Fekete nyár (2019–) 23

A Black Summer a Z Nation előzménysorozata, azt mutatja meg, mi történt még azelőtt, hogy a már ismert sztoriba belecsöppentünk volna, és felfedi, hogy kezdődött a világvége, megválva a vígjáték elemektől.
Az apokalipszis korai napjaiban teljesen idegeneknek kell együtt, közös erővel… [tovább]

angol

Szereposztás

Sal Velez Jr.William Velez
Jaime KingRose
Justin Chu CarySpears
Kelsey FlowerLance
Christine LeeKyungsun

Kedvencelte 1

Várólistára tette 39


Kiemelt értékelések

csartak 

Izgalmas, pörgős, nincs üresjárat, egyhuzamban érdemes megnézni. Érdekes a kamerakezelés, végéig a sűrűjében vagyunk, van hogy együtt „futunk” a szereplőkkel. Tetszettek a részek fejezetekre osztása, és a több nézőpontból levezetett/megmutatott párhuzamos cselekményszálak is.

1 hozzászólás
csokidani 

A legjobb zombis sorozat amit láttam. The walking dead és a Z nation is elmehet a $@!#% (habár mindkettőből az első évad igazán jó volt, de utána…). Nagyon életközelivé tették a kameramozgásokkal, a szituációkkal. Azzal, ahogy a szereplőkre és a hétköznapi szituációkban való életben maradásra koncentráltak. Jól használták a zajokat, zörejeket, a csendet!. Jó volt a rendezés is. Ahogy az egyes embereket csoportokat egymásba fűzte.
Igazából nem volt dolog, ami nem tetszett volna. Ugyanakkor el tudom képzelni, hogy sokan unalmasnak találják, nekem ez életszerű volt és ez nagyon megvett.

Fú,nagyon hamar elfogyott ez a nyolc rész és nagyon akarok még többet belőle.

Ruby_εïз 

Nincs már bőr a zombi-apokalipszis témán. Csak mondom! De legalább Julius jó pasi, neki jár az egy csillag.

Szencsike 

A (Fear) The Walking Dead-en felnőtt nemzedéknek ez a sorozat tuti biztos, hogy nem fog tetszeni. Mert ebben a sorozatban csupa átlagembert látunk, közülük kevesen tudnak csak célba lőni, vagy legalábbis több lövés kell, hogy elintézzék a zombikat. Nem úgy mint a méltán híres példaképnél, ahol mindenki a zombiapokalipszis másnapján már egy tuti lövésből kiterítette a mocskokat és tökéletes mintapéldányai egy apokalipszis túlélésének és kiváló csapatvezetői képességek birtokában vannak. Ebben a sorozatban viszont senki sem tökéletes, sőt mondhatni olyanok mint bármelyik néző a képernyők előtt, akik csak elméletben tudnak hentelni és túlélni. Talán pont ez a sorozat előnye, hogy átlagos embereket látunk, átlagos döntésekkel és képességekkel és sokszor tényleg csak a vakszerencsén múlott, hogy túléljék a következő támadást. Nagyon tetszett, ahogy szakaszokra bontották a cselekményt, és ahogy egymásba futottak a szálak, szereplők. A hátránya, hogy néhol tényleg faék egyszerűségű az egész, és talán a nézők is fogják a fejüket, hogy ebből mekkora butaság jött ki. Viszont a történet teljesen megáll a lábán, nincsenek felesleges üresjáratok, 8 rész az egész, némelyik kevesebb mint 30 perces, szóval nagyon könnyen darálható a sorozat, és a szereplők közötti kapcsolatot is jól sikerült bemutatni. Tipikus kis popcorn, de egy átlagos nézőnek, aki messze áll a TWD világától, egész kellemes szórakozás lehet.


Hasonló filmek címkék alapján