Ellen Rimbauer naplója (2003) 16

The Diary of Ellen Rimbauer
88' · amerikai · dráma, horror 16

Ellen hatalmas kastélyt kap nászajándékba újdonsült urától, a seattle-i olajmágnástól. Boldogsága azonban rövid életű: rádöbben, hogy sem a házzal, sem a férjével nincs minden rendben. Az erőszakos John Rimbauer sötét titkot rejteget, a családdal kapcsolatban álló embereknek pedig különös… [tovább]

angol

Szereposztás

Lisa BrennerEllen Rimbauer
Steven BrandJohn Rimbauer
Tsidii Le LokaSukeena
Brad GreenquistDoug Posey
Tsai ChinMadame Lu
Kate BurtonConnie Posey
Deirdre QuinnFanny
Hirdetés

Kedvencelte 3

Várólistára tette 19


Kiemelt értékelések

Ez_elment_vadászni 

Nem lett volna ez rossz, ha hosszabb. Elkezdődött és már véget is ért, észre se vettem. Nem voltak rendesen kibontva a karakterek, nem éreztem a hideglelős borzongást, mintha egy megvágott verziót néztem volna, amit családi matinéhoz igazítottak.

szilva81

Először is meglepetés volt számomra, hogy a film A rózsák vére c. film úgymond előzménye, amit már korábban láttam. Misztikus film, lehetett volna kidolgozottabb, pár dolgot nem értek, de lehet azokat direkt hagyta nyitottként a rendező.

AnnaAnn

Szeretem ezt a filmet, viszont újbóli megnézésre már nem nyújtja ugyanazt az élményt. Első nézésre talán hozhat egy pici borzongást (de inkább az eredeti, angol nyelvűt ajánlanám). A történetet imádom, és a könyvet is olvastam. A rendező és King már másban is közreműködtek, és azokban sem csalódtam. A film zenéjét is nagyon szeretem.

Blissenobiarella 

Ez a film egyszerűen borzalmas. Olvastam a könyvet is, semmi nem jön át belőle, és aki nem olvasta, nem sokat fog érteni belőle. Hiányzik a feszültség, és borzalmas a rendezés, ez a fő oka. Összefüggéstelen jelenetek követik egymást, nem mondják, hogy mennyi idő telt el közben, vagy hogy épp hol vannak.a szereplők és miért. A két gyerek ugyanakkora, pedig elvileg évek vannak köztük. Amúgy meg kb. semmi szerepük nincs, pedig elég fontos dolog volna a történetben, hogy Ellen mennyire szereti őket. Annyira túlzásba vitték a virágnyelven való beszédet a szereplők, hogy a néző vak találgathat, miről van szó valójában. Sukeenát nemhogy ugyanaz a színésznő játssza, de még a ruhái is ugyanazok, mint a másik filmben, ami elég fura. Nem értem, miért néztem végig, mert már az ötödik percben tudtam, hogy nagyon vacak. Olyan, mintha a felét kivágták volna.

rikata88

Lehet, hogy sokat szerettem volna ettől a filmtől, borzongós volt, kellemesen ijesztő egy-két helyen, de igazából valami mást vártam, egy kicsit többet. Tény, hogy a könyvet nem ismerem, de annyira felkeltette a film az érdeklődésemet, hogy egy kicsit többet tudjak meg a sztoriról. Remélem az is izgalmas lesz :)


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján