Csodacsibe (2005) 66

Chicken Little
81' · amerikai · animációs, kaland, vígjáték

Ezúttal úgy tűnik, az ég valóban leszakadt! Ugyanis Csoda Csibén óriási pánik lesz úrrá, mikor egy fejére hulló makkot összetéveszt az égbolt egy darabjával, azt képzelvén, fejére szakadt az ég. Szégyen, nem szégyen, Csoda Csibe elhatározza, hogy helyreállítja a hírnevét, ám a dolgok úgy… [tovább]

angol

Szereposztás

Zach BraffKotlik Csöpi (hang)
Catherine O'HaraTina (hang)
Garry MarshallBuck Cluck (hang)
Joan CusackAbby (hang)
Patrick StewartMr. Woolensworth (hang)
Hirdetés

Kedvencelte 3

Várólistára tette 30


Kiemelt értékelések

krlany 

Fúúú, ilyen rossz Disney-t én még életemben nem láttam! … és bakker nem átallották lefordítani a legkirályabb, mindenki által jól ismert nóták szövegét (tuti nem akarod hallani Elton John Don't go breaking my heart c. nótáját magyarul, de a Queen-t sem, abban is biztos vagyok!)… a csillagozás semmi másnak nem szól, csak az eredeti nyelvű soundtrack-nek, mert az zseniális nótákból áll.

negike

Nagyon sokszor láttam ezt a mesét, volt mikor egy héten minden este ezt néztem kisgyerekként, nagy kedvencem volt. Most újra nézne nem akkora nagy durranás mint amikor kicsi voltam, de vissza hozta az emlékeket és azért még most is tudok nevetni rajta! :D
A történet egyébként különleges, ezért szeretem régen! :D Meg a dalok, nagyon jó számokat raktak bele.
Kedvencem egyértelműen Csöpi volt! :D

Beriniki

Bevallom, csak azért néztem meg, mert extra extra olcsón jutottam hozzá a DVD-hez és mert kellett a Disney gyűjteményembe…. A mese nagy csalódás volt nekem, nem ez lett a Disney remekműve. Maguk a mesefigurák sem voltak szimpatikusak és a történet sem kötött le.

greenjojó14

Régen nagyon szerettem ezt a filmet.Nagyon rég láttam utoljára,ezért csak foszlányokra emlékszem,de azt tudom mennyire jókat nevettem rajta és hogy szerettem.

cs_01 

Béna történet, erőltetett poénok, a látványtól sugárban hánysz. Kb. ilyen lett volna a Zootopia, ha Gát György rendezi.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján