Csatahajó (2012) 153

Battleship
131' · amerikai · akció, sci-fi, kaland, thriller 16

1 díj · 6 jelölés

Peter Berg (Hancock) a producere és rendezője ennek a látványos akció-kalandfilmnek, mely vízen, levegőben és a szárazföldön bontakozik ki, ahogy a bolygónk a túlélésért küzd egy felsőbbrendű erő ellen. A Hasbro klasszikus tengeri csatás játéka a Torpedó alapján készült film főszereplői Taylor… [tovább]

angol

Képek 3

Szereposztás

Taylor KitschAlex Hopper
Alexander SkarsgårdStone Hopper
RihannaRaikes
Brooklyn DeckerSam
Liam NeesonShane admirális
Asano TadanobuYugi Nagata kapitány
Jesse PlemonsOrdy
Adam GodleyDr. Nogrady
Robin Atkin Downesfoci-kommentátor (hang)
Zach Selwynfoci-kommentátor (hang)

Kedvencelte 22

Várólistára tette 39


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

Nem volt rossz, de tetszett. Jók voltak a színészek, jó zenék, a történet is jó volt. Bár már nem újdonság, hogy ufók akarják elszedni a földet az emberektől.

Razor 

Mikor először írták, hogy a Torpedóból film készült, hát pislogtam rendesen, főleg ahogy kiderültek a sztori részletei. Moziban passzoltam, ám később egy nyugodt estén bepótoltam…és baromi jól szórakoztam! Persze agyatlan akciófilm, meg eleve baromság, hogy 1+1 hajóval állítják meg az idegeneket, de az ember egyszerűen csak vigyorogni tud, amikor az ACDC-re beindítják a Missouri csatahajót, hogy fenéken billentsék E.T.-éket.

piciszusz 

Három részletben sikerült megnéznem ezt a filmet, annyira baromság volt az egész. Ezért kár volt milliókat elkölteni. Rihanna meg csak maradjon az éneklésnél.

EeNii 

Olyan jó volt ez a film, hogy végig az idegeneknek szurkoltam :'D

Popovicsp87 

Ha a Transformers militarista eye candy, akkor a csatahajó az amerikai haditengerészet mellet veregető csodája.
Igazából nem mutat sok újat, többször kínosabb, mint az ember elvárná.
Pedig az élienek felbukkanásakor még reménykedtem.

LoneWolf 

Torpedó ám egy fenét… egyedül a végén érződött a társasjáték hatása, mikor lekerítették egy erőtérrel a terepet és vakon kellett célozniuk az ellenfélre, illetve az idegenek ilyen kis „fúró pöcköket” lődöztek a hajókra. Ezen kívül leginkább a „Transformers” filmekre hajazott az egész (fura gépek, nagy robbanások, szinte nulla sztori) és a legviccesebb, hogy a készítők azt gondolták, majd zöld utat kapnak egy folytatáshoz…

Kiskakukk 

Tipikus értelmetlen amcsi látványfilm.

Hippoforaccus 

Hangulatos adok-kapok űrlényháborús film fene jó zenékkel és némi humorral.
Ki gondolta volna, hogy valakit ennyire megihlet a torpedó játék :D

KyKy

Nem nyűgözött le a film, pedig a párom szerint a látványosság miatt szeretni fogom majd. Az unalmas történet miatt sajnos még az sem volt elég arra, hogy érdeklődve nézzem azokat a részeket. Idegesítettek a főszereplők is, és nem kötött le a háttértörténetük. Sajnálom, mert lehetett volna az alapötletből kihozni többet is, de ez most nem jött össze. Egyszer megnéztem (egy kihívás miatt), de többet nem fogom.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján