Kedvencelte 7

Várólistára tette 54


Kiemelt értékelések

Coralie 

Bevallom, amikor elkezdtem nézni, az első rész nem igazán rántott be. Fura volt ez az alternatív történelem, bár a témát érdekesnek találtam, alapból mindig érdekelt minden, ami az űrkutatással / űrhajózással kapcsolatos. A második rész is kicsit döcögött, de a harmadik végül meggyőzött. Nagyon érdekesen mutatták be, hogy mi lett volna, ha már az Apollo program idején kerültek volna be nők is az űrhajós kiképzésbe. Ennél a résznél kedveltem meg igazán a szereplőket és innentől kezdve az események is felpörögtek. Annyira, hogy az évad végére már rendesen izgultam, hogy kivel mi lesz és mi fog történni a Holdon ezek után. Most meg már ott tartok, hogy nagyon várom a második évadot is! A megvalósítás és a képi világa is tetszett, kicsit visszahozta az Apollo 13 film hangulatát. (Annak meg külön örültem, hogy Joel Kinnaman ismét főszerepet kapott egy sorozatban.)

csokidani 

Masodik evad utan:
Ezt is imadtam. Nagyon nezeti magat. Picit mintha lassabban indult volna be, kicsi uresjaratokat is ereztem, de osszessegeben nagyon jo volt. Elveztem az urversenyt, a holdbazist, a karakterek valtozasait. Az utolso ket resz meg nagyon odab…ott. Es a vegen ahogy bedobtak a horgot a 3. evadhoz. Siman bekaptam.
Nagyon varom.

Vege az elso evadnak. Piszkosul tetszik ez az alternativ vonalvezetesu urverseny. Nincs tulsagosan elragaszkodva a „valosagtol”, ez igy meg kozelibbe teszi, jobban bele lehet kapaszkodni. Jo es megkulonboztetheto karakterek, jo sztori, gyonyoru űr/Hold kepek.
Nagyon bele lehet zuhanni a sorozatba. Mindenkepp megnezos lesz a 2. evad is!


Hasonló filmek címkék alapján