Ebgondolat (2019) 113

The Art of Racing in the Rain
109' · amerikai · dráma, vígjáték 6 !

Enzo nem átlagos kutya, élete a száguldás, akárcsak a gazdájáé, az autóversenyző Dannyé. A páros egyedül Eve megismerése után lassít le, akivel Danny rövid időn belül szerelembe esik és össze is házasodnak. Egy kislányuk is születik, Zoe, amely új irányba tereli az életüket, ám Enzo rájön, hogy… [tovább]

angol

Képek 2

Szereposztás

Kevin CostnerEnzo (hang)
Milo VentimigliaDenny Swift
Amanda SeyfriedEve Swift
Gary ColeDon Kitch
Donald HengSean Wright
Ian LakeMike
Andres JosephTony
Martin DonovanMaxwell
Kathy BakerTrish
Ryan Kiera ArmstrongZoë

További szereplők

Kedvencelte 20

Várólistára tette 131


Kiemelt értékelések

carragher 

Nem az első film ,hogy egy kutya gondolatait halljuk emberi hangon de nekem akkor is nagyon bejött, Az autóversenyzés a cuki kutya meg persze a család drámája pont jó volt így ahogy volt.

Márta_Péterffy 

Szentimentális, de mégis bájos, kicsit sírdogálós. A kutya/kutyák irtó jó fejek:))
Az eredetiben a kutya hangja Kevin Costner, a magyar szinkron is jó volt.

katy_swartz 

Istenem, csak sírtam a végén. :(
Nagyon szomorú és nagyon édes film. Ha van kutyusod ,tuti megdajkálod a film közben /után. Nekem igazából tetszett, és örülök,hogy jönnek vissza a kutyás filmek.A film vége meg 10pont.

Leilaa

Ha van az a film, ahol már a nyitó jeleneten az első két percben sikerült sírva fakadnod… Na, hát akkor az ez. A film során háromszor könnyeztem össze kedvesem mellkasát, a film után pedig vagy fél órán keresztül öleltem kiskutyám kis buksiját, mondogatva, hogy „anya mennyire szeret”.
Sírtam az elején, sírtam amikor spoiler (nem is igazán értem, miért) és onnantól végig amikor spoiler.
Amanda Seyfried számomra nagyon kedves színésznő, jó volt látni. Milo Ventimiglia számomra eddig ismeretlen volt, az általa alakított karakter fantasztikus volt. Imádtam Enzo-t. Gyönyörű kiskutya, csodálatos volt az ő és Denny kapcsolata, ahogy mindenhová vitte Enzo-t, a szeretet, amivel viseltetett iránta. Emellett Denny szeretete a lánya iránt, ahogy harcolt érte, példaértékű! Hányan hagyták volna inkább a pénzes nagyszülőkre, a jó élet reményében. A pénz nem minden, erre rávilágít

Fufukaaaa

Nem értem ezt az alacsony százalékot.
Őszintén szólva szerintem már rég sírtam ennyit egy filmen.
Imádtam. Nem is akarok ennél többet mondani.

Ui: a film után az első dolgom volt a kutyámat megölelgetni.

Avilda

Mi a fene volt ez a klisés izé? A kutya csak díszletnek volt, a családi dráma pedig unalmas. Tényleg azt hittem, lesz valami fordulat, de semmi nem volt, hacsak nem vesszük a film utolsó két percét, amit inkább ne vegyünk, mert nevetséges. Kár, pedig a színészeket bírom. Elvesztegetett másfél óra volt. A magyar címért pedig taps….

Mr_Catharsis91 

Nyilván kicsit giccses volt, kicsit stilizált, de szép történet. Családi filmtől többet nem is várnék. Hozta, amit megszoktam a hasonló kaliberű filmektől: könnyeket.

4 hozzászólás
Szencsike 

Zsepiket bekészíteni, a sírás elkerülhetetlen! Nagyon szépen elkészített adaptáció, igazán szép lett!

Barby2005 

Ennél gagyibb filmet rég láttam. This is us lázban égünk, egyik este, amikor már nem volt több rész, eszembe jutott, hogy ezt régebben meg akartam nézni. Gyorsan beraktam, hogy páromnak ellenkezni se legyen ideje. Végül is itt van Jack, meg a kutyánk is (Goldink van :D), biztos jó lesz :D húúúú. Nem biztos, hogy tudom mit éreztek a rendezők. Vagy a producerek. Vagy a forgatókönyvíró. Nem tudom kinek köszönhető a színvonal. Azt hittem Milo Ventimiglia és Amanda Seyfried neve (Kevin Costner, Gary Cole-t már meg se említem) garancia arra, hogy ez egy kedves, szeretnivaló film. Hát ez, nagyon kevés helyen szerethető. Valamiért nagyon gagyinak éreztük mindketten. Kár érte.

otaksa

Szenteljünk egy röpke pillanatot annak, hogy milyen sikeresen lett lefordítva az eredeti cím.
Ettől függetlenül ez egy nagyon jó film, érzelmes, elgondolkodtató, papirzsepis.


Népszerű idézetek

Nocharity 

There's no shame in losing. It's a shame not racing because you're afraid to lose.

Nocharity 

She was my unpredictable element. She was my rain.

Bogesxd 

Enzo: It must be amazing to have a body that can carry an entire creature inside. I mean, other than a tapeworm, which I've had. […] I couldn't imagine what was going on inside Eve's magic sack, where the baby was being assembled, I just hoped it would look like me.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján