Egy kutya négy útja (2019) 12

A Dog's Journey
amerikai · dráma, családi 12

Miután Bailey kutya oly sok élet után hazatalált az előző részben, most gazdája arra kéri, ezúttal unokája, CJ életébe térjen vissza, és vigyázzon rá. Bailey új küldetést talál, ami szerető barátokhoz, megható, és örömteli kalandokhoz vezeti őt.

angol
magyar

Szereposztás

Dennis QuaidEthan
Betty Gilpin
Abby Ryder Fortson
Josh GadBailey (hang)
Kathryn Prescott
Marg Helgenberger
Ian Chen
Daniela BarbosaLiesl
Jake Manley
Lau Henry

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 3

Várólistára tette 150


Kiemelt értékelések

Üstökös 

Az első rész azért valamivel komolyabb volt. Nagy kutyás vagyok, de ez még nekem is giccses volt :( Azért lehetett rajta nevetni, szipogni is.
(Ja, és remélem, egyszer végre megérem, hogy az ilyen filmeket nem meseként próbálják meg eladni, mert amennyi gyerek unatkozott ezen a filmen… és hogy pisilni hányszor mentek ki…)

Aid3n 

A jegyet a Könyvnolyképzőnél nyertük a filmre, a premier előtti vetítés külön élmény volt, kár, hogy nincs rá több alkamunk.
Az első részhez nem ért fel, de ez is egy aranyos, megható, szívmelengető történet #nagyrészt# szerethető karakterekkel.
Nagyon hiányoltam belőle, spoiler
Ezt leszámítva szerintem jó lezárása volt a történetnek. :)

hashtagHetiMozi 

Nem egy nagy durranás, nem épp egy tökéletes folytatás, de a lezárás rendben van. Több kutyus kellett volna bele és kevesebb emberi szál a klisékkel és az idegesítő karakterekkel (főleg az anyára gondolok). Egyszernézős, családi mozi, gyerekekkel előnyben.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján