hogy 2006–2011 között futott.
Bővebb véleményem: http://smokingbarrels.blog.hu/2016/01/02/sorozat_friday…

Emerson 

Elfogult vagyok ezzel a sorozattal, mert annak idején egyben toltam le mind a 76 részt, így jó sokáig minden nap péntek este volt :-) Voltak hullámvölgyei a sorozatnak. Sőt, az első évad alatt még húztam is a számat, hogy ebben mi a dráma, amikor egy szimpla szappanoperáról van szó. A második évad meg maga volt a katasztrófa, de az sem drámai szempontból…. de türelmesen vártam és megérte. A harmadik szezonnal már komolyabbra vették a figurát. A negyedik évad pedig már csöpögött a depressziótól és az utolsó… hát akkor már én is depressziós lettem. Nem értem, hogy sok gagyi sorozat hogy érhet meg 10-12 évadot, ezt meg az ötödiknél, amikor végre robbantottak, egyszercsak elkaszálták :-( Hiába a Clear Eyes. Full hearts. Can't lose.


Hasonló filmek címkék alapján