Csalás és ámítás (2006) 5

The Last Time
96' · amerikai · dráma, vígjáték, thriller 16

Ted Ryker (Michael Keaton) kíméletlen ember, aki a nagypályás New York-i értékesítő cég legeredményesebb munkatársa. Olyannyira nem híve a csapatjátéknak, hogy még Jamie (Brendan Fraser), a rábízott újonc kudarcai is hidegen hagyják, viszont a srác menyasszonyának kitüntetett figyelmet szentel.… [tovább]

Szereposztás

Brendan FraserJamie
Michael KeatonTed Riker
Amber VallettaBelisa
Daniel SternJohn Whitman
David JensenWachowitz
Michael LernerLeguzza
Neal McDonoughHurly
Mike HagertyBreckenridge
William RagsdaleRogers
Hirdetés

Várólistára tette 8


Kiemelt értékelések

Dexter79 

Ez a film nagyon ott volt. Először azt hittem, hogy egy laza kis semmiség lesz, aztán olyan fordulatok voltak benne, hogy csak kapkodtam a fejem. Ebben a filmben senki sem az, akinek látszik. Igazából mindig bírtam Brendan Frasert, de ebben a filmben Michael Keaton sokkal jobb pasi volt.
Minkét színész nagyot alakított (Keatonnek jól állt ez a nemtörődöm, bunkó stílus, Fraser pedig hozta a szokásos szerencsétlen pasast), a csajszi meg elment. De spoiler
Tök másra számítottam, de ez sokkal jobb volt.

bonnie9 

Első nézés: évekkel ezelőtt, mindenféle előismeret nélkül, vaktában, csak mert Brendan Fraser játszott benne. Akkori emlékek: először úgy tűnt, semmi teteje az egésznek, meg lassan is indult, de aztán kezdett kibontakozni, érdekessé válni, a vége spoiler. Megérte megnézni.
Mostani: már ismervén spoiler, hogy honnan hová tartanak a szereplők, árgus szemmel figyeltem a részleteket, a reakciókat. Élvezet volt nézni a színészi játékokat, ahogy a karakterek változnak. Keaton igazi gennyláda spoiler nem tudtam megkedvelni. Fraser lúzer cselekedeteitől helyette is kínosan éreztem magam, tipikus Elliot Richards (A bájkeverő) karakter, aztán mikor ehhez még spoiler is lesz…szép volt, na. Valletta vonzó és játszani is tud. A meglepetés emberem viszont Daniel Stern: ugyan csak mellékszerep, de skatulyából kilépve és hitelesen.
A spoiler nagyon erős jelenetek.
Szinkron: alapvetően rendben van, csak Bren hangjával nem tudtam kibékülni. Rajkai Zoltánnal nincs bajom, de B.F. torkába nem illik, ráadásul nekem ő most maximálisan Neal Caffrey, ami azért vicces, mert a történet meg olyan, mintha egy hosszúra nyújtott The white collar epizód lenne.
Káromkodás mutató: nem Ponyvaregény, de érzékeny füleknek azért csak óvatosan.

Emerson 

Nem egy megszokott szerelmi történet, de újat se mondott. Sablonos, de mégsem unalmas és persze a vége-csavarra is rá lehett jönni. Az, hogy volt-e happy end meg mindenki eldöntheti magának. Meg lehetett volna csinálni ütősebbre is, de mindent összevetve korrekt film volt.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján