Emily doktornő (2012–2013) 16

Emily Owens M.D.
50' · amerikai · dráma, sorozat 12
1 évad · 13 rész

A sorozat Emily Owens életét követi nyomon, aki elsőéves rezidens a Denver Memorial kórházban, ahol többek között együtt dolgozik Will Colinsszal is, akibe az orvosi tanulmányai során beleszeretett. Emily itt találkozik Cassandrával is, aki a középiskolában megkeserítette életét. Persze… [tovább]

Szereposztás

Mamie GummerEmily Owens
Justin HartleyWill Collins
Aja Naomi KingCassandra Kopelson
Michael RadyMicah Barnes
Necar ZadeganGina Bandari
Kelly McCrearyTyra Dupre
Marci T. Houseápolónő
J.R. RamirezDr. AJ Aquino
Merrilyn GannGail Duroux

Kedvencelte 4

Várólistára tette 28


Kiemelt értékelések

Kontra_Judit 

Így egy hónappal a sorozat befejezése után is azt kell mondjam, tetszett. Nagyon kedvelem Mamie Gummer-t (ő Meryl Streep lánya :) szerintem jó doktornő lenne belőle :)
Eleinte szurkoltam Willnek és Emilynek, de aztán rájöttem, hogy Will nem érdemli meg Emilyt. Hol szimpatikus volt a fiú, hol utáltam :D
Tulajdonképpen ugyanolyan sorozat, mint a Doktor House, Grace klinika és egyéb orvosi sorozatok, ahol a szakmázás mellé bekerül a magánszféra. Viszont a szereplők személyisége teszi igazán kedveltté vagy elkaszálhatóvá a sorozatot.
A vége spoiler kissé csalódás volt, de sajnálom, hogy így alakult.

desertangelable 

Kicsit nehezen indult be, az első két rész után nem is nagyon tetszett, kicsit erőltetettnek tartottam, de valamiért csak tovább néztem, végül egyszer csak azt vettem észre, hogy egyre jobban megszerettem a szereplőket. Nem tudom miért kaszálták el, semmivel sem rosszabb, mint a többi kórházas sorozat. Na jó, itt egy kicsit kevesebb az érdekes karakter, de azért még nyugodtan eldöcöghetett volna egy pár évadon keresztül, pláne, hogy kórházas sorozatot csak az néz, aki szereti a műfajt, mert ebben a témában már nincs új a nap alatt.
Akárhogy is én még néztem volna, de a vége határozottan nem tetszett. spoiler
Ja és Necar Zadegant jó volt újra látni.

Viktoria_0014

Minden sorozatnak vannak hibái. Ahogy ennek is.
Talán az fájt a legjobban, hogy csak egy évada volt. És most nem is tudom pontosan, hogy mégis milyen is lett ez a befejezés.
Fogalmam sincs, kinek drukkoltam. Egyszerűen szerettem azokat, akik megérdemelték, és utáltam azokat, akik ezt érzést váltották ki belőlem valamelyik tettükkel.
Jó lett volna még több mindent látni belőle.
Sajnálom, hogy vége.


Népszerű idézetek

Kontra_Judit 

A dolgok…nem mindig azok, amiknek látszanak. És néha csak akkor kapjuk meg a válaszokat, ha változtatunk a megközelítésen. Ami könnyen megy a tudományban és a matematikában, az már szívügyekben kevésbé alkalmazható. Mert a szív nem racionális. Nem hallgat az érvekre. És nem csaphatjuk be.

Kontra_Judit 

Emily: Igazából arra jöttem rá, hogy felnőtté válni annyit tesz, minthogy felhagysz a várakozással, hogy megváltozz, és kezded elfogadni magadat olyannak, amilyen vagy.

Kontra_Judit 

Tyra: Néha könnyebb hazugságban élni, mint kiállni magadért!


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján